Dünyanın En Zeki İnsanlarini Taniyor Musunuz ?
-
edit: o değil de videoyu yeni izledim kadın benden iyi Türkçe konuşuyo. 300 sayfalık kitabı 2 saate anlayarak okuyomuş falan vay anasını ya
-
ama einstein kadar katkısı olmuşmu fiziğe tartışılır..
yeryüzüne gelmiş en bilgili adam herhalde rene guenondur.
hayranıyım adamın. 11 dil biliyor. üniversitelerin şimdiki gibi salak bir eğitim verdiği zamanda değilde,medrese tarzı eğitimin verildiği zamanlarda 3 üniversite bitiriyor(felsefe,matematik,edebiyat)
bir ara başpiskoposluğa kadar falan yükseliyo.
sembolizm üzerine kitapları var. metafiziğin babası diye anılıyor.
mükemmel bir adam ya.
-
ne bi çayını görmüşüm ne çorbasını yolu açık olsun
-
Abi yorumlara bittim valla :D
-
Dünyanın en akılı insanları türk miletidir caresiz olunca her boku her türlü yolu buluyoruz imkansız olan olayları imkanımız dahiline getirip ardından hemen güzel bir laf ile demokraside çare bitmez diyip olaya son nokta vuruşu yapıyoruz.. o yüzden günde milyonlarca akılı insan görüyorum..
Bu yabancılar gelsin türklerin şeyini yesinler biraz akılansınlar.
-
bizi bakışıyla yamultur mu ki ?
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------bizi bakışıyla yamultur mu ki ?
-----------------------------aklıma the big bang theory'deki sheldon'ın leonardın beynini bakarak patlatmaya çalışması geldi :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------bizi bakışıyla yamultur mu ki ?
-----------------------------aklıma the big bang theory'deki sheldon'ın leonardın beynini bakarak patlatmaya çalışması geldi :)
-----------------------------askhdahklsda :D amk ya.
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Ancak biri var ki, IQ’su ile neredeyse Einstein’ı, yanında ilkokul öğrencisi durumuna sokuyor.
-----------------------------Şunu okuyunca aklıma bir soru takıldı. Daha önce zeka testi yaptırmış mıydınız irem27?
-
ilk bastaki Nadia Camukova Turk sitelerinden baska hicbiyerde cikmiyor.Vikide bile yok.Bence fake olabilir.