Dünyaya Hayat Uzaydan Mı Geldi?
-
evren belirli bir düzenden geçiyor geçmişi geleceği var.
geçmişde olan birşeyler ilede olmuş olabiliriz uzaydanda gelmiş olabiliriz orası çok büyük sır.
ama işe metafiziksel ve dinsel açıdan bakarsak önce ruhumuz oluştu daha sonra vücutlanmaya başladık ilk insan hz.adem olduğuna göre ve Allahın kızıp ademi indirdiğine göre uzaydan gelebilitesi çok çok büyük ihtimal.
belkide ruhumuz zaten dünyadaydı sonradan vücut buldu bayağı karışık mesele.
-
ya konuyla alakası yokta tbt de yeni moda akımı başladı herkes konu açınca ilk postuda kendileri atıolar amacı ne acaba
konuya gelince olabilir allahın işi akıl sır ermio :P
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar olayın soyut yani dini kısmına baktığınız zaman gerçekten insan denen varlık aciz! Ve idrak edemeyeceğimiz gerçekler var o yüzden ne kendinizi paranoyalara sokun ne de başka birşey. he merak etmek öğrenme isteği çok farklı insanın düşünesi geliyor çoğu zaman ama bunu yaparken yoldan sapmamaya dikkat edin..
Konuya cevaben girmedim ancak herşeyden önce buna dikkat edin derim.
Hayat her şekilde güzel; en olumsuzu da en olumlusu da,
Hayat her şekilde kötü; en olumsuzuyla da en olumlusuyla da,
Önce bu kısır döngünün global doğruluğunu kabul etmeliyiz.
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bak Şöyle Diyim, Beni Fakirlikle Test ediyor Mesela, Fakirim Zararsızım Ekmek Azcıkda olsa Kazanabiliyorsam Sorun yok. Ama Fakirliğe Ek olarak birde Sorun veriyor, Maddi güçle Çözülmesi Gereken Sorunlar Veriyor ve Ben Hırsızlık Yapmaya Mecbur Bırakılıyorum, Hırsızlık Yapıyorum Bu sefer Hapis Cezası felan, Ölüncede Çektiğim Yetmiyormuş Gibi Bide Hayden Buyrun Cehenneme.. Adaletmi bu yahu.!Oysa Karınca bile İncitmeyecek Beni İttiği Sebepleri ile Kötü Olmaya Zorlamayabilirdi, Fakirliğim Yetiyordu bana, Din Kavramı Gerçekse Neden Bu Haksızlık. Gerçek değilse Zaten Rastele Evren Yaratım Kuralları içindeki Her Hareket gibi Gelip Gidiyoruz Bir Gök taşı Gibi, Yada Dönen Bir Gezegen gibi...
-----------------------------Hajım shockman yanlış anlama ama bu noktada bahsettiğin herşeyin sebebi insan!:)
Hani derler ya "insanlar sakat doğuyor neymiş efendim ben onu göreyim de ders çıkarayım diye öyle yaratmış" arkadaşlar (Eğer yaratıcı gülümseyen bir varlık ise) gerçekten gülümsüyor bizlere :):) Bu sakat doğan insanın sakat doğmasının sebebi sensin benim veya onun bir atası! dikkat evet bunun sebebi bir insan.. benim şuan elimde bulunan sigara (Allah korusun) torunum olacak kişinin fiziki ve ruhi durumunu olumsuz etkileyecek. Ki buna karşın yaratıcının yarattığı bedenler bu olumsuzluklara karşı koyabilecek yapı da :) anladınız siz onu :)fakirim çünkü lisede okulu bırakmayı tercih ettim yada üniversitede gerçekten mesleki anlamda kendimi yetiştirmedim
Bunun dışında ekonomik milyon tane sıkıntımız var sebep? (güncel olduğu için örnek veriyorum seçim sandığına atılan oylarda saklı)
Ben ölsem de hırsızlık yapmam gerçekten yanlış anlama shockman bu benim karakterim (belki şu an sende o durumda hırsızlık yapabileceğini düşünsende o an geldiğinde yapmayacaksın) hırsızlık yapan insanlar bence karaktersiz ezik kendini yetiştirememiş ve zayıf insanlar ..
Bence din kavramı gerçek ve HAK nedir biliyoruz (yaşamıyoruz), HAK dediğimiz kavramı bu bedenler toprak olduğunda göreceğiz yada yaşayacağız ya da hiç birşey olmayacak toprak olacaksın bir inek gelip üzerine işiycek :):):) zaten o noktada hiçbirşeyin anlamı kalmıyor :):):)
Ve rastgele yaşıyoruz evet arkadaşlar RAST GELMEK nedir. iki veya daha fazla objenin birbirlerine denk gelmesidir. bu bir gerçek yani uzayı yıldızların kaymasını vs düşünürken mikro dan makroyadoğru yorumlarsanız bence daha sınırlarınız net olur ve kafanız karışmaz..
shockman hajım sanki senin üzerine geliyomuşum gibi oldu ama yorumlarda konuya en ilgili sen olduğun için:):):)
-----------------------------Tamam Hatalıyım Kabul Ettim ve İman ettim yeniden.. Legion Of Doom Kardeşimizin Bir dostu ile Msn de, konuştum. Ve korkularımın Kurbanı Olmaya Doğru Gittiğimi Farkettim. İşlediğim Günahlar Beni Daha Derin Günah Yollarına Sürüklemeye başladığını Farkettim...
İslam Dini Ve Peygambere İman ediyorum. Tüm Gerçeklikler Ordadır. Allahın varlığı Zaten Şüphe götürmez. Bu Arada Rapper Kardeşim senden de Allah razı Olsun. Kendime Geldim Sanki..
-
belkide oraya dünyadan gitmiştir?
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------
ruhların olduğu yer dünyada ise bizde dünyada bedenlendiysek eğer dediğin doğru. -
shockman hajım hiç bir konuda bu doğrudur şu doğrudur dememeye çalışırım. çünkü her insana göre doğrular ve yanlışlar objektif ve gelir geçerdirler.
attığım postta inancımın olduğu belli oluyor ancak tamamen mantık yoluyla yazmaya kimseye şöyle böyle olmalı, insanlar inanmalı vs gibi bir yaptırım uygulamam zorlama kesinlikle yoktur hayat felsefemde.
En inanmayanını getirin daha materyalistimdir
körükörüne inanananı-sorgulamayanı getirin tekmeyle kovarım kapıdan :)
Her şeyi koyun bir kenara bu hayat tüm insanlık için yaratıldı-varoldu bunun bilinciyle konuşmak gerektiğini savunuyorum sadece..
mayalara göre de 2012 de metor çarpacak zaten :) mesela bu onların bilimine ilimine göre doğru ve 2012 geldiğinde bu gerçekleşmezse bizim yanlışımız olacak
bu iş böyle garip birşey :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------shockman hajım hiç bir konuda bu doğrudur şu doğrudur dememeye çalışırım. çünkü her insana göre doğrular ve yanlışlar objektif ve gelir geçerdirler.
attığım postta inancımın olduğu belli oluyor ancak tamamen mantık yoluyla yazmaya kimseye şöyle böyle olmalı, insanlar inanmalı vs gibi bir yaptırım uygulamam zorlama kesinlikle yoktur hayat felsefemde.
En inanmayanını getirin daha materyalistimdir
körükörüne inanananı-sorgulamayanı getirin tekmeyle kovarım kapıdan :)
Her şeyi koyun bir kenara bu hayat tüm insanlık için yaratıldı-varoldu bunun bilinciyle konuşmak gerektiğini savunuyorum sadece..
mayalara göre de 2012 de metor çarpacak zaten :) mesela bu onların bilimine ilimine göre doğru ve 2012 geldiğinde bu gerçekleşmezse bizim yanlışımız olacak
bu iş böyle garip birşey :)
-----------------------------Netice itibari ile, Başarısızlıklarımız ve Başarılarımızın Bizi Getirdiği Yollarda, Yürüyoruz, hayatın nasıl başladığının Kanıtlarını Zamanla Evrenden Alacağız. İnsan Beyni sınırlı olabilir, Ama Görünmeyeni Görünür Kılacak Kadar da Akıllıdır Kanaatindeyim.
Bir Vakit Gelecek zamanında, hayatında Sırlarını Tam Detayları ile Çözebilecek İnsanoğlu.. Ama Ardından Kıyamet ile Kaldırılacak Bu Evrendeki Varlığından, Bambaşka Bir Evrende Bam Başka Fizik kuralları Olan bir sonsuzluk Ortamında Tekrar Varolacaklar...
Bu Varoluş olayı her halikarda Can Sıkıcı. Ama Yapmak istediklerine Kimsenin Gücü Dur Çekmeye Yetmez.. Ayrıca Kavlu_Belada Sanırım Yaratımımız için Onayımız Alınmış. Bu yaratım hususu Kafamın takıldığı Noktadır. Ama 3. Şahısların Sözlerine (Uzaylılar Kavramı) İnanmaktansa Peygambere İnanırım daha İyi Bence.
-
nihat bunu yazdı:
yani bu uzayda hayat olduğunu kabul ettiğini gösteren bir post mudur da tezatını yönlerdirmişsin ? =) -
kusura bakma ama ***********. sana değil yannış anlama
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hayır toprağa düştük yağmur yağdı fasülye gibi yerden bittik
-----------------------------Süpersin :D :D