Durugörü Nedir ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

    Valla bazen olmuşu bazen olacağı  bazen deja vu şeklinde görmüşlüğüm olmuştur...

    Dini bütün biri de değilimdir ama Hz Muhammedi ve Hz Aliyi ve Hz Azraili ve İsmi bilinmedik bir nebiyi rüyamda görmüşlüğüm de vardır.

    Geleceği görmek de o kadar hoş olamayabiliyor kardeşler...


    -----------------------------
    hocam eğer rüyanda hz.muhammedi gördüysen kesinlikle odur , peygamber efendimizin kılığına hiçbirşey giremiyor rüyada dahil hz.ali ile hz.azraile bişey diyemem.


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    biraz geç oldu ama olsun :)) OLASILIKSIZ - Adam Feer bir ara forumdada bu kitap konuşulmuştu kesinlikle okumalısınız kitap çok güzeldi...

    hea gelelim teorilerinize belki mantık dışı ama bence böyle bir şey kesinlikle ve kesinlikle var arada sırada herkese olur  örn; maç izliyorsunuz birden penaltı oluyor adam topu penaltı çizgisine koyup geri çekiliyor sipiker "artık hakemin işaretini bekliyoruz" diyor adm tam koşmaya başladığı anda midenizde bş gariplik beyninize aniden hücum eden heyecan bağırıyorsunuz "direkten dönücek lan bu toppppp"  adam topa bi çakıo 1 sn sonra cınnnggg diye bi ses ve top direkten döner...birden herkes size bakar o an sadece SALLADIM demekle yetinirsiniz :)


    Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2009
    Erkek

    kuantum fiziğinde; aslında madde diye bir şey yok, tamamıyla ihtiyaçlar doğrultusunda beyinsel olarak o maddeyi orada görmemiz. ve gerçekten görmek istediklerimizi ne kadar uzakta olsa da bir takım düşünsel çabalarla görmek, bilmek, etkilemek, yön vermek. 

    üzerinde araştırma yaptığım ve paylaşmaya korktuğum felaket teorilerimin olduğu konular :) 

    bu tür konulara merak salmış her taşın altında bir şey arayanlar için iyi bir paylaşım :)


    www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 4156 Toplam Mesaj: 14