Duvar Saatini Ters Yöne Cevirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

tek taş yüzük altın kolye onları verdi bende olmasın bir anlamı yok diye mesaj gönderdi cevap yok bende en uygunu saati geri vereyim diyorum ama zamanı ne yapsan geriye döndüremezsin diye mesaj gönderecem :)

bu konudada yardım istiyorum sizden deneyen vardır diye daha önce

sen onları bana hediye etsene hocam, artık sende durmasının da bi anlamı yok ayrılmışsınız

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum

oha saygı duyuyorum...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    Foxxxxxx bunu yazdı

kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum

Oha adam daki olaya bak :D Zekice hocam :D

oha tebrik ettim hocam :d ince mesaj böyle verilir :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

hediye duvar saati ilginç :F amk kıza ben alsam kafamda kırar :D

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben yaptım ama 3 motor bozdum şöyleiki motorundaki kollektör kömürden yapılma oanu zımpara ile inceltim çok değil deneye deneye şimdi ters çalışıyor bende bira hanede görmüştüm bi yapıyım dedim motorunu söktüm içinde bulunan kurşun kalemme benzer küçük kollektörü var onu inceltiyasun o kadar tak yerine çalışıyor

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    abdullahozcan bunu yazdı

arkadaşlar ben yaptım ama 3 motor bozdum şöyleiki motorundaki kollektör kömürden yapılma oanu zımpara ile inceltim çok değil deneye deneye şimdi ters çalışıyor bende bira hanede görmüştüm bi yapıyım dedim motorunu söktüm içinde bulunan kurşun kalemme benzer küçük kollektörü var onu inceltiyasun o kadar tak yerine çalışıyor

o konnektörü incelmek derken zımparalayacakmıyız yine aynı şekilde takacakmıyız

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Hocam harbiden çok ince bir düşünce.

Ama anlarsa :)

Böyle birşey başıma gelirse aklımın ucunda olsun uygulucam. :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

zımparala tak her taktığında dene fazla olursa duruyor

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

o parçanın kalınlığı ile alakalı ben deneye deneye buldum bu bilgi başka yerde yok aynalı brahaneler için yapılmış barda oturan insan saati tam görsün diye ambulansların yazılarının ters yazılması gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel düşünce de inşallah eski kız arkadaşın bu mesajı algılayabilir :)

Toplam Hit: 3861 Toplam Mesaj: 33