Duydugunuz En Büyük Pişmanlıklar ??
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------la pesimist hani senle bi ara buluşacaktık olm. mersin e gelince yalan oldu bak niese bi ara görüşelim yahu.. üni. de tahribat tişörtü giyiyom millet bakıo ne len bu diee iki kişi olursak mesajımız anlaşılır nese..
-----------------------------yav ben bıraktım okulu gitmiyorum :d yapamadım orlarda :D diplomayı almaya gelicem o ara yaparız bişeyler :D
-----------------------------hoca nie bıraktın..
hangi bölüm. benim bildim 1 yıllık bölüm yok :D
ne tez bitirdin la benim 3. sınıftayım 6 da falan bitirecem heralde
-
Hangi birini anlatayim..? Hepsi birbirinden büyük..
Bundan sonra olmasin..!
-
Turkiyeden ayrilip ingiltereye yerlesmek ingilterenin taa @k
bir idda ugrunu belcika hollandada kaldiktan sonra Turkiyeye dondum babamla beraber ayni yerde calisiyorduk kus adasinda bar restuarant isi iste neyse bir yil olmadi basladi kavgalar dovusler aileyle olmuyor ayni evdede kalinca anam anam her haftada 2 3 kavga kesin herneyse ben dayanamadim cekip gitcem dedim oda git dededi kendi ayaklarinin ustunde dur bakalim kolaymi filan lafladi bende iddaya girdim bastim ingiltereye geldim suna evde arabada iste hepsi var iddayi kazandimda a k babami ailemi vatani ozledim yaa pismanim teske hic ayrilmasaydim
ha birde kucukken para lazim oldugunda yegenin kumbarasindan bozuk para calmistim bir 2 kere hatta cengel igneyle kilidi bile acmistim Turkiyeye varayim fazlasiyla verecegim kul hakki nede olsa ruyalarima giriyor be
-
Gerçek sevgiye inanıp evlenmek . . .
-
pişman olacagımı bile bile yaptıgım seyler için çok pişmanım
hayatımız pişmanlık olmuş verdigim yanlış kararların hepsine pişmanım :(
-
pisman oldugum bazı şeyler oldu.mesela hoca soru vermisti. normalde hep günü gününe çözerdim. ama o sefer sonra yaparım dedim ve salladım:D Sonra yazılı oldu.Yazılından sonra evde o soruları çözcektim ve hocanın verdikleriyle %80 lik bir benzerliklke karşıla$tım:|
Bunun gibi şeylerin dı$ında pek pisman oldugum sey yok.(şimdilik....)
-
En yakın arkadaşımı tanıdığım için pişmanım :|
-
Doğmak....
-
sevdiğim için çok pişmanım :S
-
bende bir kızın bakireliğini aldım itiraf ediyorum zaten sitenin misyonu sacma konularla dolmaya başladı