Duydugunuz En Büyük Pişmanlıklar ??
-
atılım ünv. yazmam yetmezmiş gibi bi de istemediğim bi bölüm(inşaat müh.)de okumak zorunda olmam hayatımın en büyük pişmanlığıdır.yok mudur bu aq duğumun okulunda bölüm değiştirme imkanı.
-
Hiç bir şeyden pişman değilim,her işte bir hayır vardır :)) Yani insanları kırdığım,üzdüğüm falan fıstık vb hariç tabiki
-
BaRdUcK bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçek sevgiye inanıp evlenmek . . .
offf!! abicim ne diyosun ya ??bizde aynı eşiğin önlerinde dolaşıp duruyoruz valla kapıdan girsek mi girmesek mi :S
-
Yaşadığım en büyük mutluluk olmasına rağmen, 3 yılımı bir insan yüzünden heba etmem.
-
Yaptıklarımı yazsam roman olur ama , Allaha şükür hiç pişmanlık yaşamadım yaptıklarımdan.
-
Özel üniversitede okuyorum pişmanım, keşke devlet üniversitesine gitseydim
-
Lks sınavında degilde sınav saatinde internetde olmam aradan 6 yıl gecti ama unutamıyorum o yuzden iş makinaları okudum :D
-
Onca zaman emek verdiğim ama Şerefsiz Orsp. olduğunu sonradan öğrendiğim kız ark. elime fırsatlar geçtiği halde ciddi düşündüğümden .ikmediğim için çok pişmanım... Benden sonra çok geçmeden başkaları kesin .ikicek.... :S
-
eray bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------buraya ensest ilişkiye girdigimi yazdıgım içinde cok pişmanım :D
herkes bişiler dio :D
abi şuna ensest deme yaw çok ağır kaçıo bence. o yüzden hafif tepki aldı. sanki yıllardır amca çocukları evlenmio mu sallasana :D
birak desin sanki gurur duyuyo derken bu konuda kendini ispatlamaya ihtiyaci var sanki yorumlari itici gelmeye basladibenim pismanliklar vardi ama hatirlamiyorum demek ki önemsiz öyleyse pisman deilim :D
-
Bana Şans Dile filminimi seyrettin sen???