E-Ticaret Sitesi Olanlar Bakabilirmi
-
www.ekonomikavm.com Üzerinde çalışıyorum şimdilik.
-
MustyKTE bunu yazdı
hacı kusura bakma başkasının ...... gerdeğe girilmez olayı var ya ona benziyor bu incir işi :)
rakiplerine göre ne avantaj sağlayabilirsin ki?
webdenal.com 'dan geliyor tüm ürünler.adamlarda zaten bu ürünler var zaten en iyi fiyatlarla var.
senin farkın ne olacak?
başarılı olmak istiyorsan fark yaratmalısın...
-
streetw1se bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
hacı kusura bakma başkasının ...... gerdeğe girilmez olayı var ya ona benziyor bu incir işi :)
webdenal.com 'dan geliyor tüm ürünler.adamlarda zaten bu ürünler var zaten en iyi fiyatlarla var.
senin farkın ne olacak?
hocam amaç full para kazanmak değil , birşeyler denemek,
birşeyler öğrenmek , daha önce hiçbir e ticaret tecrübem olmadan fark yaratmaya inanmıyorum. -
MustyKTE bunu yazdıstreetw1se bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
senin farkın ne olacak?
hocam amaç full para kazanmak değil , birşeyler denemek,
birşeyler öğrenmek , daha önce hiçbir e ticaret tecrübem olmadan fark yaratmaya inanmıyorum.O zamandoğru yoldasın ;)
-
çizik
-
Müritler konu böylesine bilgilendirici giderken bir sorum olacak. Farzı misal e-ticaret sitesi açtık ve satış yapmaya başladık. E illa fatura kesmek gerekiyor. E-ticaret siteleri için de faaliyet belgesi falan mı alınması lazım? Nasıl oluyor bu iş? Bunu da cevaplarsanız çok sevinirim.
-
Ayazz bunu yazdı
Müritler konu böylesine bilgilendirici giderken bir sorum olacak. Farzı misal e-ticaret sitesi açtık ve satış yapmaya başladık. E illa fatura kesmek gerekiyor. E-ticaret siteleri için de faaliyet belgesi falan mı alınması lazım? Nasıl oluyor bu iş? Bunu da cevaplarsanız çok sevinirim.
mutlaka faturasız ürün satışını unutun artık beyler !
vergi levhan olması lazım bide çok zorlarlarsa faaliyet belgesi değilde herhangi bir odaya kayıt ol.
genelde ufak eticaret sitelerini odalar elektrikçiler kısmına alıyorlar :)
-
streetw1se bunu yazdıAyazz bunu yazdı
mutlaka faturasız ürün satışını unutun artık beyler !
vergi levhan olması lazım bide çok zorlarlarsa faaliyet belgesi değilde herhangi bir odaya kayıt ol.
genelde ufak eticaret sitelerini odalar elektrikçiler kısmına alıyorlar :)
Gönderdiğiniz kargoların içerisinde fatura olmak zorunda artık. 5-6 tane de yakalanmaz belki ancak sık gönderimlerde kontrol ediliyor.
-
peki yeni başlalyanlar için seo adına deneyimli arkadaşların tavsiyeleri olurmu.
Örneğin kullandığımız e ticaret yazılımında yazılımsal anlamda herşey düşünülmüş. başka sitelerden link vermeden sosyal medya kullanılmadan yani sırf kendi sitemizin kuvvetine çalışarak ta google üst sıralara çıkabilirmiyiz.
-
konu güncel.