E-Ticaret Tecrübesi Olan ?
-
Konuyu en ince ayrintisina kadar hatta aklina hiç gelmeyecek noktalarina kadar yazarim Eticaret tecrübem ve cok büyük firmalara imza atmiş biri olarak fakat sadece ozelden yazarim buradan yaz cevap al sor bidaha takip edemem. skype:serkan.turan96 adresini eklersen tüm detayi ni yazarbilirim.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Takipteyim. Tecrübeliler bekliyoruz sizleri sahneye.
Bütün seo ve proje danışmanlığı ücrete tabidir ona göre pm gönderin. -
alicem bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Bütün seo ve proje danışmanlığı ücrete tabidir ona göre pm gönderin.Aynen öyle. Şimdiye kadar sayısız insana ettiğim ücretsiz yardımdan sonra, yazdığım makalelerden sonra belli bir süre rahatsız edilmemek üzere bu ibareyi imzama koydum ki ücreti duyan soru soramasın diye.
Kapiş ?
Kapak olması pardon yani cevap olması amacı ile aşağıdaki konumuda okuyabilrsin :
Şimdi konuyu dağıtmayalım ve arkadaşları dinleyelim.
iLLuMiNaTi tarafından 14/Oca/13 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
ErotikPanda bunu yazdıalicem bunu yazdı
ErotikPanda bunu yazdı
Bütün seo ve proje danışmanlığı ücrete tabidir ona göre pm gönderin.
Aynen öyle. Şimdiye kadar sayısız insana ettiğim ücretsiz yardımdan sonra, yazdığım makalelerden sonra belli bir süre rahatsız edilmemek üzere bu ibareyi imzama koydum ki ücreti duyan soru soramasın diye.
Kapiş ?
Kapak olması pardon yani cevap olması amacı ile aşağıdaki konumuda okuyabilrsin :
Şimdi konuyu dağıtmayalım ve arkadaşları dinleyelim.
aga senin imzani yazdim sadece niye bu kadar uzun yazdin ki? ayrica kapis falan ne alaka amk -
takipteyim
-
up
-
Herkes takipde bende girim sıraya bari :)
-
Bende takipteyim.
-
bende bekliyorum beyler :/
-
Arkadaşın dediği gibi aslında, bazı tedarikçiler belirli bir stok çekmen gerekir derler bazıları ile de stoksuz çalışabilirsin xml konusunda yardımcı olurlar ücretli ücretsiz yerleri vardır, ama şunu söyleyebilirim sana gireceğin sektöre göre değişir tabi de benim içinde bulunduğum 2 farklı e-ticaret sektörü var şuan birisi private shopping diğeri dikey e-ticaret insanlar artık e-ticaret siteleri ile çalışmaya alışmışlar çoğunun ellerinde hazır excel dosyaları / xml leri fotoğrafları var...
Altyapı konusuna gelecek olursak eğer bu iş için uzun vadeli planların var ise kesinlikle yazılımın kendi içinde olsun hazır özellikle kaynak kodu kapalı paketler ile uğraşma seni bezdirir işten soğutur, ha dersen ki ben şuan için yazılımımı kendi bünyemde geliştirebilecek durumda değilim zamanım yok vs. sana proticaret i öneririm mis gibi işini görür kurulum editleme konusunda yardımcı da olabilirim.
Aklına başka birşey gelirse elimden gelen birşey ise yardımcı olmaya paylaşmaya çalışırım...