Eczaneci Olan - Ankara"Da
-
Bir krem arıyorum bizim burda bulamadım ankara'da eczanesi veya bu kremlerden anlayan biri lazım
krem yüz kremi Arap kızı diye bir krem sivilceler için
burda soruyorum
-Abi Arap Kızı Kremi Varmı ?
- Ne Kızı
-Arap Kızı
- Hİç Duymadım Valla
Diyalog bu heryerde bilen yok :D
-
emin misin isminin tam böle olduğuna krem kahverengi olduğu için arapkızı demesinler ?
-
aradığın kremin bahsettiğin isimde olduğundan eminmisin ? başka adı da olabilir bence iyi araştır eğer dediğin gibi birçok eczane gezdim bilmiyorlar diyorsan o zaman sağlığa yararlı bir krem değildir. biliyorsun sağlık bakanlığından onay almayan hiçbir marka ilaç krem vs.. kullanmak iyi değildir yine de sen bilirsin
-
sivilceler için diyorsan yanılmıyorsam azelderm diye bir krem var cildiye doktoru tavsiye etmişti.. yinede araştırmakta fayda var..
-
bu kremi eczanelerde zor bulursun, pazarlarda olabilir,..
Böyle bi krem var arkadaşlar
-
http://www.arapkizisatis.com/ burda var 15tl ama bizim burda bu tür ürünler satan 'kör yusuf' die meshur bi yer var
bakarım yarın olursa haber ederim :W
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
sivilceler için diyorsan yanılmıyorsam azelderm diye bir krem var cildiye doktoru tavsiye etmişti.. yinede araştırmakta fayda var..
-----------------------------abi azelderm iyi tamam ama herkese gelmiyor :)
not : 7yılldır eczanede çalışıyorum bilirim bu işleri :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------http://www.arapkizisatis.com/ burda var 15tl ama bizim burda bu tür ürünler satan 'kör yusuf' die meshur bi yer var
bakarım yarın olursa haber ederim :W
-----------------------------eyw. =)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------"her işin bir ustası vardır" diye yola çıkarak bu işten sen ve eczacı arkadaşlar anlar diyorum :)
-
essan bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------"her işin bir ustası vardır" diye yola çıkarak bu işten sen ve eczacı arkadaşlar anlar diyorum :)
-----------------------------Katılıyorum..
-