Eğer Sosyallik Buysa Ben Asosyalim
-
asiminnesli bunu yazdı
eğer sosyallik çay bahçesi, cafe, alışveris merkezlerinde gereksiz zaman öldürmekse ben asosyalim
eğer sosyallik içinden gelen yerine insanların istediği şekilde davranmaksa ben asosyalim
eğer sosyallik facebook,twitter a s*carken bile "şu anda s*cıyorum" yazmasa ben asosyallim
eğer sosyallik sadece kız tavlamak farklı olmak için aptalla soytarılıklar yapmaksa ben asosyallim
eğer sosyallik bilimi sevmemek emeğe (iş iyi dahi olsa) saygı duymamaksa ben asosyallim
edit: eğer düşüncelerin yerine kıfayetlerie önem vermekse sosyalllik asosyal olmaktan dibine kadar mutluyum
şimdi ben böyle olduğum için asosyal miyim ?
not: bu aralar bu konuya kafam iyice takıldı onun için yazdım
Kardeş sayende telepatiye olan inancım arttı. hatta senle düşünce ikizi olabiliriz ...
-
asiminnesli bunu yazdı
yo klasik sıav stresini başka bir alana yönlendirmeye çalışıyorum şu anda (sınava daha çok var ama ):D
Gel asım yarın sosyalleşelim :D
-
iQsuz bunu yazdı
çay bahçesine gidip arkadaşlarla sohbet etmek sosyalliktir tabikide
çünkü sosyalinde kelime anlamı toplumla ilgili toplumsal yapılandır.
eğer sosyallik içinden gelen yerine insanların istediği şekilde davranmaksa ben asosyalim
bunu yapıp sosyalim diyen adam ben hiç görmedim şahsen
aynı şekildede facebookta yaptığını yazmak internet sosyalliğidir.
aynı şekilde hiç görmedim facebookta yaptığını yazıp ben hayatta çok sosyalim diyen
bu tamamiyle senle alakalı bişey bazılarının bunları yapıp gözde olması seni kıskandırmış yada etkilemiş olablir.
bunlar normal şeyler lisedeyken popüler olmaya çalışmak falan yada ilkokul çocuğunun sevgilisini korumaya çalışması gibi
edit:çay bahçesi örneğinden sonraki hiç bi örnek sosyallikle alakası olmayan şeyler.
hocma niçin insanalr konuşmak için bir yere gitsin ki mis gibi trafik var otobüs var illa konuşacaksan evine giderken konuş bir gün 24 saat ben max. 1 sattimi insalara ayrıabilirm gerisi benimdir hatta sadece istediklerimindir yani uyumak istemezsem 8-9 saat uyumaya ayırmam bu böyle ben kendimi seviyorum
-
eğer sosyalleşmenin sonu da elizabeth'e varacaksa ben asosyalim :)
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
yo klasik sıav stresini başka bir alana yönlendirmeye çalışıyorum şu anda (sınava daha çok var ama ):D
Gel asım yarın sosyalleşelim :D
olabilir ama dershanem var 1 den sonra olur sen sen 1.15 gibi boğada ol bende telefonumu şarja takayım artık yarın ararım seni
NOT : tbt halki sosyalleşelim derken bi yemke yicez sorna internet cafede KENDİMİZE zaman ayırıp l4d2 yi hard da 2-3 map atıcaz:D Full HD görüntü+ ses ile
-
Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır,
yorumun özü olmuş ağzına sağlık hocam :D -
Eğer sosyallik ana baba tanımamaksa ben de asosyalim.
Eğer sosyallik sikmekse ben de asosyalim.
Eğer sosyalik dedikodu etmekse ben de asosyalim.
Eğer sosyallik çirkinlere dışlamaksa ben de asosyalim.
EĞER sosyallik PARA ile oluyorsa ben de asosyalim.
Eğer sosyallik çok iyi birşey asosyallik eziklik olarak görünüyorsa ben de asosyalim.
Bunların yaşandığı toplumda ASOSYALİM.
Aslında sosyallik ne olursa olsun ben hep asosyalim arkadaş içime kapanığım. Böyle iyi. Sorun yok. :) Ne patladım be :)
-
asosyal bi insanın kendini kandırmak için başvurduğu klasik yalanlar,
sosyallik arkadaşlarınla sabah kadar içip sokakta içinden geleni yapmaktır,
sosyallik kız tavlamak için değildir insanın doğasında sosyallik vardır kız tavlamak için sosyal olunmaz sosyal olduğun için çevrende kız olur,
sosyal insanların bilimi sevmediğini nerden uydurdun ?
ve son olarak , ne yani insanlar bok gibimi giyinsin?
Hayat sokaklarda dostum bence daha fazla kendini kandırma ... -
asiminnesli bunu yazdı
eğer sosyallik çay bahçesi, cafe, alışveris merkezlerinde gereksiz zaman öldürmekse ben asosyalim
eğer sosyallik facebook,twitter a s*carken bile "şu anda s*cıyorum" yazmasa ben asosyallim
eğer sosyallik sadece kız tavlamak farklı olmak için aptalla soytarılıklar yapmaksa ben asosyallim
eğer sosyallik bilimi sevmemek emeğe (iş iyi dahi olsa) saygı duymamaksa ben asosyallim
edit: eğer düşüncelerin yerine kıfayetlerie önem vermekse sosyalllik asosyal olmaktan dibine kadar mutluyum
şimdi ben böyle olduğum için asosyal miyim ?
not: bu aralar bu konuya kafam iyice takıldı onun için yazdım
hocam kusura bakma sende bi takıntı var piskologa görünmek gerekli. bunları yapan sosyaldir demiyorum veya yapmayan asosyaldirde demiyorum. ama insan eşiyle dostuyla arkadaşıyla bi çaybahçesinde veya cafede muhabbet etmesi, sıkıntılarını, mutluluklarını paylaşmasının neresi zaman öldürmek?
içinden gelen yerine insanların istediği şekilde davranmanın zaten sosyallikle alakası yok.
facebook konusunda sonuna kadar katılıyorum sıçarken bile yazmalarında anlamıyorum ama bunları yazanı da yadırgamıyorum.
sosyallik kız tavlamak değil ama sosyal olanın etrafında daha çok kız arkadaşı olabilir, kusura bakma ama buda senin (buraya seni kırmadan yazabileceğim uygun bir kelime bulamadım:P )
sosyal olan birisinin emeği veya bilimi sevmediği saygı duymadığını da kim söyledi sana?
düşüncelerin yerine kıyafete önem vermek de sosyallik veya asosyallik diye nitelendirilemez bence. sen kendine dış görünüşe önem vermeyen arkadaşlar bulur onlarla sosyalleşirsin yani bunun yüzünden asosyal olmana gerek yok :) ki biriside dış görüşüne önem vermesinin kime ne zararı var
tabiki insan kendi gibi olabileceği yerlerde sosyalleşmeli mesela örneğin caddebostana bi bara gidip saçma sapan giyinirsen oranın ortamına uymazsan (mesela ben uyamadım ibne gibi giyinmelerine ve saçlarına :D(tabiki bence öyle, onlara göre süper giyim tarzı veya süper saç modeli :P) seni dışlarlar dışladıkları içinde oradaki insanlar kötü diyemezsin gidersin kendine göre yerlere kendin gibi insanların olduğu yerlerde sosyalleşirsin
ama bence sen yanlışda anlama beni ama bilgisayara biraz ara ver arada dışarıdaki dünyanın farkına var en azından haftada birkaç saat
oliWeR tarafından 05/Eyl/12 23:18 tarihinde düzenlenmiştir