folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eğer Sosyallik Buysa Ben Asosyalim

Eğer Sosyallik Buysa Ben Asosyalim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı

baya baya takmışsın kafayı :) arada dışarı çık. eğlen. kendi isteklerin doğrultusunda sosyalleş. sabahtan akşama kadar, akşamdan da sabaha kadar evdeysen evet asosyalsin :)

edit: dışarı çıkmak demek, boş zaman geçirmek demek değil. git arkadaşlarınla otur bir yerde sohbet et. boş dediğin o basit etkinliğin bile sana getirisi olucaktır.

aynen öyle dışarı çıkmak boş zaman gecirmek değildir .mesela boş zaman geçirenler kimlerdir sana söyleyeyim atıyorum arkadaşlarıyla nargile  kafelere gidip sohbet için değil de sırf nargile içmeye giden insanlar var . mesela görüyorum 3-4 arkadaş oturmuşlar kafeye ama muhabbet yok nargileyi dönmenin peşindeler işte bu ve buna benzer insanlar boş insanlardır

Jigsaw tarafından 05/Eyl/12 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Git paraşütle atla face'e videosunu koy kimse sana gelip ömür boyu asosyelsin demez :D Yeterli o bu insanlık için :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Jigsaw bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı

baya baya takmışsın kafayı :) arada dışarı çık. eğlen. kendi isteklerin doğrultusunda sosyalleş. sabahtan akşama kadar, akşamdan da sabaha kadar evdeysen evet asosyalsin :)

edit: dışarı çıkmak demek, boş zaman geçirmek demek değil. git arkadaşlarınla otur bir yerde sohbet et. boş dediğin o basit etkinliğin bile sana getirisi olucaktır.

aynen öyle dışarı çıkmak boş zaman gecirmek değildir .mesela boş zaman geçirenler kimlerdir sana söyleyeyim atıyorum arkadaşlarıyla nargile  kafelere gidip sohbet için değil de sırf nargile içmeye giden insanlar var . mesela görüyorum 3-4 arkadaş oturmuşlar kafeye ama muhabbet yok nargileyi dönmenin peşindeler işte bu ve buna benzer insanlar boş insanlardır

bide ağızlarından duman çıkarken fotoğraf çekmezler mi işte bu yareler beni

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Sosyal olduğu için etrafında erkek bulunan kız görmedim hayatımda (am göt meme için etrafındalar).

Bende asiminnesli ye katılıyorum bu konuda. Etrafta 10 adamda 9 u aptal - soytarı - gereksiz oksijen tüketen türden olduğu için sosyal olup ne bok yiyelim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

cümleler doğru ama mantığın yanlış. bu şekilde düşünürsen dışardaki insanları küçük görürsün ve asosyallikten de öte bir hayatın olur.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek

kahveye gidip okey oynamak

parka vb yerlere gidip muhabbet etmek

toplanıp ya arkadaşa yolda omuz atmış olanı gidip dövmek

telle almanyayı arayıp dünyanın parasını ödemek

o kapı senin bu kapı benim dönüp durmak

şimdi eğer bunlar sosyallikse 

nettende %90'ını yapabiliyorum zaten yani şimdi %10'luk bir durum yüzündenmi asosyalim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Tüm bunları düşündüğün için asosyalsin.

Çıkıp biraz gezsen tozsan bunları düşünmeyeceksin, bunalmayacaksın.

Bu tarz sorularla kafayı sıyırmamak için sosyal olmalısın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

bu nasıl yazı hacı devamında nazım hikmet vatan hainliğine devam ediyor diye bitecekmiş gibi geldi :)

Ehehe. Sesli güldürdün hocam. :)

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

paran varsa sosyalleşirsin paranyok anca dövünürsün sosyal olmak için ilk önce sosyalist olman lazım ama günümüzdeki sosyal denen olay kaptilizim denen harcama çılgınlıgır yok biriyle tanışınca sosyal olucakmışın insanları tanıdıkca hayvanları daha çok sevecegine eminim al bir köpek besle senden sosyali yoktur bence.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Kardeş sen ne sanıyodun her şeyi yazmışsın o zaman insan ne yapacak çay bahçesine gitmicek kızla takılmıcak eğlenmiyecek facebook twitter yapmayacak hadi o zaman çalışsın o zamanda işten başımı kaldıramıyoruz dersiniz yaşın daha kaç senin 17 peh 

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 5310 Toplam Mesaj: 43