Ehliyet Hakkında ( Silinebilir !! )
-
ben ehliyet sınavnı kazandım dosyam da elimde şimdi napcam ben :D burdakilerine sordum hepsi farklı bişey söyledi yavşak partonumda 1 günden fazla izin vermem dedi anlıyacağınız deneme yanılma yapmaya vaktim yok :) trafik şubeye gitmeden önce randevu falan varmış dediler biri kalkmış dedi kursdaki yavşaklarda tam bişey söylemiyo bilenler bi yardım etsin :)
-
Emniyetten bi tanıdık bulup randevusuz gidip alıyosun..
-
emniyetten tanıdık bulamıyosanda, bi güne sabahtan randevu al, gecikmeydi personselin uyuz günüydü sistem çöktüsüydü elektrik gittisiydi derken, sabaha aldığın randevudan en geç akşam mesai bitimine ehliyetini alırsın :)
ama sabahtan git hocam, ben ehliyeti aldığımda(2007 sanırım) sabah gidip bişiler imzalıyodun öğleden sonraya bırakıyolardı..
sen şimdi öğleden sora gidersin yarına bırakırlar gerek yok sabahtan git al gel ehliyetini :)gerçi emniyet son yılalrda bi atakta, stisna olaylar dışında işlemleri baya hızlandırdılar çat diye hemen alabilirsinde ehliyeti belli olmaz :)
-
randevu alıyosun internetten sonra randevu günü gidiyosun orda yönlendiriyolar zaten bazı evrakları alıosun ek-18 form falan dolduruyosun teslim ediyosun bi hafta on gün sonra ehliyetini alıyosun
edit : evrakları teslim edince hemen alamıyosun ehliyeti artık
-
balthier bunu yazdı:
-----------------------------
randevu alıyosun internetten sonra randevu günü gidiyosun orda yönlendiriyolar zaten bazı evrakları alıosun ek-18 form falan dolduruyosun teslim ediyosun bi hafta on gün sonra ehliyetini alıyosun
edit : evrakları teslim edince hemen alamıyosun ehliyeti artık
-----------------------------bak bu 1 hafta sonra işini öğrendiğim iyi oldu eyw. saolun hepiniz ;)
-
http://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/
Bu linkten randevu alyosun ama zaten 1 hafta sonrasına yada 2 hafta sonrasına fln verebılırler oturdugun bolgeye gore
-
kardeş aynı derdi 1.5 yıl çekmiş biri olarak söylüyorum :D
dosyamı aldım tam 1 yıl yattı evde. o dosyanın sınırsız hakkı var istediğin zaman emniyet müdürlüğüne gidip 250-350 arası bi mevla ödüyosun parnak izi vs filan. sonra ertesi gün gidiyosun ehliyetini yüzüne fışkırtıyolar :P :D
-
dosyanın sınırsız hakkı yok 1 sene geçerli olması lazım bu arada ehliyet harcını falan yatırdın dimi
-
nasıl 1 yıl 15 yıl üstüne sağlık muayenesi olup alan tanıyorum
-
olabilir emin değilim ama böyle bişey duydum galiba :)
-
bir eleştiri:
Adamlar götlerini yırtıyor diyor ki konunun silinip silinmemesine biz karar veririz.Tam senin işin bitmiş olabilir ama bu bilgiye sen dışında ihtiyacı olan kimse olamaz mı?