Ehliyet Hakkında
-
Hocalar herkes farklı birşey söylüyor..Bilgisi olan biri aydınlatırsa sevinirim..Ben 22 Ağustos 1993 doğumluyum.Hangi dönemde ki sınava girebileceğim acaba
-
hocam en temizi googla a yaz ehliyet kursu diye,
ilk çıkanının sitesine gir telefonunu al, ara sor -
18 yaşın bitip 19 yaşına girdiğinde alabiliyosun. Yani 22 Ağustos 2011 tarihinden sonra kursa kaydolabilirsin.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
hocam en temizi googla a yaz ehliyet kursu diye,
ilk çıkanının sitesine gir telefonunu al, ara sor
-----------------------------Tam net bişi sölemiyolar ki hocam gelin görüşelim falan diye saçmalıyorlar..Gıcık oldum ondan açtım konuyu ama cevap veren olmazsa,başka yeri arayayım bari :)
-
bugün direksiyon sınavım vardı , uykusuzdum ve herşey çok güzel başladı bitiş noktasında sapağın yanlış yerine saptım herşeyi bok ettim ama geçtim sanırım =I
-
wking bunu yazdı:
18 yaşın bitip 19 yaşına girdiğinde alabiliyosun. Yani 22 Ağustos 2011 tarihinden sonra kursa kaydolabilirsin.
-----------------------------Tamamdır hocam teşekkürler..Bakayım 22 Ağustos sonrası kurs dönemi nezaman
-
PsychoDawn bunu yazdı:
bugün direksiyon sınavım vardı , uykusuzdum ve herşey çok güzel başladı bitiş noktasında sapağın yanlış yerine saptım herşeyi bok ettim ama geçtim sanırım =I
-----------------------------bişey olmaz hocam merak etme :) bana ne zaman vites atıcağımı bile hocam söylemişti sınav sırasında :) o zaman yanııza hocamız oturuyodu artık öle mi bilmiyorumda :)
önce ehliyeti aldım sonra araba sürmeyi öğrendm ben :D bana verdilerse sana hayli hayli verirler -
Bendeki şansa bak aq ya :| 20 ağustos ta kurs başlıo
-
kasımdaki dönemde alabilirsin
-
özürdilerim eylüldeki sınava girebilirsin
-
SCoRPIoNHW bunu yazdı:
özürdilerim eylüldeki sınava girebilirsin
-----------------------------Yani 20 ağustos kursunu gidebilir miyim hocam