Ek$İsözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------

blackhammer bunu yazdı:
    an itibariyle yazarlık yapabildiğim site.

ne çabuk? çaylaklık falandır seninki yazarlık deildir heralde

çaylaklık maylaklık sonuçda tbt'de de bir çömezlik dönemi var değil mi? daha sonra bu çömezlikten kurtulabiliyorlar. bizde şimdi ek$ide o dönemleri atlatmaya çalışacağız.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bkz. biz her$eyi biliriz, kimse bizden cok bilemez, en iyisini biz biliriz, en dogrusu bizim bildigimizdir, eger bilmedigimiz bi$e varsa da uydururuz, ama adnan oktar gelip bizi kapattirdiginda göt gibi api$ip kaliriz, salya sumuk aglariz

bu kriterlere uyman lazim 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

haci sonucta kisisel bir elestiri degil ki.Bende girip haftanin en begenlien entrylerini okurum ara sira.Oyle her espiri eksiden cikma gibi birsey soz konusu olmamali.Ha sunu soyliyim avrupa yakasi senaryolarinda eksiden espiriler alindigina sahit oldum...Sonuc cogunlugu yukarida yaptigimiz elestirilere uyan bir site :D . Basindaki adamlar dassaklidir dassaksizdir o beni baglamaz , yillardir internet alemindeyim bugune kadar bana en itici gelen sitelerden birisidir.Ayrica bilgi bakimindan da o kadar ahim sahim icerige sahip degil kanimca.Sarki sozleri arama konusunda ise yariyor mesela :)  ...neyse haci dedigim gibi iyi yanlarida var elestirdigim yanlarida...gereksiz bilgi coplugu olma yonunde de ilerliyor son donemecte ;)

yazarlarin cogundaki cok bilmis havasi temel sorun zaten , eleman unix ve oracle plsql ile ilgil bir konuda teknik terimler falan sallamis biseler yazmis , biliyorum havasi vermis , sanirsin  David Knox :D

David Knox ------>www.oracle.com/corporate/press

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:
    Arlong bunu yazdı:

blackhammer bunu yazdı:
    an itibariyle yazarlık yapabildiğim site.

ne çabuk? çaylaklık falandır seninki yazarlık deildir heralde

çaylaklık maylaklık sonuçda tbt'de de bir çömezlik dönemi var değil mi? daha sonra bu çömezlikten kurtulabiliyorlar. bizde şimdi ek$ide o dönemleri atlatmaya çalışacağız.

yok hoca oranın caylaklıgı tbtdeki comezlikten çook farklı, sen (bende)şimdi kabul ederlerse 10.nesil yazar olucaksın galiba tam bilmiyorum ama ve binlerce kişi var sırada sıranın sana gelmesi için 1 seneden fazla beklersin gibi geliyor bana ustelik şimdi yazdıgın yazılar falanda senden başka kimse goremiyo birde modlar gorebiliyo 

bak mesela 

5. ..caylak  138300
    6. ..onay bekleyen caylak  37550

37550 onay bekleyen çaylak varmış bunlar 10 tane entry yazıp yazarlık için onaylanmayı bekleyenler şimdi bunu 10la çarp 375500 tane okunacak entry var demek düşün artık ne kadar sürer

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

aman ne yararlı 1-ekşisözlük , 2-google, 3-wikipedia. 

Zamında tahribat orayımi deface etmişti ??Bi yersini hatırlıyorum sslerini falan görmüştümde..  

hemen örnek göstereyim;

sayfadaki post maykıl ceksın abinin

----

best of olayının bokunu çıkarmış adam/ve kendisine sahip olan müzik şirketi.

best of lar, the essential mj'ler, number 1 lar derken şimdi de her ülkeye özel best of albümü çıkarıyor müzik şirketi??!!!

la bu kaçıncı aynı şarkıları albümde toplama hevesi anlamadım ben?.. iyi ekmek yediler ha adamın elinden.. aynı şarkıları paketle paketle sun 7 senedir.. yeni albümü çıkacakmış bi de.. hee evet kesin çıkar..

---

buda tahribat.com adına yazılmış post

----

nsani intihara yoneltecek derecede lame bir site. benzerleri ve bu sitedeki genc turk internet kullanicisinin bilgi seviyesini gordukce internet'in ana routerlarini yakasi geliyor insanin.

kaza eseri forumuna baktığım lakin nihalatsiz.org forumundan aşağı kalmadığını gördüğüm lamer sitesi.

tüm gereksiz insanların toplandığı tuhaf site..site sahibinin* geliştirdiği programlarda pek bir işe yaramaz hakkaten..

---

çok yararlı eleştirilerde var canım içlerinde 1 tane..

Herkeze bok atacaksın temel kurla bu.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne desem boş, girme madem sadece eleştiri varsa zumzuk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ben 10 aydır onaylanmayı bekleyen çaylağım lan orda onaylamıyo ibneler arkadaş var 1 yıldır onay bekliyo. 10.nesil 2 sene daha el eskitmeye devam etsin.
    ayrıca 1000 yazarlı bi sözlüğüm ve birçok zirveye gitmişliğim vardır. hiçbiri klavyedeki gibi değil zirveler sessiz sakin ve saçma salak şeylere gülerek geçer.
    zekirdek.com a gir sosyal yaşama daha yakın bi site la

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

yazarları istediği gibi herşeyi eleştirebilir ama biz eleştiremeyiz tabi ya :)

aynen gladio gibi düşünüyorum... i

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    lan bütün şevkimi kırdınız. bir sözlük yazarı olayım oradan birşeyler yazayım istedim yok onaydır yok boktur yok püsürdür derken vazgeçtim a.q

rene
    benim gibi sözlük konularında ezik kalmış kişiler için bir sözlük istiyoruz (yani ben tek başıma istiyorum)

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Gerçek hayatta karşına alsan bunları 2 kelam etsen muhtemelen cevap veremezler. klavye başında düşüne düşüne yazıyolar ortaya güzel bişey çıksın diye saçma sapan yazı dizisi oluyo baştan aşagı...

tek kullandıgım yeri cımpü gibi şarkı sözü bakıyorum

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 5861 Toplam Mesaj: 43