Ek$İsözlük
-
1-kendini begenmi$ ve gotu kalkik olman gerekir
2-çok bilmiş olman lazım herşeyin en iyisini senin bildiğini sanman lazım otu boku begenmemen daha iyisini amerikada orda burda gordugunu yazman lazım vs tüm bunlar varsa olabiliten yüksek
3-eski sayılabilecek, fakat kritik durumlarda*interpreted script'lerle yapılacak request'lere mukabil response üretme işini, bunlara oranla öküz gibi hızlı yapma imkanı bahşeden teknoloji. maintenance'ı zordur fakat.
4-ekşi sözlük yazarı olunmaz doğulur..buna benzer bi konu daha wardı tbtde ordan derledim bunnarı :D
kendi yorumum:
---
ekşi sözlüğe takılan insanlar bi şekilde kendini ele verirler.. nasılki polisler sivil polisleri gordugunuzde anlıyabiliosanız yada bobilere girenlerin geliore gidiore tripleri warsa ekşi sözlüğe girenlerinde sen bilmeden yazıosun hiç bişey yasamamıssın ben her boku bilirim havasını mutlaka sezersiniz.. (e tabiki laf meclisden dışarı canım...)
ha sözlük işe yarıomu?? e yarıo canım.. allahdan ilk konuyu acan gercekden bi sözlük gibi doğru anlamını yazmak zorunda oda olmasa bilemiorm hallerini :D ama smdi forumdan farksız olmus.. yani ilk basda dısardan cok yuksek cok ulvi insanlar gibi gelio insanın gozune ama içlerine girdiğinizde bu maddelerle karsılasıosunuz.. olay benm için bundan ibaret :) walla adamların bi yazılarının altında imza bölümü eksik kalmıs.. bide bkz weripde tıkladıgında böle bişey yok yazısı çıkınca dahada bi komik oluyolar her neyse: D -
alanları farklı olsada bobiler.örg bile daha iidir bu siteden :F
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
ne desem boş, girme madem sadece eleştiri varsa zumzuk.
-----------------------------:) zaten giren yok örnek vermke için girdik.Bobiler.org, ekşisözlük falan filan benden uzak dursun.Türkçeyi adam gibi kullanan hakaret değil adam gibi yapıcı eleştiri yapan yerler var.Oralara tkaıl.Fakat sözlük mözlükte artık tırt..Başka bi aktivite bulmak lazım.
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
hoca yukarıda verilen nasihatlara uymana gerek yok :|
-----------------------------Müşteri buldun la :F
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Kendini kimlikler ustu goreceksin.
Gotunu tavana degdireceksin.
Herseyi elestireceksin , hicbirseyi begenmeyeceksin.
-----------------------------sen yazarsın galiba orda baksana gayet iyisin bu konuda :S
ekşi sözlük kendi kulvarında tektir, inanılmaz faydaları vardır, ögrenmek istediginiz herşey hakkında bilgi toplamanız mümkündür, geyikte vardır iyi vakit geçirmenizi saglar,
şu ana kadar arayıpta bulamadıgım birşey olması ekşide ama aramayıpta buldugum binlerce şey oldu, yazarları umrumda bile deil yazar olmak umrumda deil ben kullanırım arkadaş gerisini onlar düşünsün
dinime küfreden müslüman olsa..
hadi selametle..
-
gün gelecek ekşi tbt yi ele geçirecek :P
-
gidip "atilla taş", "ajdar" entrylerini okursanız bok gibi eleştiri görürsünüz tabi..
teknik konularda verdikleri bilgiler oldukça yararlı, ben çok yararlanıyorum mesela sanırım yararlanmayı bilmekle alakalı..
kendi kulvarında tek.. zaten düşünce olarak da türkiye'nin en iyi web projesidir bence..
-
ben de ekşiye bakarım ama bu bişiler öğrenmek amacıyla deil geyik konulara bakıp biraz güleyim diye.Bilgi gerektiren konuları açıp yorumları okuduğumda çoğuna hasiktr ordan demişliğim wardır
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Kendini kimlikler ustu goreceksin.
Gotunu tavana degdireceksin.
Herseyi elestireceksin , hicbirseyi begenmeyeceksin.
-----------------------------=)
ben 2005 te girdm toplam 15 post. 1 ay sonra aldılar :)
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------gidip "atilla taş", "ajdar" entrylerini okursanız bok gibi eleştiri görürsünüz tabi..
teknik konularda verdikleri bilgiler oldukça yararlı, ben çok yararlanıyorum mesela sanırım yararlanmayı bilmekle alakalı..
kendi kulvarında tek.. zaten düşünce olarak da türkiye'nin en iyi web projesidir bence..
-----------------------------orjinalse tabi