Ekşi Sözlük Lanetli Yazar
-
yazdigin 10 metinde sikinti var geri donup o 10 metini ya da kac tane yazdinsa onlari duzeltmen lazim. ikincisi caylakligilinin hemen onaylanmasini istiyorsan uslu bir caylak olup her gun eksiye log in olursan daha kolay yazar olursun. yazar onay bolumune sadece o gun log in olanlar dusuyor ve yoneticiler oradan secip secip onayliyorlar.
ps; caylak entrylerinden birini bir yazar sikayet ettigi icin lanetlenmissin rahat ol o entrynin bul duzelt
-
Fatih bunu yazdı
demek ki milleti güldürecek yazılar yazamamış, sanal soytarılık yapamamışsın.
hahaha. ama sen beni güldürdün şimdi. ekşi'yi diğer sözlüklerle karıştırma bence. tamam son zamanlarda bozdu biraz ama, hala belli konularda bilgisini konuşturan adamlar ekşide. orada özel mesaj yoluyla yapabileceğin tartışmaları başka hiçbir yerde yapamazsın. yani ekşinin bozması, sol frame'deki içerikler falan dediğim topluluğun kalitesini düşürmüyor, onlar hala orada.
-
Valla geçen 65k civarında olan sıram 61k ya geçmiş. :) 1 haftada kayda değer gelişme var. Yorumlarımda boş değil aslında, eski ekşici olarak bu hale düşmek kötü daa :) Sonuçta aldığımız üyeliklere birkaç ay girmiyoruz diye silinmiş. Çok ayıp etmişler.
palakan229 tarafından 26/Mar/13 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
yazar olacaksında bok var sanki
-
yazdığın entrylerde düzeltmen gereken imla hataları, yazım yanlışları veya format dışı şeyler olabilir yazdıklarından bi kaçını pm olarak at bakalım nerelerde hata yapmışsın
-
Tekrardan çaylak yapmışlar.
- şu anda çaylak onay listesinde 31522. sıradasınız. bu sıra ilk defa onay bekliyor olmanıza ve 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre belirlenmektedir.
-
Ekerci bunu yazdı
yazar olacaksında bok var sanki
-
ortalama onay süresi 1 sene.
ben 1,5 ayda 65 binden 50 bine geldim. 2-3 bin kala onaylanıyor genelde. o da bi ara toplu alım yaptılar kadınlar günü muhabbetine.
-
4 ay önce kayıt oldum.10 entry girdiken sonra hemen hemen hergün girip artı verdim eksi verdim.en son 40.000 ler de felandım.geçen hafta tebrikler yazar oldunuz gibilerinden mesaj geldi.kısmet işte.
mercan tarafından 31/Mar/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
hala anlamıyormusunuz ? adam yazının başında ampul koymuş demekki akpartiden referans istiyor :D:D