Ekşi Sözlük Lanetli Yazar
-
Citizen bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
niye çok önemli bu olay ki amk ? ne bileyim garip çok değerli bide üyelikleri bence TBT üyelikleri daha değerli :D
Sosyal medyanın gücü.Ekşide paylaştığım Youtube videolarından 250 lira kaldırdım.sosyal medyanin gucu diyorsun kaldirdigin para deyince buyuk bi miktar bekliyor insan
250 bin der gibi 250 demissin :) buyuk para vesselam. sosyal medyanin gucu :)
-
demirci bunu yazdıCitizen bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
niye çok önemli bu olay ki amk ? ne bileyim garip çok değerli bide üyelikleri bence TBT üyelikleri daha değerli :D
Sosyal medyanın gücü.Ekşide paylaştığım Youtube videolarından 250 lira kaldırdım.sosyal medyanin gucu diyorsun kaldirdigin para deyince buyuk bi miktar bekliyor insan
250 bin der gibi 250 demissin :) buyuk para vesselam. sosyal medyanin gucu :)
Bir ayda kazandığım para yalnız. ;)
-
2010 da kaybolmuşum halen çaylağım :D
-
malesef entry profiliniz onaylanmadı. entry'lerinizi çöpünüze gönderip sırada sizi geriye attık. daha özenli daha güzel entry'lerde görüşmek üzere
2010 da bana mesaj atmışlar :D:D
daha yeni girip baktım konuyu görünce :D 2010 dan sonra iki üç kez daha sıra gelmiştir kesin :D:D
çokta pipimdeydi afedersin.
-
ne bok oluo yazar olunca orda?
-
beyler zorla üye almıyorlar, bir boka yaramadığını düşünüyorsanız üye olmayın, ne diye üye olanlara sövüyorsunuz. Normal bir site işte her tipten adam var.
-
Merak etmeyin onlarda size bayılmıyor gençler. :) Komiksin illahi... EKşi sözlüğünde kendisine göre bir havası var. TBT nasıl farklı bir ortamsa orada öyle. Her forumun ya da sözlüğün kendine has bir havası var. Üye olmuyorsunuz diye niye laf çarpıyorsunuz üst üste anlamadım ki.
-
Eksi önce lanetlerini temizlemeli ve sonra uye aliminda bazi farkli dusuncelere yer verilenebilinir.
Lanet hack yakinda ;)
-
ekşide hep küfür günah havalarda uçuşuyor.
bu onların denetlenmiş halimiydi şimdi :)))
-
anaaaam :D 2 yıl önce başvurmuştum çok heycanladım hocalar :D bugün çaylak onay listesinde 34. sıradasınız.
BerkayCit tarafından 21/Şub/14 22:17 tarihinde düzenlenmiştir