Ekşisözlük Kapanıyor
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı hacki bırakıp avukat olalım bence,daha rahat site indiririz =D
kısmetse 2 sene kaldı : ) -
Adnan Hoca'nın amk..
Tayyeap'ın amk..
Böle işin amk...
zihniyete bak amk ya .. yakında tbt'yi de kapatır bunlar dgouhan'a verilen madalya yüzünden :D -
Kapansın tabe iyi olmus amk. Sözüm ona bazı editörler espiri yapçam diye kıçını yırtıyo o sitede.. Hangi Allah diye aratıp bi bakın neler neler yazmıslardı. Yok [ Töbe Haşa ] Allah'a koyam size bişey olmasın , Yok ahiret günü götümüzü kurtaracağına inanılan varlık falan daha bir sürü zırvalık.Ben bu entrylerin çoğunu şikayetetmiştim ama kaldırmamışlardır korkusuyla bir daha bakmadım bile o uzantıya.. Sadece Allah meselesi de değil gerçekten espiri yapıcam diye kıçını yırtan ve sonucunda da göt olup kalıcak,abuk sabuk şeyler yazan çok yazar var o sitede.. Tabi çok faydalı entry girenler de var onlarında hakkını yememek lazım ama maalesef faydalılar zararlıların yarısın,yarısının yarısı kadar bi çoğunlukta... [!]
-
Düşünce özgürlüğüne n'oldu ?
-
adnan oktar kim ?
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------kreston işte düşünce özgürlüğü kimi yerde var.
Nasıl bir ülkedeyiz her şeye sansur nereye kadar neye kadar?
Hackerlardan kurtulmak için interneti mi sansurleyecekler yoksa kefilli birşey mi planlıyorlar saçma ya..Başa çıkamıyorsan sansurle bu mantıkla pek fazla gidemeyiz.Ne olur ip den bağlanırız.
Sansurcu bir devletimiz olduğu kadar salaklarda bağlantı yolları çok.Bin bir türlü yolla girile bilir siteye.
-
o herifin annesinin para karşılığında günü birlik ilişkiye girdiğini düşünüyorum.
-
Kreston bunu yazdı:
öLDÜ..Başın sağlolsun.. -
tagext bunu yazdı:
o herifin annesinin para karşılığında günü birlik ilişkiye girdiğini düşünüyorum.
-----------------------------%80 katılıyorum doğru olduğuna
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------tagext bunu yazdı:
-----------------------------%80 katılıyorum doğru olduğuna
doğru olduğuna %80 katılmak ne hoca?