Elektrik Süpürgesinin Gücü Yükseltilir Mi?
-
Elimde 1400 wat motor 200 wat çekim gücü olan bir makina var.Bu makina gerçekden iyi çekmiyor.Sizce ben bu makinanın gücünü nasıl yükseltebilirim? Yani içerden motordan bişeylere ayar çekebilir miyim yada gidip başka bir motor alıp takma falan imkanım olur mu bu makinanın içine?
-
motorları değiştirirsin olur biter.
-
-
O zaman ben başka modellere bakmaya başlayayım sadece motor değişince oluyorsa.Heralde motor almak sıfır süpürge almakdan çok daha ucuzdur.
-
nedir senin şu süpürgeden çektiğin hocam yav :)
-
u235 bunu yazdı
O zaman ben başka modellere bakmaya başlayayım sadece motor değişince oluyorsa.Heralde motor almak sıfır süpürge almakdan çok daha ucuzdur.
motorun sıfırı 50 tl hocam ama düzen tutmaz hepsi en düşük kalite çinden gelıyor
-
zalimadam bunu yazdıu235 bunu yazdı
motorun sıfırı 50 tl hocam ama düzen tutmaz hepsi en düşük kalite çinden gelıyor
hmm
Yani olması gereken güçde olmaz mı diyorsun hocam?
@Section
Hacı hep bişeyler denemeye çalışıyoruz şartları daha iyileştirmek için :)
u235 tarafından 22/Nis/13 00:24 tarihinde düzenlenmiştir -
daha bugün öğrendim Koçtaş satış elemanından: süpürgenin çekim gücü için motorun iyi olmasının yanında : pervanesinin büyük
olması gerekiyomuş(el süpürgelerinde böyle büyüklerde farklı mıdır bilemem)
wat ı yüksek ama pervanesi küçük bi süpürge hiç bi işe yaramaz-mış. ki orda gösterdi gerçekten doğru watt la çok alakalı değil.
-
spectator bunu yazdı
daha bugün öğrendim Koçtaş satış elemanından: süpürgenin çekim gücü için motorun iyi olmasının yanında : pervanesinin büyük
olması gerekiyomuş(el süpürgelerinde böyle büyüklerde farklı mıdır bilemem)
wat ı yüksek ama pervanesi küçük bi süpürge hiç bi işe yaramaz-mış. ki orda gösterdi gerçekten doğru watt la çok alakalı değil.
benim süpürge zaten boyut olarakda kücük
-
sana o süpürgeyi alma diyenler olmuştu :P
-
u235 bunu yazdızalimadam bunu yazdıu235 bunu yazdı
hmm
Yani olması gereken güçde olmaz mı diyorsun hocam?
@Section
Hacı hep bişeyler denemeye çalışıyoruz şartları daha iyileştirmek için :)
yüksek oluyor ama alacağın motorun bobinin et kalınlığına bak öyle al onların bobin uzunluğuna göre gücü değişiyor
görmüş olduğun paslı kısım nekadar uzun olursa motor okadar güçlü demektir(geniş demiyorum uzun diyorum dikkat et)
ben dandik bi süpürgeye en güçlü olanı takmıştım poşeti ağzına tıkayınca patlatıp içine çekıyordu :D