Elektrik Süpürgesinin Gücü Yükseltilir Mi?
-
Yeni süpürge al hocam hiç kasma ...
-
al bi tane taksitle dyson evladiyelik amk ne uğraşacan motor gücü yükseltmekle fln...
-
DaveReed bunu yazdı
al bi tane taksitle dyson evladiyelik amk ne uğraşacan motor gücü yükseltmekle fln...
adamı niye köreltiyonuz la . bırakın yapsın adam . Yap hocam sen hatta sonra resimle anlat . Belki kopar gidersin burdan yeni şeyler bulursun . Niye hazır kullancan .
-
yeni süpürge al hocam ne motor değiştirmesi
-
Zaten bu makinayı yeni aldım.Yeni makina alacak hem para yok hemde gerek yok.Bu eski makina elimde patlamasın istiyorum.
Bir mürid bana pmden makinanın içindeki motoru teknik servise verip üstüne iyi olan motoru para vererek almamı söyledi.Şimdi bunu denicem.
-
Yükseltilir de hocam sen yapamassın :)
-
aklıma 3 idiottaki elektrikli süpürgeden o bebeği çekme makinası yapma sahnesi geldi :)
varsa o karakter gibi bir kafa yaparsın hocam herşey -
o modeli bilmemde siemens in eski demir kazanlıları vardı altı kırmızı üstü beyaz ortadan 2 ye ayrılabilen cins lerden
peder bey motorunu değişmişti annem yolluğun bi ucuna basardı sonra süpürebilirdim 2-3 m lik yolluğu çekerdi yapışırdı S:
-
şase o motoro göre üretilmiştir daha büyüğünü bulup taksan bile şasesi dağılmasın ?
-
Bugün teknik servise gidip bunun üst modelinin motorunu verin üstüne fark verecem dedim onlarda bana 2.el bir motoru itelemeye çalıştılar bide üzerine para istediler bende yok dedim çıktım geldim.