Elektrikli Bisiklet Çekilmiş Ya Da Çalınmış
-
Arkadaşlar çarşının ortasında bir alışveriş merkezi önüne yaklaşık 60 dk boyunca elktrikli bisikleti park etmiştim ve arka kilidini kilitlemiştim geçen hafta.
geldiğimde orada hiçbir motor filan yoktu. mağaza yönetimi kamera görüntüsünü izlemek için polis gelsin dedi.
gittim tutanak filan tuttu polis. gittik kaydı izledik ama net bir şey görükmüyor. sadece olay saatinde beyaz şapkalı polisler görüküyor.polis dedi ki bu kamera berbat ama hemen dibinde mobese var dedi. onu izlemek için savcılığa dosyayı göndermeliyiz dedi.
ben de tutanağı filan tamamladım evime geldim. ertesi gün erkenden trafik şube de sordurdum. ama dediler ki elektrikli bisikleti trafik çekmez belediye çekmiştir dedi. sonrasında 5 gün şehir dışındaydım. bugün geldim.
yarın belediye ye gideceğim ama hangi belediye.
Yer adana.
büyükşehir belediyesi mi
seyhan beldiyesi mi
Zabıtalara mı gideceğim. ya da belediyenin neresine soracağım?
-
Allah allah ne zamandan beri Motorsikler Elektrikli bisiklet tarzı araçları çeker olmuşlar.
İstanbulda bile çekmiyorlarda adanada nasıl yaparlar garip.
Moralini bozmak gibi olmasın ama galiba çaldılar senin bisikleti
-
swordfish bunu yazdı
Allah allah ne zamandan beri Motorsikler Elektrikli bisiklet tarzı araçları çeker olmuşlar.
İstanbulda bile çekmiyorlarda adanada nasıl yaparlar garip.
Moralini bozmak gibi olmasın ama galiba çaldılar senin bisikleti
hocam işin ilginç tarafı hani geldiğimde bir tane bile bisiklet-motor filan yoktu.
ama mağaza yönetimi de demişti buradan belediye çekiyor bazen, müşteriler de bizi suçluyor filan demişti.
bana sanki gelip çektiler gibi geliyor. çünkü işlek caddelerden de aynı şekilde çekiyorlar adana da
-
Hocam adanayi bilmemde bizim burda o kadar motor var ki birimizin motoru cekseler cekiciyide otoparkida yakarlar.ondan burda bize ne polis ne trafik zabita karismiyor.seninki cekildiyse en yakin yediemindedir.bolge trafige git sor bence..
-
cep telefonlarında bile yüksek kaliteli video çekebilioken "güvenlik" kameralarının kalitesi halen neden bu kadar dandik hiç anlamış değilim, çoğunda insanların suratları bile belli olmuo ya.
-
canerator bunu yazdı
cep telefonlarında bile yüksek kaliteli video çekebilioken "güvenlik" kameralarının kalitesi halen neden bu kadar dandik hiç anlamış değilim, çoğunda insanların suratları bile belli olmuo ya.
hocam koskoca mağaza ortalama 70 dolar olan kameradan alıyor. halbuki 200 dolar civarı olan kameralardan taksa ayna gibi belli olacak her şey...
-
hoca mobeseden çıkan sonuç nedir söylemedilermi =?
-
PyramiD bunu yazdı
hoca mobeseden çıkan sonuç nedir söylemedilermi =?
hocam mobese yi öyle ha deyince izleyemiyorlar. derecesi yüksek olaylara bakabiliyorlar MIŞ. savcılık izni gerekiyor muş. savcılığa dosyayı gönderecekler işte..
-
canerator bunu yazdı
Güvenlik kamerası dandik olmasa bile kaydedilen görüntüyü saklamak sorun olduğundan çoğu yerde düşük kalitede kayıt yapıyorlar o yüzden görüntüler webcam ile çekilmiş gibi duruyor.
-
Savcıda Hakimde Vatandaşı İçeri Atmak Söz Konusu Oldumu. Tüm Mühürler Ve Tüm Yetkileri ile Işık Hızı İle Sen İçeri Biran Önce Giresin Diye Hazır Ve Nazır Dururlar... Ama Vatandaş Olarak Onlara İşin Düştümü Ha Deyince İşin Olmaz MIŞ... Mış ta Mış.
Geçmiş olsun Kardeş. Burası Türkiye... Her Belediye Başkanı Daşşağının Keyfine Göre Yönetiyor işte... Belediyelerin Yönetim Düzeni Hakkında Belli Sınırlar ile Bezenmiş Anayasal Bir Güvencemiz Yok Demekki... O Yüzden İstanbulda Olmayan Ama Vatandaşa Hem Yaramayan Hemde İnciten Kuralı Adana Yürütebiliyorlar. Bir Bisikletin Yol Düzenine Zararı ne olabilirki... Ülke Olarak Düzenimiz Malesef Bu...
ShockMan tarafından 31/Ağu/12 10:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam eskişehirde oturuyorum burda da bi kaç tanıdığımın elektirikli bisikletine el koymalarına şahit oldum. Sessiz olduğu için çok kazalara neden oluyomuş sen bi belediyelere sor bence