folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Bisiklet(Motor)

Elektrikli Bisiklet(Motor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ilk önce ben bisiklet die biliyorum yanlışsa özür dilerim babam şimdi bu elektrikli yani akülü motor ya da bisiklet onlarda alacak ancak fiyat bakımından en fazla 1.300 olacak  bu işlerden anlayan birinden yardım bekliyoruz teşekkürler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bence almayın, çok boktan bişi, bi arkadaşımın babası kullanıyordu, her akşam küfür ediyor kim yaptıysa bu motoru diye, oyuncak gibi bişi, aynı motordan bahsediyoruz sanırım dimi ? scooter tipi, çinden gelen,..?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

başkan ne elektrikli bisiklet ya  :D :D

adam gibi bi tane motor alın :D adam bize 800 ytl şu motoru

veriyodu almadık sen diyosun elektrikli bisiklet birde 1.300 e

not: (2. el) normalde 1000 tl veriyo istanbuldaysan ulaş bana :) biz almadık alcaksanız özelden mail at beyoğlunda

(biz almadık derken motorda bişi yok ortak alcaktık arkadaşlarla herkes dağıldı alamadık siz alın :D motorda öyle faça bişi güzel yani temiz )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    2 kişi binince fazla hız yapmaz tek kişide fazla gitmiyor gerçi yukuş yukarı rahat çıkamazsın pedal kullanmak zorunda kalırsın.tip bakımından iğrenç bir görüntüye sahip asla bir motor havası yaşamazsın verdiğin parayada yazık hocam.Ha nasıl olur yazlığın olur yazın etrafta dolaşmak için kullanırsın ama şehirde olmaz o iş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ben görmüştüm bi kere tipi aynı bisiklet ama akülü :D sanırım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yok anladım senin dediğini benim arkadaş burda bayiliğini yapıyo wattına göre değişiyo fiyatı onların

belli bir watdan sonrası vergiliymiş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    La bırak dostum bunları ya al harbi adam gibi alcaksan motor ona verceğin paraya yazık...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

La bune karı bisikleti gibi miilet dalga gecer..

Favori motor =)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

bide bu var paran yeterse al

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    ulen aynısını elektirikli cam motorunu bisikletin ön tekerleğine bağlayıp arkayada bi akü koymak suretiyle yapmıştık. sanayide kaportacıların şaşkın bakışları arasında turladığım günü unutamam. kendin yap o kadar para vereceğine alacağın hazzı anlatamam.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 15142 Toplam Mesaj: 12