Elektrikli Bisiklet(Motor)
-
ilk önce ben bisiklet die biliyorum yanlışsa özür dilerim babam şimdi bu elektrikli yani akülü motor ya da bisiklet onlarda alacak ancak fiyat bakımından en fazla 1.300 olacak bu işlerden anlayan birinden yardım bekliyoruz teşekkürler
-
bence almayın, çok boktan bişi, bi arkadaşımın babası kullanıyordu, her akşam küfür ediyor kim yaptıysa bu motoru diye, oyuncak gibi bişi, aynı motordan bahsediyoruz sanırım dimi ? scooter tipi, çinden gelen,..?
-
başkan ne elektrikli bisiklet ya :D :D
adam gibi bi tane motor alın :D adam bize 800 ytl şu motoru

veriyodu almadık sen diyosun elektrikli bisiklet birde 1.300 e
not: (2. el) normalde 1000 tl veriyo istanbuldaysan ulaş bana :) biz almadık alcaksanız özelden mail at beyoğlunda
(biz almadık derken motorda bişi yok ortak alcaktık arkadaşlarla herkes dağıldı alamadık siz alın :D motorda öyle faça bişi güzel yani temiz )
-
2 kişi binince fazla hız yapmaz tek kişide fazla gitmiyor gerçi yukuş yukarı rahat çıkamazsın pedal kullanmak zorunda kalırsın.tip bakımından iğrenç bir görüntüye sahip asla bir motor havası yaşamazsın verdiğin parayada yazık hocam.Ha nasıl olur yazlığın olur yazın etrafta dolaşmak için kullanırsın ama şehirde olmaz o iş
-
ben görmüştüm bi kere tipi aynı bisiklet ama akülü :D sanırım
-
-
yok anladım senin dediğini benim arkadaş burda bayiliğini yapıyo wattına göre değişiyo fiyatı onların
belli bir watdan sonrası vergiliymiş
-
La bırak dostum bunları ya al harbi adam gibi alcaksan motor ona verceğin paraya yazık...
-
La bune karı bisikleti gibi miilet dalga gecer..
Favori motor =)
-
bide bu var paran yeterse al

-
ulen aynısını elektirikli cam motorunu bisikletin ön tekerleğine bağlayıp arkayada bi akü koymak suretiyle yapmıştık. sanayide kaportacıların şaşkın bakışları arasında turladığım günü unutamam. kendin yap o kadar para vereceğine alacağın hazzı anlatamam.
Toplam Hit: 15142 Toplam Mesaj: 12