Elektrogitar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

konu göründüğü gibi müritler çalmaya başlamayı düşünüyorum şuan başlasam öğrenmem ne kadar sürer ortalama bir elektrogitar ve amfi alsam kaça patlar daha önce uğraşan mürit varsa yardım ederse sevinirim :)

Profesyonel Öküz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Up olsun çalanlar vardı forumda

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Basit bi şekilde çalmaya başlaman 2 - 3 ayı bulur hocam. Ben klasik gitardan biliyorum bunu. Elektro gitar fiyatları hakkında bir fikrim yok ama

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Basit bi şekilde çalmaya başlaman 2 - 3 ayı bulur hocam. Ben klasik gitardan biliyorum bunu. Elektro gitar fiyatları hakkında bir fikrim yok ama

türkiyede öğrendiğin klasik gitar ile elektro gitar arasında çok fark var.

klasik gitarda genelde ritm - arpej ağırlıklı öğretiyorlar. yani pop gitar.

elektro gitar zor bir alettir hocam. iyi bir konuma gelmek istiyorsan günde en az 3-4 saat çalman lazım.

ne kadar zamanda çok iyi çalacak konuma gelirsin bilmem ama..

para için yapıyorsan baştan vazgeç. türkiyede elektro gitar çalan adama para yok.

illa para kazanacam diyorsan akustik - klasik yönel. ritm at şarkı söyle para kazan

onun dışında çalmak istediğin şarkıya göre değişir.

3-4 ay gibi kısa bir sürede du-hast çalarsın.

master of puppets sololarıyla birlikte tam olarak 1.5 yıl alır bence.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

elektro gitar zor bir alettir hocam. iyi bir konuma gelmek istiyorsan günde en az 3-4 saat çalman lazım.

para için yapıyorsan baştan vazgeç. türkiyede elektro gitar çalan adama para yok.

illa para kazanacam diyorsan akustik - klasik yönel. ritm at şarkı söyle para kazan

tabi bu şartlar hergün it gibi gitar çalışıp, iyi kötü bi müzik kulağın varsa geçerli :)

bi gitar amfi alayım dersen 300 500 arası bi rakam yeterli olur başlangıçta 

ha tabi bu fiyatlar sikimsonik gitarlar amfiler için geçerli. başlangıçta çok abartmaya gerek yok

bi de ne çalcan tarz olarak ?

ben şuan superstrat kullanıyorum hsh 24 perde. ucuz bir gitar ibanez grg170 dx çakması gayet memnunum

amele_2 tarafından 25/Mar/13 17:19 tarihinde düzenlenmiştir

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

Olabilir hocam. Bende bir ara elektro alır ortalığın tozunu attırırım diye düşünmüştüm ama sonra fiyatlar ve çalma zahmeti soğuttu beni :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben piyanodan sonra aldım elektro gitar, çalması çok basit (piyanoya göre). İstediğin her şeyi çıkartabilirsin kulaktan falan, basit yani. Nota okuma olayı çok basit. Fiyat olarak da 600liraya güzel bir şey bulursun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Alıp da çalmak(öğrenmek) nasip olmayan ibanez grg170dx var bende. Amfi ile birlikte 400 e satabilirim.

Ekstra olarak çantası filan aksesuarlarını da veririm. 

Gitar çok temize maksimum 5 defa alıp da çalmaya yeltenmişimdir. İlk günkü gibi ne bir çizik ne de başka birşey çantasından öyle bekliyor süs gibi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Alıp da çalmak(öğrenmek) nasip olmayan ibanez grg170dx var bende. Amfi ile birlikte 400 e satabilirim.

Ekstra olarak çantası filan aksesuarlarını da veririm. 

Gitar çok temize maksimum 5 defa alıp da çalmaya yeltenmişimdir. İlk günkü gibi ne bir çizik ne de başka birşey çantasından öyle bekliyor süs gibi.

amfisiz kaça veriyon hacı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Amfisiz vermeyi düşünmüyorum çünkü ayrı ayrı satmakla uğraşamayacağım. Şöyle düşün gitar 400tl yanında da amfi hediye ediyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Amfisiz vermeyi düşünmüyorum çünkü ayrı ayrı satmakla uğraşamayacağım. Şöyle düşün gitar 400tl yanında da amfi hediye ediyorum.

eyvallah hacım o zaman hayırlı satışlar.

benim amfi, prosesör setup ım hazır amfi gereksiz şimdilik.

Toplam Hit: 1455 Toplam Mesaj: 18