Elektrogitar
-
konu göründüğü gibi müritler çalmaya başlamayı düşünüyorum şuan başlasam öğrenmem ne kadar sürer ortalama bir elektrogitar ve amfi alsam kaça patlar daha önce uğraşan mürit varsa yardım ederse sevinirim :)
-
Up olsun çalanlar vardı forumda
-
Basit bi şekilde çalmaya başlaman 2 - 3 ayı bulur hocam. Ben klasik gitardan biliyorum bunu. Elektro gitar fiyatları hakkında bir fikrim yok ama
-
ndmylmz bunu yazdı
Basit bi şekilde çalmaya başlaman 2 - 3 ayı bulur hocam. Ben klasik gitardan biliyorum bunu. Elektro gitar fiyatları hakkında bir fikrim yok ama
türkiyede öğrendiğin klasik gitar ile elektro gitar arasında çok fark var.
klasik gitarda genelde ritm - arpej ağırlıklı öğretiyorlar. yani pop gitar.
elektro gitar zor bir alettir hocam. iyi bir konuma gelmek istiyorsan günde en az 3-4 saat çalman lazım.
ne kadar zamanda çok iyi çalacak konuma gelirsin bilmem ama..
para için yapıyorsan baştan vazgeç. türkiyede elektro gitar çalan adama para yok.
illa para kazanacam diyorsan akustik - klasik yönel. ritm at şarkı söyle para kazan
onun dışında çalmak istediğin şarkıya göre değişir.
3-4 ay gibi kısa bir sürede du-hast çalarsın.
master of puppets sololarıyla birlikte tam olarak 1.5 yıl alır bence.
-
angelofhope bunu yazdındmylmz bunu yazdı
elektro gitar zor bir alettir hocam. iyi bir konuma gelmek istiyorsan günde en az 3-4 saat çalman lazım.
para için yapıyorsan baştan vazgeç. türkiyede elektro gitar çalan adama para yok.
illa para kazanacam diyorsan akustik - klasik yönel. ritm at şarkı söyle para kazan
tabi bu şartlar hergün it gibi gitar çalışıp, iyi kötü bi müzik kulağın varsa geçerli :)
bi gitar amfi alayım dersen 300 500 arası bi rakam yeterli olur başlangıçta
ha tabi bu fiyatlar sikimsonik gitarlar amfiler için geçerli. başlangıçta çok abartmaya gerek yok
bi de ne çalcan tarz olarak ?
ben şuan superstrat kullanıyorum hsh 24 perde. ucuz bir gitar ibanez grg170 dx çakması gayet memnunum
amele_2 tarafından 25/Mar/13 17:19 tarihinde düzenlenmiştir -
angelofhope bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Olabilir hocam. Bende bir ara elektro alır ortalığın tozunu attırırım diye düşünmüştüm ama sonra fiyatlar ve çalma zahmeti soğuttu beni :)
-
Ben piyanodan sonra aldım elektro gitar, çalması çok basit (piyanoya göre). İstediğin her şeyi çıkartabilirsin kulaktan falan, basit yani. Nota okuma olayı çok basit. Fiyat olarak da 600liraya güzel bir şey bulursun.
-
Alıp da çalmak(öğrenmek) nasip olmayan ibanez grg170dx var bende. Amfi ile birlikte 400 e satabilirim.
Ekstra olarak çantası filan aksesuarlarını da veririm.
Gitar çok temize maksimum 5 defa alıp da çalmaya yeltenmişimdir. İlk günkü gibi ne bir çizik ne de başka birşey çantasından öyle bekliyor süs gibi.
-
RaAmLis bunu yazdı
Alıp da çalmak(öğrenmek) nasip olmayan ibanez grg170dx var bende. Amfi ile birlikte 400 e satabilirim.
Ekstra olarak çantası filan aksesuarlarını da veririm.
Gitar çok temize maksimum 5 defa alıp da çalmaya yeltenmişimdir. İlk günkü gibi ne bir çizik ne de başka birşey çantasından öyle bekliyor süs gibi.
amfisiz kaça veriyon hacı?
-
Amfisiz vermeyi düşünmüyorum çünkü ayrı ayrı satmakla uğraşamayacağım. Şöyle düşün gitar 400tl yanında da amfi hediye ediyorum.
-
RaAmLis bunu yazdı
Amfisiz vermeyi düşünmüyorum çünkü ayrı ayrı satmakla uğraşamayacağım. Şöyle düşün gitar 400tl yanında da amfi hediye ediyorum.
eyvallah hacım o zaman hayırlı satışlar.
benim amfi, prosesör setup ım hazır amfi gereksiz şimdilik.