Elektronik Ve Bilgisayar Üzerine Bir Site Açacağım Domain Önerir Misiniz
-
Elektrik elektronik ve bilgisayar üzerine bir paylaşım forumu düşünüyorum uygun bir isim bulup domain alacam fakat aklıma yatan bir isim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim müridler fikirlerinizi bekliyorum..
-
elektropc
-
www.eydison.com/org/net
-
cpumagazin.net Tescile Uygundur 12.71YTL/yıllık cpumagazin.org Tescile Uygundur 12.71YTL/yıllık cpumagazin.info Tescile Uygundur 1.99YTL/yıllık -
elektrobil.org
-
biraz janjanlı bişi olsun istiyorum aslında. ismi de konuya uygun olsun istiyorum. elektropc vele elektrobil.org bunları düşünmüştük aslında ama düşündüğümüz gibi klasik oluyor biraz daha ilgi çekici olsun istiyorum.
-
cruel_storm bunu yazdı:
-----------------------------
biraz janjanlı bişi olsun istiyorum aslında. ismi de konuya uygun olsun istiyorum. elektropc vele elektrobil.org bunları düşünmüştük aslında ama düşündüğümüz gibi klasik oluyor biraz daha ilgi çekici olsun istiyorum.
www.fanimyandi.com -
narkozMRT bunu yazdı:
cruel_storm bunu yazdı:
www.fanimyandi.com
-----------------------------:|
-
mekatronikpc
-
açınca haber ver bizde paylasımda bulunalım,faydalanalım...
-
ativaran216 bunu yazdı:
açınca haber ver bizde paylasımda bulunalım,faydalanalım...
-----------------------------elbette müridlerin yardım ve paylaşımlarını bekleyecem teşekkür ederim