Elektronik Ve Bilgisayar Üzerine Bir Site Açacağım Domain Önerir Misiniz
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
cruel_storm bunu yazdı:
biraz janjanlı bişi olsun istiyorum aslında. ismi de konuya uygun olsun istiyorum. elektropc vele elektrobil.org bunları düşünmüştük aslında ama düşündüğümüz gibi klasik oluyor biraz daha ilgi çekici olsun istiyorum.
www.fanimyandi.com
-----------------------------:|
-----------------------------senin domain benim kinin üzerine daha güzel olmuş ;)
-
aslında dikkat çekmesini istiyorum domainin ama bunun yanında elektronik ve bilgisayarı çağrıştırması lazım başka fikri olan arkadaş yok mu???
-
ageofpc.com nasıl ?
-
pisiturk.net/com
veya p'yi ters kullanarak q'ya çevir :D:D
qcturk.net/com
-
pispc.net
-
elektroniqs.com
-
tbtmad bunu yazdı:
elektroniqs.com
cok yaratıcı bir gençlik :Dbende bir tavsiyede bulunim..
wwww.devrelerbilgisayarım.com olabiilir..
-
bu tarz site arayanlar arama için "elektronik" ve "devre" yi cok kullanıyor bunların harmanlanması ii olabilir...
aklıma bişi gelmedi daha ama acınca haber verin e-book felan baya oldu bende upload ederz...
-
teknosayar uyduruk gibi dursada baya aramalarda karsısına cıkar insanların zannımca
-
devreminator. elektronikbilgi. kronikdevre,bilgi,sayar kronikelektronik.
yada develoktronik. guzel olur devgibi
devrimelektronik. hem dev hem devrim hem melek hem elek yani secilmis gibi hem elektronik bir cok isimli ve jajjanli :D birde rimel oluyor neyse artik :d
elektronikdevre. aramalarda cikmasini kolaylastirir
devbilgisonik. ;d
bilgisonik. kronikdevre. belektronik. :d bilgisayar. :D elektrokolikpc. pcpc. devpc. pcbilim, derinpc,bilgi,sayar elktrnkblgsyrdvre.
siskebab, bilgisaygisiz.>D yeter heralde abarmaya basladida :d