Emekli Maaşımızla İlgili
-
tarikatların gelirinin yükselmesi gerektiğinden asgari ücret düşük
kelebeksim tarafından 06/Nis/26 12:46 tarihinde düzenlenmiştir
gelirini yükseltmek ya da iş bulmak istersen tarikatlara katılabilirsin
Atatürk zamanı (20-25 yıllık dönem) haricindeki 800 yıldır bu şekilde işliyor düzen, hiç mi tarihimizi bilmiyorsun? -
rappermcs bunu yazdı
Ajan sana aylık ek 20k vereceğim. Ama susacaksın bir de tayyipe oy vermeyeceksin anlaştık mı?
Hocam sadece seçimden hemen önce tek kerelik bi 20k ateşlesen zaten istedigin partiye oy verip resmini cekip gönderir sana.
-
ay super ya ak parti cok guzel yasasin islam yasasin muhammet yasasin kuran yasasin araplar...
bizim canimiz ciksa da onlar yasasin..
delinen demir kubbe mi yoksa kicimiz mi bilemiyorum...
dogalgaza zam haberini duyan haci abdesti kacirdi... gabar'da haci gazi buldular. lambanin fitilini haci yagi ile yakmaya devam...
-
blackhammer bunu yazdı
ajancim guzel kardesim oyle yapilabiliyor diye bir sey yok, bunlar sadece vaat.
once oturup bunun hesaplamalari yapilir butceye ne kadar ek yuk getirir, sonra bu butceye gelecek ek yuku nereden karsilayabilirler. oturup bunlarin hesabini yaparlar ona gore karar verilir.
yapilacak zamlar butcede bir acik olusturuyorsa, bugun birisi senin emekli maasina zam yaptigi anda olusacak bu acigi kapatabilmek icin vergilerde zamma gitmeleri gerekecek, senin maasina yapilan bir miktar zammi tum vatandaslara bolusturecekler ya da hic bilmedigimiz bir vergi turu cikartabilirler. mesela snickers tuketenlere ozel bir vergi olusturabilirler ya da ne bileyim lig tv ozel tuketim olarak gorebilir ve bu tur yayinlara aylik abone olanlara ozel bir vergi olusturabilirler.
oturup hesap yapilir ve verilecek bu zamlarin butcede acik olusmasina neden olmuyordur o zaman yaparlar.
sende tahmin ediyorsundur ki emekli maaslari butceye ciddi bir yuk bindirdigi icin emeklilik yasini yukselttiler.
hocam demekki bişeylerine güveniyorlarki vaat ediyorlar.
tabiki hesap/kitap yapılır kiii yapmışlardır da öyle konuşuyorlar. bak kendimden örnekle; ilk 1000 lira aylık alırken "nuga" marka çikolata "metro"nun en basit hali= 1,25 lira idi aldımmı 4 tane alıyordum direk 5 lira şimdi 1 tanesi 6,küsür lira işte şimdi hiç almıyorum. sebep olarakta yıllarca 1,25 liraya aldığım çikolataya şimdi 6,küsür lira veremiyorum buda kişilikle alakalı bişey galiba. yani benim maaşıma zam yapma derdinde olmasınlarda böyle ihtiyaçlar neden zamlanıyor bunu halletsinler.
işte bu noktada bana zam yerine snickersin ve lig tv'nin fiyatları sabit kalsa (;
emeklilikle ilgili yorum yapmayım ucu bana da dokunacak :D yoksa yıllardır tahmin etmeyi geç adım gibi biliyorum neyin ne olduğunu :D
@rappermcs
sen bana aylık 20k para ver bi daha bu konuyla alakalı konu açarsam ve tayyip diye birini tanırsam ne olayım :DDD
@DJ_Alper
bari bölüşelim hocam (;
@korkarabatak
yok hocam bir kereyle olmaz o iş (;
-
DJ_Alper bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Ajan sana aylık ek 20k vereceğim. Ama susacaksın bir de tayyipe oy vermeyeceksin anlaştık mı?
ben ben bana ver susarım :)
yok bu ajan gibi tayyo dedesinin dizinin dibinde oturanlar için bro. Dinleri imanları para çünkü
-
korkarabatak bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Hocam sadece seçimden hemen önce tek kerelik bi 20k ateşlesen zaten istedigin partiye oy verip resmini cekip gönderir sana.
kesinlikle hocam :)
-
reis ne yapsın kardeşim töm dönya bize savaş açmış, gerekirse ajan abim soğan ekmek yer reisi yedirmez (kalp)
-
nereodi bunu yazdı
reis ne yapsın kardeşim töm dönya bize savaş açmış, gerekirse ajan abim soğan ekmek yer reisi yedirmez (kalp)
(kırmızı kalp) :D (;
yaw hazır konusu konuya öyle emojiler koyabilsek güzel olmaz mı? böyle yaz yaz nereye kadar :D
-
ajan1111 bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Ajan sokim sana
ben ne yaptımki abicim?
dikkatli ol +18 şeyler yazma yoksa under. amcamız hazır kıta bekler (: yazacaksanda pm at orda herşey serbes (;
belki de maaşını gizlediğin için adam ajan sokup iç durumu öğrenmek istedi. Niye hemen küfüre bağladın ki :D
-
crafty bunu yazdıajan1111 bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Ajan sokim sana
ben ne yaptımki abicim?
dikkatli ol +18 şeyler yazma yoksa under. amcamız hazır kıta bekler (: yazacaksanda pm at orda herşey serbes (;
belki de maaşını gizlediğin için adam ajan sokup iç durumu öğrenmek istedi. Niye hemen küfüre bağladın ki :D
benim maaşımı herkes bilirki hocam.
ben kendi işimi yaparken en düşük sgk primini ödüyordum olurda hastaneye düşersem falan işte bana baksınlar diye düşünüyordum, emekli olmayı hiç düşünmemiştim çünkü kendi işimi yapmaya devam ederim diyordum olurda emekli olduğumda da en düşük maaşı almaya razıydım buda bana yan gelir olur diye bakıyordum (: şuan en düşük emekli aylığı= 20.000 lira alıyorum.