folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Emekli Maaşımızla İlgili Yardım

Emekli Maaşımızla İlgili Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar sizlere ihtiyacımız var (: tek bir imza iş tamam. en düşük emekli maaşımız 20.000 lira oldu tamam bana çoo...ook bile ama gerçekte yetmiyordur. bana bile markette cuma alışverişim sırası 200 lirayı bitiremezken artık 200 lira yetmemeye başladı. emekli maaşımızın asgari ücret seviyesine çıkarabilmek için saadet partisi imza kampanyası başlatmış. arkadaş bunu zaten anlamıyordum bir işin asgarisini belirliyorsun aynı iş için başkasına daha az para veriyorsun??? imzamı gönderdim tabi;

https://emekli.saadet.org.tr/resimler/yagiz_aydin.jpg?1770894070

resimle ilgili hazır konusu @HolyOne'ye duyurulur; konuyu düzenleme sayfasında resmi "insert" menüsünden ekledim bu sayfada gözüküyor resim ama "gönder" deyince esas konuda gözükmedi resim. bilgilerinize arz olunur (:

desteklerinizi bekleriz (: zaten bi destek için niyetlensek bu iş tamam olur :D

https://emekli.saadet.org.tr/

ajan1111 tarafından 12/Şub/26 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

maaşım çok iyi Allah reisten razı olsun demiyor muydun şimdi ne değişti? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

maaşım çok iyi Allah reisten razı olsun demiyor muydun şimdi ne değişti? 

Diyorduuum bişey değişmedi, madem böyle bir imkan var isteriZ yani niye olmasın. Hem bu işin asgarisi neyse onu istiyoruz (; çok mu :D 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

imza kampanyasi ile maasinizi yukseltme gibi bir opsiyonunuz bulunmuyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hani maaşın yetiyordu ? Neyse enflasyonun ne olduğuyla tanışmışsın, 6 ay ortaçağ, 1 senede yeniçağ desek, 2 seneye Fransız devrime kadar götürürsün işi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

hang, muhalif parti bir şey demişte o iş olmuş. beyhude.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Yahu s.git ahshdh

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

arkadaşlar sizlere ihtiyacımız var (: tek bir imza iş tamam. en düşük emekli maaşımız 20.000 lira oldu tamam bana çoo...ook bile ama gerçekte yetmiyordur. bana bile markette cuma alışverişim sırası 200 lirayı bitiremezken artık 200 lira yetmemeye başladı. emekli maaşımızın asgari ücret seviyesine çıkarabilmek için saadet partisi imza kampanyası başlatmış. arkadaş bunu zaten anlamıyordum bir işin asgarisini belirliyorsun aynı iş için başkasına daha az para veriyorsun??? imzamı gönderdim tabi;

Ayni is degil hocam, hatta emeklilik is bile degil bambaska bir kavram. En basta bakis acinda bir yanlislik var.
    Not: emekli maasi artmasin demiyorum, sadece koyu yaptigim cumleye bir yanit yazmak istedim.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Emeklilik kapatılsın. Sosyal imkanlar tanınan yaş kitlesi olarak yeniden kurgulansın. Mesela bu yönde toplu konutlar yapılsın, çalışmayan emekliler bu konutlara yerleşip bedava konaklayabilsin. Aylık asgari mutfak masrafı belirlensin ve her ay belirli noktalardan istikhakını alabilsin. Eğer eve veya erzak a ihtiyacı yoksa bu imkanları almasın. Mesela emekli kesim için her sene toplu şekilde turlar düzenlensin. Hac ve umre imkanı olsun. Her hali ile toplu taşıma ve otoyollar bedava olsun. Hobi bahçeleri kurulsun ve dönemlik olarak kullanabiliyor olsunlar. Bu imkanlara ihtiyacı olmayan emekliler de bu imkanları almasınlar. Tüm bunlar olsun ve emekli olan kimseler istihdam edilmesin. Çalışan kesimde yer almasın. İş yok diyen gencin kafasına vursun, ben mi çalışayım bu saatten sonra, desin. Emekli maaşı da böyle düşük kalsın ? 

Şu işi taaa Roma imparatorluğu döneminde bile çözmüş ve yapmışlar. Adamlar arenayı kurmuş, halkın eğlencesi ve motivasyonuna yatırımdan imtina etmemişler. Bugün sosyal açıdan halkın eksiklerini düşünen bir hükumet olsa, çoğu kesim çok daha mutlu olur. Sadece para vererek yaşamasını beklediğin insan, serbest piyasa elinde yanına yaklaşılamaz olmuş Seyehat ve eğlence sektörü (bugün restorant ve alışveriş de bu hale geldi) lüks geldiği için kendini layık görmüyor bile. Parası olsa torununa veriyor gezsin diye ki, öyle mutlu olacağına inanıyor. 

Olay sadece 20k maaşın 35k olmaması değil. Bugün emekliye 35k versen yine mutlu olamaz. Çünkü bu sefer olayı serbest piyasa canavarları da ellerindeki enstrümanları yüzde 80 yukarı çeker. Devlet de, bak sen şu yaramazlara, demekle yetinir. 

Bu da böyle ansızın yazdığım bir şey olarak kalsın. Silmek istemedim. 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ajancım gün gelecek tüm reizciler bu sonun tadına varacak. Sen ve senin gibilere müstehak bu. Bence emeklilik maaşı yarıya indirilmeli. Daha çabuk telef olun ki bir an evvel artık güzelim ülkemden asalaklar defolup gitsin. 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Senin gibilere fazla bile. Katılmak için bir sebep yok.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1838 Toplam Mesaj: 27
emekli maaşı yardım