Eminönü Yayalaştırma Projesi Animasyonu Bugün Yayınlandı
-
futurist bunu yazdı
eminönü benim favori yerim. yayalı yada arabalı fark etmez
o değilde ben haydarpaşayı merak ediyorum ne oldu. tren açılmadı değilmi daha
ne treni kaçkere yakmaya kalkıştılar yıkıp hotel yapmayı planlıyorlar ama halk istemiyor...
-
ArduouS bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ne treni kaçkere yakmaya kalkıştılar yıkıp hotel yapmayı planlıyorlar ama halk istemiyor...
Bana görede orayı kesin satacakalar ne pahasına olursa olsun, adamların dini imanı para :)
-
ArduouS bunu yazdıfuturist bunu yazdı
deme ya. benim anırım var. trenden inipte o denizi görmüyormusun .
-
ReyiZ bunu yazdıfeel_me bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
ya hocam yalnış anlama da siktir et bizene eminönünden ist.da yaşasam belki , bildiğim kadarıyla sende ist. değilsin. boşver.
istanbul'da değilim haklısın da niye sadece ülke istanbul'dan ibaretmiş gibi bütün yatırımlar istanbul'a yapılıyor? onlar bu ülkede yaşıyorsa bende bu ülkede yaşıyorum. ayrıca yapılacaksa yapılsın da ama önce bi daha önemli olan problemler çözülsün.
iyide hocam benimde demek istediğim bu tarz bişeydi zaten.
Reyiz hocam istanbulu örneklem olarak görmeliyiz. Ne kadar il duzenli ve betondan uzak olursa bizim için o kadar iyi. Kaldi ki 20 milyon insan var orada. İstanbul kendi basina küçük bir Türkiye zaten
mfatihbodur tarafından 13/Oca/15 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Yapılması taraftarıyım. Eminönü çok fazla turist çeken tarihi bi doku ve gerçekten o köprü altı satıcıları resmen 3. dünya ülkesi reklamını yapıyor bizim için. İyi olur güzelde olur.
-
yapılsın hatta kadıköy meydanıda yayalaştırılsın. ne öyle yaw ne araba geçebiliyor trafikten ne yayalar.
-
ReyiZ bunu yazdıfeel_me bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
ya hocam yalnış anlama da siktir et bizene eminönünden ist.da yaşasam belki , bildiğim kadarıyla sende ist. değilsin. boşver.
istanbul'da değilim haklısın da niye sadece ülke istanbul'dan ibaretmiş gibi bütün yatırımlar istanbul'a yapılıyor? onlar bu ülkede yaşıyorsa bende bu ülkede yaşıyorum. ayrıca yapılacaksa yapılsın da ama önce bi daha önemli olan problemler çözülsün.
istanbulu diğer illerle karşılaştırmayın. Gittikçe artan nufusu kaldırmıyor artık. Ayrıca istanbul her açıdan önemli bir şehir.
-
taksim meydanı gibi beton yığını olmazsa iyidir.
-
aksata bunu yazdıReyiZ bunu yazdıfeel_me bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
istanbulu diğer illerle karşılaştırmayın. Gittikçe artan nufusu kaldırmıyor artık. Ayrıca istanbul her açıdan önemli bir şehir.
Zaten nüfus bu yüzden gittikçe artıyor hocam. Sadece İstanbul'a yatırım yaparak insanları oraya davet ediyosun. Memleketinde rahat edemeyen, hep birşeyleri eksik kalan insan taşı toprağı altın diye İstanbul'a göç ediyor. Oradaki imkanların yarısı kendi memleketinde olan adam niye rahatını bozup göç etsin?
-
feel_me bunu yazdıaksata bunu yazdıReyiZ bunu yazdıfeel_me bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Zaten nüfus bu yüzden gittikçe artıyor hocam. Sadece İstanbul'a yatırım yaparak insanları oraya davet ediyosun. Memleketinde rahat edemeyen, hep birşeyleri eksik kalan insan taşı toprağı altın diye İstanbul'a göç ediyor. Oradaki imkanların yarısı kendi memleketinde olan adam niye rahatını bozup göç etsin?
Türkiye'deki ekonomisinin ana merkezi, ülkenin gelirin yarısından fazlasını tek başına kazanan bi şehire yatırım yapılmayacakta nereye yapılacak? Ayrıca senin mantığına göre buraya yatırım yapma insanlar gelmesin diyorsun diyorsunda burası türkiyenin reklam yüzü, turizm gelirinin başı, antalyaya gidecek adam bile önce istanbul videosu izler öyle gider antalyaya. Bende isterim istanbul göç almasın kalabalıklaşmasın Türkiye'nin her yeri mümkün oldukça istanbul kadar yatırım alsın ama gelir heryere eşit bölünemiyor ne yazıkkı.