folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eminönünde Çalışan Suriyeliler

Eminönünde Çalışan Suriyeliler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    cracker bunu yazdı

Tam tersini düşünün, suriye orta halli bi ülke ,bizim ise savaşta olduğumuzu düşünün.. Onlar şuan ne yapıyorsa,sende orada aynısını yapardın.Yıllardir türkler göç vermedimi dış ülkelere, en çokta almanyaya .. Onlar bize ne diyorlardi "Barbar Türkler" , "tuvaletci türkler"...  şimdi ise bizler aynı davranışı başkasına karşı sergiliyoruz... İnsanoğlu değişik bir mahlukat...

Almanya işçi almadımı kardeş ? mültecimi olarak gittiler bizimkiler.Almanya babasının hayrına mı besledi it gibi çalıştırdı.Bunlar kan emici kan..Reyhanlıyı unutmadık kardeş.

Aynen hükümeti korumak amaçlı savunma politikası geliştirmişsin ama yanlış biri işçi hatta kurra ile filan gidildi diğeri sığınmacı farkı çok 

Doğru örneği ben vereyim he zamanında kapılarımızı Bulgaristan'a açtık oradaki Türkleri kurtarmak maksatlı Kazakistan'a açtık Ruslara karşı korumak için vs vs ıraklı kürtlere türkmenlere açtık örnekler verilir ama o gelenlerin hepsi bizden hiç biri bunların yaptığını yapmadı bu ülkeye her daim katkı sağladılar geliştirdiler 

ama bu Araplar böylemi gelenler için diyorum kan emici yaratıklar başımıza bunları musallat edeni Allah kahretsin 

savaş mavaş hikaye hepsi yukarda dediğim gibi ipsiz sapsız beleş yemek maaş için geldiler

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFox
    ByFox's avatar
    Erkek

Gaziantepte her yerdeler bitmiyorlar sürü halinde dolaşıyorlar zenginleri çok zengin bmw,mercedes ve bir sürü lüks arabaları ile gezip tozuyorlar memleketi benden daha  iyi kullanıyorlar. Dün büfenin birinden su alıyorum one lira dedi ben dedim türküm, ben süriyeli dedi almadım ordan su yani esnaf bile olmaya başlamışlar :D:D

Bla Bla Bla
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    ByFox bunu yazdı

Gaziantepte her yerdeler bitmiyorlar sürü halinde dolaşıyorlar zenginleri çok zengin bmw,mercedes ve bir sürü lüks arabaları ile gezip tozuyorlar memleketi benden daha  iyi kullanıyorlar. Dün büfenin birinden su alıyorum one lira dedi ben dedim türküm, ben süriyeli dedi almadım ordan su yani esnaf bile olmaya başlamışlar :D:D

:D iyi yapmışın one lira mı :D ingilizcede biliyorlar ha vaybe çüş bide 1 liraya sumu olur aq

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    ByFox bunu yazdı

:D iyi yapmışın one lira mı :D ingilizcede biliyorlar ha vaybe çüş bide 1 liraya sumu olur aq

1.5 litre almıştır hocam .d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFox
    ByFox's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Wine bunu yazdı
    ByFox bunu yazdı

1.5 litre almıştır hocam .d

Aynen Hocam 1.5 lt lik alıyordum. :D

Bla Bla Bla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek
    ByFox bunu yazdı

Seninki yine büfeciymiş arkadaş burada torbacı olmuşlar :)))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Araplar yarın bir gün yine bir iç isyanda bize saldıracaklar.Tayyip başımızı çok büyük belaya sokacak.Göz göre göre başımıza bela almaya başladık.

Biran önce tayyibin şu arap sevdasının durup ülkemize suriyeli akınının durması lazım.Zaten 1 milyon adam var amk.Bu adamlar 5-6 kişi ürüyorlar.Bundan 20 sene sonra boku yedik.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freebiri
    freebiri's avatar
    Erkek

savaş halidir gelsinler anladıkta şehirlere yaymak TC kimliği vermek arap plakalı araçlarla trafiğe çıkılmasına izin vermek nedemek oluyor anlamadım koy kampa ortalık yumuşayınca sepetle geri gitsin adam kamaro arabayla gelmiş dolaşıyor buralarda suratlarında meymenet yok başımızdakiler için şu ülkenin bi gram değeri varsa ne olim s*çtılar bıraktılar yarın başlarlar orası bizim burası bizim diye.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

daha geçen yolda gördüler taksi sordular gittim işe yetişmek zorunda olsamda buldum bir taksi çevirdim geldim...

insandan insana değişir hocu bence.. Türk olan bir sürü ibine varken suriyeli yahut kürt çerkez göçmen yörük diye ayırmaya gerenk yok ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

evet kürt arkadaşlar bir süre önce size yapılan linç kampanyası bugün suriyeliler yapılılıyor

hayvan bunlar

medeniyetsizler

şerefizler

hırsızlar

vs. vs. vs.

çok tanıdık değilmi bu cümleler kürt kardeşlerim?:)

not: anlattığınız tiplerin farkındayım fakat nefret söylemi oluşturmak sizi haklı kılmaz 

Bırak kardeş kim ne derse desin zihniyete bak bi kere adamdan sayıp muhattap mı olucan.

Toplam Hit: 12736 Toplam Mesaj: 85