folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eminönünde Çalışan Suriyeliler

Eminönünde Çalışan Suriyeliler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Kürt kardeşlerim kürt kardeşlerim anladık kardeşin a.k kürt kardeşlerim demek bile bir ayrımcılı ürünüdür neden trakyalı kardeşim değil laz kardeşim değil çerkez kardeşlerim vs dye cümleye başlamıyorsunzuda kürt kardeşlerim diye başlıyorsunuz bu sözde bile aslında ayrımcılığınızın üstünümü kapatmaya çalışıyorsunuz aklınız sıra ama elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz bir kalkp kürt avukatlığına savunuyor birirleri bsg yaav

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Kürt kardeşlerim kürt kardeşlerim anladık kardeşin a.k kürt kardeşlerim demek bile bir ayrımcılı ürünüdür neden trakyalı kardeşim değil laz kardeşim değil çerkez kardeşlerim vs dye cümleye başlamıyorsunzuda kürt kardeşlerim diye başlıyorsunuz bu sözde bile aslında ayrımcılığınızın üstünümü kapatmaya çalışıyorsunuz aklınız sıra ama elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz bir kalkp kürt avukatlığına savunuyor birirleri bsg yaav

düşüncelerime tercüman olmuş

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya sikerler bilader ırkçılıksa ırkçılık yapıyorum amk.

BEN ŞAHSEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARINDA BAŞKA ÜLKELERDEN BURAYA GELİP BURADA BİR BOKA YARAMAYAN AKSİNE DÜZEN BOZAN ARAPLARI İSTEMİYORUM !

Birazcık çıkın artık söyleyin ne demek istediğinizi amk daha 2 ay önce 50 kişi öldü bu boku bokuna ilerde neler yaparlar ülkemizde aklı olan herkes düşünür bunu.Fazla insancıl olmak kadar bokdan bir şey yok.Adamlar kendi ülkelerinin ağzına sıçtılar sıra bizimkine geldi amk.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

BEN ŞAHSEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARINDA BAŞKA ÜLKELERDEN BURAYA GELİP BURADA BİR BOKA YARAMAYAN AKSİNE DÜZEN BOZAN ARAPLARI İSTEMİYORUM !

Hep politik hacım bunlar, altından neler çıkacak ileriye dönük ne planlar yaptılar kimbilir. Şimdi yarın öbür gün PKK biterse bunlar yeni bir terör örgütü oluşturur, al başına bela. Ülkede hiç sıkıntı yok, dünya ekonomisini biz yönetiyoruz, kol gibi refah var gibi bir de kene pire ne varsa toplayıp beslemeye kalkıyoruz. O adamlara beslemeye, barındırmaya harcayacağımız parayı öğrencilere destek bursu ya da evsizlere barınak ve iş bulacakları seviyede eğitim için harcasak en azından birşeyler değişirdi. Kendi halkımızdan çok elin pisliğinin ağzına balları kaymakları çalalım bakalım nereye gidecek sonu.

Beslemeyin bu pezevenkleri, antalyada da gördüm birkaç tane kalekapısında aptal saptal hareketleri var rahatsız olmamak elde değil. Yapmayın alışveriş, dilenenlere de siktir çekin geldikleri gibi gitsinler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hep politik hacım bunlar, altından neler çıkacak ileriye dönük ne planlar yaptılar kimbilir. Şimdi yarın öbür gün PKK biterse bunlar yeni bir terör örgütü oluşturur, al başına bela. Ülkede hiç sıkıntı yok, dünya ekonomisini biz yönetiyoruz, kol gibi refah var gibi bir de kene pire ne varsa toplayıp beslemeye kalkıyoruz. O adamlara beslemeye, barındırmaya harcayacağımız parayı öğrencilere destek bursu ya da evsizlere barınak ve iş bulacakları seviyede eğitim için harcasak en azından birşeyler değişirdi. Kendi halkımızdan çok elin pisliğinin ağzına balları kaymakları çalalım bakalım nereye gidecek sonu.

Beslemeyin bu pezevenkleri, antalyada da gördüm birkaç tane kalekapısında aptal saptal hareketleri var rahatsız olmamak elde değil. Yapmayın alışveriş, dilenenlere de siktir çekin geldikleri gibi gitsinler.

Valla hepsi doğru hacı çok güzel yazmışın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Her millette cins insanlar vardır ama biraz sağduyu beyler gözünüzü seveyim. İnsanlardan bahsediyoruz burada. Suriye'de ölenlerin daha doğrusu katledilenlerin haddi hesabı yok. Haklı olabilirisiniz kıl, cins, beleşçi, yavşak vs vs olanları olabilir ama ben adım gibi eminim olmayanları da vardır. Faşistçe yaklaşmamak lazım. Kim ne derse desin savaştan kaçıp sığınan adamı kapı dışarı etmeyi doğru bulmuyorum. Ülke de refah en üst seviye de olmayabilir ama biz insanlığımızı kaybetmek yerine yarım ekmek az yiyelim daha iyi. Bırakın artık bu Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur ideolojisini. Türk Milleti iyi olmalıdır, misafirperver olmalıdır bana göre, bu adamlar sorun çıkartıyorsa önlem alınır elbet ama akp bunu doğru bir şekilde yapabilir mi ondan emin değilim.

Ramazanda haber geldi Suriye de yaşayan sınıf arkadaşımın babası Cuma Namazı çıkışında sırf mezhebi yüzünden keskin nişancı tarafından vurularak öldürülmüş bu adamın ailesi ne yapsın şimdi ? Bir de bu yandan düşünmek lazım. Defolup gitsinler demek kolay peki, Afganistanda, Filistinde insanların katledilmesine göz yummayan Türk Milleti, Kıbrısta insanlara zulm eden çetelere karşı direnen Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kaç Suriye vatandaşını kurtarmış çok mu beyler.

Bu zamanlarda insanları hiç bir şeye töleransı kalmadı en ufak bir şeyde öfkeleniyoruz haklısınız dehşet verici şeyler oluyor belki bizim bilmediğimiz duyurulmayan daha neler neler var ama bize düşen burada az daha sakin olmak. Gider döversin ters hareket yapıyorsa geçer ama bir adamın yaptığıyla bütün bir milleti yargılamak çok acımasız. Bu davranış avrupanın yıllarca sırf müslümanız diye Türk'lere yaptığı davranıştan başka bir şey değildir.

Çünkü sen bugün Suriyeli'yi istemiyorum dersen yarın örümcek beyinlinin biri çıkıp senin arkasında durduğun ideolojiyi kötülemek için bunu kullanacak. Ve yarın yine akp mazlum olan ve ezilenin yanında olan olacak.

Inferius tarafından 16/Ağu/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Ulkedeki kurtler ne medeni ne elit insanlarmis da biz begenmiyomusuz basaksehirde istanbulun dindar kesiminde bir evde 20 kisi kaliyorlar beledie tesislerinde yiyorlar fuhus yapiyor sagda solda dileniyorlar resmen asalak surusu ulke karissa bi de bunlarla ugrasicaz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Bas koydum bu yola! 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Gelen suriyelilerle bizdeki kürtleri vs leri karıştırmayın. Bunlar bildiğin yamyam, kafile halinde yakalasalar üzerinde ne varsa alır öldürür bir kenara atarlar seni. Rahat rahat hırsızlık yapan, üzerinde kesici delici alet taşıyan, kapalı olmasına rağmen rahatlıkla fuhuş yapan, kendi kızını para karşılığı yaşlılarla evlendirmeye çalışan azmış insanlardan söz ediyorsunuz. Düzgün olanını henüz görmedim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Onlar bizim din kardeşlerimiz tabiki onlara sahip çıkacağız götümüze lokum da soksalar onlar bizim başımızın tacıdır.Memlekette gaziler derme çatma evlerde açlıktan ölür ama olsun neticede suriyeliler bizim din kardeşimiz gaziye mi bakalım din kardeşimize mi ? tabiki din kardeşimize bakacağız.İnsanlar işsizlikten intihar eder bunalıma girer ama önemli değil neticede din kardeşlerimiz zor durumda onlara burada beleş bakmalı ve desteklemeliyiz çünkü müthiş bir ekonomimiz var.Reyhanlı'da bomba patlatırlar ama olsun canım ne olacak neticede yabancı patlatmıyor din kardeşlerimiz patlatıyor onlardan önemli mi lan bi bomba canları sağolsun.

.
Toplam Hit: 12732 Toplam Mesaj: 85