Emolar Ve Kroların Ortak Özellikleri :)
-
ya abi herşeyi geçtim de bazıları güzelde peki ya o şişko olanlar ne abi ya.. olmaz abi şişkodan emo olmaz.. ya giyiyolar dar paçayı üstüne dar bişey bel kısmında pantolonun kemer kısmından üstte bi yağ tabakası çığ gibi düşücam düşücam diye bağırıyo göbek zaten kopmuş ayrı bi gezegn yok abi anlatamıcam zaten görmüşsünüzdür :)
-
http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_4672/%5B1%5D3042008103050_4672.jpg
en güzeli bu abi bide pussycat dollsda söleyen kadın var nicole oda mükemmel
-
obaaaa benden sonra kaç sayfa yazı olmuş
her gelen " aha bak bende bunu seviyim " demiş :D
neyse bende o zaman sevdiğım hanımefendiyi koyayım :D
adı Veronica Belmont (birçoğunuz tanımayabilirsiniz . cnet editörü dür kendisi [ben foxxly toto$u gibi diilim isim misim veriyom :] )
hanimefendiye laf atanı foxxly nin tarrağına yönlendiriyom :D
-
it is a nambır van :|
emo kıro öküz ben buna kayarım aga :D
varmı böyle bişey ya çok şirin :D en azından ağzını tutmuuyo sakızla hallediyo :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------it is a nambır van :|
emo kıro öküz ben buna kayarım aga :D
varmı böyle bişey ya çok şirin :D en azından ağzını tutmuuyo sakızla hallediyo :D
-----------------------------dikkat ettimde 16-19 yaş arası muridler bu emo hatuna baya bi ilgi göstermiş :D
-
hacı buna girsen bidaha çıkamassın :D
-
KorteX bunu yazdı:
----------------------------------------------------------Emo Nedir?
Emo duyguLu oLma anlamındadır emotional iLe alakası yoktur... -
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------http://www.emofun.net/cok-guzel-emo-kiz-resimleri-avatar-olarakta-kullanirsin-t2001.html?p=2683
bu emolar verse kim reddeder la =D
-----------------------------of of of kaydım birader sandalyeden koltuklardan düştüm abuu :D
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hatuna bak :|
-----------------------------boynu neden benim daşşaama benziyo? eciş bücüş?? ama hayır daşşama hakaret ediyorum onun çok daha estetik bir yapısı var.
-----------------------------yuh ammk yoruma bak yerlere yattım yarım saattir gülüyom:D:D:D