En Çok Kullandığınız Aşağılama Kelimeleri (Veya Cümleleri)
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Şu analara küfretmeye çok kıl oluyorum.Bazen benimde agzımdan kacıyor söyluyorum ardından çok pişman oluyorum.Annelere küfredenin sül sıfatını eşşekler kanırtsın.
-----------------------------Bende analara kufur edenlere kıl olanlara kıl oluyorum... :|
-----------------------------sen adammısın lan, gece vakti konuşturma beni...
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
Şu analara küfretmeye çok kıl oluyorum.Bazen benimde agzımdan kacıyor söyluyorum ardından çok pişman oluyorum.Annelere küfredenin sül sıfatını eşşekler kanırtsın.
-----------------------------Bende analara kufur edenlere kıl olanlara kıl oluyorum... :|
-----------------------------İyi,bundan sonra bana kıl olmaman için anana küfür ederim.
-----------------------------Benim hakkımda ve beni ilgilendiren herhangi birşey için ne düşünüyorsan onları kendin içinde düşünmüş olasın.
-
sevgili zaygo bana özel msjla delikanlılık yapma :D aldın davetimi demi :D
-
ZaYGo bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------İyi,bundan sonra bana kıl olmaman için anana küfür ederim.
-----------------------------Benim hakkımda ve beni ilgilendiren herhangi birşey için ne düşünüyorsan onları kendin içinde düşünmüş olasın.
-----------------------------lan git.küfrettirme bana gecenin bi vakti.Anne kavramın yok mu senin nerde yetiştin sen..Agzından çıkanı kulagın duysun öyle arkadaşların arasında yada aile ortamında konustgun gibi konusamazsın her yerde adamım kafasını kırıp koltugunun altına sıkıştırırlar.
-
annesinin karnındayken babasının anasının .mna soktuu y.rağa g.tünü dönen o.ç
msnde küfredersem bunu kullanıyorum yazması çok güzel
anne olayına gelirsek: benim anneme sövmediği sürece bu küfürü kullanmam genelde sövse de anneye sövme taraftarı değilim ama kaçıyo bazen... -
"Ana karnında dayı yarrağı yemiş."
Annesi hem orospu hem de ensesçi oluyor böylece .
Ama hayal gücünü göstermek için yazdım bunu , kimsenin yaptığı bir şey yüzünden annesini sorumlu tutamayız , annelere küfür etmeyin , gereksiz .
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------"Ana karnında dayı yarrağı yemiş."
Annesi hem orospu hem de ensesçi oluyor böylece .
Ama hayal gücünü göstermek için yazdım bunu , kimsenin yaptığı bir şey yüzünden annesini sorumlu tutamayız , annelere küfür etmeyin , gereksiz .
-----------------------------Evetde hacı bazıları o kadar sinir ediyor ki onu delirtmek için onun dikkatini çekmek için annesine sövmek zorunda kalıyoz:S Adam oç lugu yapıyor biz napalım:Sörneğin sen yazılı kagıdı veriyorsun adam senin kagıdı senden sonra karambolde alıp adını silip mal yazıp geri koyyo :S buna şimdi ne dicen
-
iki dakika insan taklidi yap be olm...
-
ençokk kullandığım "mal"
adam ol , olamıyosan beni taklit et.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------48 saati göze alıyorum :D
boş işler bunlar :D
72 yemi$ bu sefer :D
Bende genelde malmısın falan derim :P