En Gıcık Olduğunuz Şeyler?
-
okuldan :/
rapidi premiumlu yapanlara
knightta servere premiumsuz giremeyi zorlastıranlara
cay,kahve vss sıvı içecekleri vakumlar gibi içenlerden
sabah beni uynadıran calar saate..
vsss... vsss....
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
sahmaran bunu yazdı:
------------------------------ Sesli sakiz cigniyanlara (acayip kil oluyorum, sanki muslugu açmislar su sesi gibi, benden yasli onlunca insan yapma diyemio)
- tarih olmus dizileri yeniden yeniden yayinlayan tv kanallari
- kendilerini parfume bogan, ve kaldirimlarda geçilmeyecek kadar köpeklerine tuvalet yaptiran fransizlardan
- haftasonu sabahtan aksama kadar maç izleyenlere
- devlet televizyonuna her sene verdigimiz yüzkusur yuroluk televizyon vergisine
- net'teyken baglanti kopunca
- magazada hesabi ödemek için sirada durdugum kasiyerin hesap makinesindede sorun çikmasi, ve yer degistirememek (diger kasiyer hep hizlidir nedense ?)
- tahribat forumundaki basit metin editorune, sadece karizmatik olsa olmazmi ?
edit : - ME'nin her saat basi donup mous'u gezdirince ses çikartmasi, video izlerken donmasina, Ctrl+Alt+Suppr yaptigim halde pc 'nin yeniden baslatilamamasi, mileniyuma gicik oluyom simdi kapandi ya :/
-----------------------------Tv vergisi eskiden vardı şimdi kaltı diyebiliyoırum?? olsa haberim olurdu mutlaka
-----------------------------hayir kalkmadi, senelik vergilerle birlikte aliyorlar, hatta artabilirde, hükümet tv reklamlari kaldirmak istiyordu, reklam olmayinca vergi de artar
-
Rize'nin krolarına :) Bi ayrı olur bizim memleket kroları ;)
-
sahmaran bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
sahmaran bunu yazdı:
------------------------------ Sesli sakiz cigniyanlara (acayip kil oluyorum, sanki muslugu açmislar su sesi gibi, benden yasli onlunca insan yapma diyemio)
- tarih olmus dizileri yeniden yeniden yayinlayan tv kanallari
- kendilerini parfume bogan, ve kaldirimlarda geçilmeyecek kadar köpeklerine tuvalet yaptiran fransizlardan
- haftasonu sabahtan aksama kadar maç izleyenlere
- devlet televizyonuna her sene verdigimiz yüzkusur yuroluk televizyon vergisine
- net'teyken baglanti kopunca
- magazada hesabi ödemek için sirada durdugum kasiyerin hesap makinesindede sorun çikmasi, ve yer degistirememek (diger kasiyer hep hizlidir nedense ?)
- tahribat forumundaki basit metin editorune, sadece karizmatik olsa olmazmi ?
edit : - ME'nin her saat basi donup mous'u gezdirince ses çikartmasi, video izlerken donmasina, Ctrl+Alt+Suppr yaptigim halde pc 'nin yeniden baslatilamamasi, mileniyuma gicik oluyom simdi kapandi ya :/
-----------------------------Tv vergisi eskiden vardı şimdi kaltı diyebiliyoırum?? olsa haberim olurdu mutlaka
-----------------------------hayir kalkmadi, senelik vergilerle birlikte aliyorlar, hatta artabilirde, hükümet tv reklamlari kaldirmak istiyordu, reklam olmayinca vergi de artar
-----------------------------yok arkadaşım tv vergisi 70 li 80 li yıllarda vardı. Türkiyede yok sen eğer isviçre de felan oturuyorsan orada var ama türkiyede yok.
varsa ispatla bende öğreneyim? bir sürü hukak ve vergi sistemi okudum ben hiç tv vergisi duymadım eskiden vardı ama şimdi yok
gelirler genel müdürlüğünüde araştırdım yok yok :)
vallaha merak ettim varsa koyda öğrenem yarın öbürgün uzmanlık sınavında sorarlar apışıp kalmayayım :)
cep telefonu, radyo teyp tv felan alınca trt bandrolü için alınan para var onumu diyorsun?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
sahmaran bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------yok arkadaşım tv vergisi 70 li 80 li yıllarda vardı. Türkiyede yok sen eğer isviçre de felan oturuyorsan orada var ama türkiyede yok.
varsa ispatla bende öğreneyim? bir sürü hukak ve vergi sistemi okudum ben hiç tv vergisi duymadım eskiden vardı ama şimdi yok
vallaha merak ettim varsa koyda öğrenem yarın öbürgün uzmanlık sınavında sorarlar apışıp kalmayayım :)
cep telefonu, radyo teyp tv felan alınca trt bandrolü için alınan para var onumu diyorsun?
-----------------------------fransadayim le ben :)
-
sahmaran bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
sahmaran bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------fransadayim le ben :)
-----------------------------Allah canını almasın bende diyordum okadar sene okudum da tv vergisinibilmiyorum diyorum kendimden utanmıştım :)
-
ihanete,kahpeliğe,şerefsizliğe maruz kalmak.
beklemediğim bir anda bacağıma tekme yiyip yere düşmek, ardından suradıma diz yemek :| sora da yapılan o.çocukluğunun marifetmiş gibi algılanması, gıcık oluyorum :/
ama nabalım, herkezin kahpe olduğu bi yerde kahpelikler normal karşılanıyor :/
-
beni sömürmeye calışanlara gıcık oluyorum
yemek yerken ağzını şapurdatanlara, çorbayı vakumlayanlara gıcık oluyorum
satanizm hakkında hiç birsey bilmeyip ve sanırım hayatında hiç satanist görmeyipte salak bi programa cıkıp aptal aptal
konusanlara ve o programların sunucularına gıcık oluyorum
müzik calarıma 1 ay el koyan hocaya gıcık oluyorum (dısarda serbest normalde ama neymiş dersteymişiz bos ders dermi be)
şımarık kücük kardeşime ve onu şımartan babama gıcık oluyorum
bana hep benimle aynı okulda olan cocuğunun notlarını soran akrabama gıcık oluyorum (aynı bölümde bile deiliz)
çalıntı sitelere gıcık oluyorum
kırık linklere gıcık oluyorum
aileme ve bircok aileye gıcık oluyorum
anneme gıcık oluyorum
bu şehire ve için deki genellemelere sığmıycak bazı özel güzel insanlar dışındaki herkese gıcık oluyorum (umarım hepiniz jet yakıtıyla yanarsınız)
mcafee ye gıcık oluyorum 1 aydır kendi kendine aynı klasörü tarıyor
bana inat kapadığımda acılan actığımda kapanan cd sürücüme gıcık oluyorum
kapanırken niye kapatıyosun diye soran server 2k3 e gıcık oluyorum (belki bu özellik kapanıyodur ama nerden kapatılıyo bulamadım)
bütün inkjet yazıcılara gıcık oluyorum
birsürü varda bunlar ilk aklıma gelenler :S
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------beni sömürmeye calışanlara gıcık oluyorum
yemek yerken ağzını şapurdatanlara, çorbayı vakumlayanlara gıcık oluyorum
satanizm hakkında hiç birsey bilmeyip ve sanırım hayatında hiç satanist görmeyipte salak bi programa cıkıp aptal aptal
konusanlara ve o programların sunucularına gıcık oluyorum
müzik calarıma 1 ay el koyan hocaya gıcık oluyorum (dısarda serbest normalde ama neymiş dersteymişiz bos ders dermi be)
şımarık kücük kardeşime ve onu şımartan babama gıcık oluyorum
bana hep benimle aynı okulda olan cocuğunun notlarını soran akrabama gıcık oluyorum (aynı bölümde bile deiliz)
çalıntı sitelere gıcık oluyorum
kırık linklere gıcık oluyorum
aileme ve bircok aileye gıcık oluyorum
anneme gıcık oluyorum
bu şehire ve için deki genellemelere sığmıycak bazı özel güzel insanlar dışındaki herkese gıcık oluyorum (umarım hepiniz jet yakıtıyla yanarsınız)
mcafee ye gıcık oluyorum 1 aydır kendi kendine aynı klasörü tarıyor
bana inat kapadığımda acılan actığımda kapanan cd sürücüme gıcık oluyorum
kapanırken niye kapatıyosun diye soran server 2k3 e gıcık oluyorum (belki bu özellik kapanıyodur ama nerden kapatılıyo bulamadım)
bütün inkjet yazıcılara gıcık oluyorum
birsürü varda bunlar ilk aklıma gelenler :S
sen bi pisikolağa görün :S -
Alper aklıma geldı bırden. Madem sinir oluyosun msnden kım oldugunu yazmayanlara takma ad ekle olsun bıtsın ne uğraşıyosun