En Gıcık Olduğunuz Şeyler?
-
işleri son dakkaya bırakmama gıcık oluyorum yaa .d
-
ibrahim tatlıses e-bülent ersoy a-arto ya-ajdar a-kadın programlarına-gay lara - lez lere -vuran ayakkabıya-sokakta burnunu oyanlara-sinyal vermeyen trafik magandasına - ateş gibi sıcak çorbaya-taklitçilere-tikky lere ve en önemlisi de APO ve YANDAŞLARINA
KIL OLUYORUUUMMMMM
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İnsanların bilmedikleri ve emin olamadıkları konular hakkında yorum yapması.
-----------------------------
bunu unutmuşum +1212323 -
-geometri dersinde kim ne yaparsa hocanın o iğrenç sıfatının direk bana yöneltmesi
- matematik de aylar sonra tahtaya kalkıp çözdüğüm bi soruda sınıfın oooo çekmesi ve benim bi bok yaptığımı zannetmem
- yemek yerken konunun benden açılması
-kişilerin vurdumduymaz hareketlerle bi bok bildiğini sanması
-maç saatine dizinin denk gelmesi
- maç gününün ertesi sınav olması
gibi gibi .. -
by_medcezir bunu yazdı:
-----------------------------patrona gıcık oluyorum :|
-----------------------------bissürü işin üstesinden gelirsin yapmacık bi iyilik melekliği ardından bi hata hop kuyunun dibine
bide erkenden işe gelmek kural akşam geç çıkmak inisiyatif hay ben böyle işe gıcık oluyorum...
-
"okulu n'aptın"
ne biçim sorudur bu ya..
astım kuruyo mu diyelim ne yapalım (: -
müdürüme :D Mallıkta adamın üstüne yoktur..
-
bi dil ve anlatım hocası var ona gıcık oluyom..
bi de fm de beni yenmelerine + download yaparken elektiriklerin kesilmesine gıcık oluyom..
bu aralar kalliye de gıcık olmaya basladım :| -
1-yanımda ağız şapırdatıldığında kim olursa olsun onun a.q'rum :s
2-enseme vurulması
3-parasızlık
4-msn'de kitleyenler
5-parasızlık
6-parasızlık
7-parasızlık
8-parasızlık
...
...
...
-
Hiç bir şeyden anlamayıp kendini öven " Kalite Kontrol Yönetim Müdürü " olan laz'ın bana "Masaüsttü nerde ?" demesine
O a** müdürünün "Paint'in karttuşu bittiyor mu ? " diye sormasına
Offisin her tarafında içi bir yaramayan ve gereksiz evraklarla dolu olan klasörlerin kaldırmaya calıstığımda a** müdürünün "onlar bana lazım, onlarda standartlarım var" demesine ( 6 yıldır klasörleri açan yok :S Arşiv gibi yaptı a* ofisi)
Yüksek okul mezunu olduğunu her cümlesinde vurgalayan ve bir s**den haberi olmayan Kalite Kontrol Yönetim Müdürü olan o laz 'a
Beni karadenizlilerden ve hayatdan soğutan o emmesil KKYM 'e
Sürekli " Solitaire " oynayan ve ben yanına geldiğimde altan caktırmadan altan Word dosyası acmasına
Kendi masasını dosyalarla doldurup "Solitaire" oynamasına a** KKYM 'e
Yaptığım cizimleri yarıda bölüp mazidekalmış kendi anılarını bana anlatmasına :S (adam zamanında öss iptal ettirmiş a** ) :S
Kelimeler kifayetsiz kalır :S piskolojim bozuldu