folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder En İyi İnternet En Ucuza ?

En İyi İnternet En Ucuza ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

turknet 100mbit 150gb akn 59.90

akk yasası gelince mayısta 100mbit neti olanın hızı akkyi geçince 32mbit düşüyor aklında bulunsun bu paket

24 megabit olacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

akk yasası gelince mayısta 100mbit neti olanın hızı akkyi geçince 32mbit düşüyor aklında bulunsun bu paket

ooo yeee  ttnet iyi kanırtıyor mk D: :D :D

joe_black tarafından 02/Mar/17 23:03 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Türknete KAFAM GİRSİN bulaşmayın sakın amk 

bana da lazım ya komşudan çalıyorum 500 tane aygıt bağlı amk (3ü benim asdfghfjdhklj) 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

şimdi reklamı geçiyor tv de. 

turksatkablo

internet tv telefon günde 1 tl diyor .

Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

Türknet üyeliğinde içinde modem yok - vdsl2 li bir modem gerekiyor 

Uydunet-kablonet yok evimde

digitürk internet + tv için çanak parasi vermek gerekiyor.

vodofone 3 ay ücretsiz sonra ücretli bir tarife veriyordu şubat 28 sondu sanırım

TTye hiç bulaşmak istemiyorum ama NŞA'da ondan alınması gerekiyor diye düşünüyorum.

Karar veremiyorum.

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum , diğer firmalar da sonuçta ttnet in altyapısını kullanmıyor mu? Uydunet eutelsat üstünden 100mbit veriyor 25 lira diye hatırlıyorum 

O yüzden alt yapı kullanmayıp direkt uydu ustunden almak daha mantıklı geliyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum , diğer firmalar da sonuçta ttnet in altyapısını kullanmıyor mu? Uydunet eutelsat üstünden 100mbit veriyor 25 lira diye hatırlıyorum 

O yüzden alt yapı kullanmayıp direkt uydu ustunden almak daha mantıklı geliyor. 

herkesin yapmak istediği o ama işte heryerde olmuyor kablonet işte :/ yoksa diğer dağıtımcılar adsl de komple TTnet üzerinden. Fiberde belli yerlerde SO kendi hattını kullanıyor diye biliyorum. onun dışında yine ttnet.

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

Son bir up yapmak istiyorum konu hakkında, düşüncelerinizi almak istiyorum tarifeler için. Aklımdaki fikir Turknet şuanda.

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

arkadas herseyi secime gore ayarlıolar ya evet cıkarsa yaparız hayır cıkarsa nah alırsınız diolar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

uydunet kullanıyorum. 60 lira

http://www.speedtest.net/result/6114464699.png

dezavantajları: 24 ay taahhüt yaptım, onun dışında hızda çok dalgalanma oluyor 54 megabitlik hizmet ama bazen 13-14 megabit oluyor, oyunda ping olabiliyor ama ben kablosuz bağlanıyorum ondan olabilir, haftada bir falan öyle 15-20 dakika internetin gittiği olabiliyor.

ankarada ilk kez internet bağlattığım için kıyaslama yapamayacağım altyapı açısından

edit: teledünya falan da içerisinde tv olmadığından unutmuşum :d + uydunet uyumlu modem için ayda 4 lira falan alıyolar galiba

slanger tarafından 09/Mar/17 02:33 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4666 Toplam Mesaj: 39
net