En İyi İnternet En Ucuza ?
-
RimPalace bunu yazdı
turknet 100mbit 150gb akn 59.90
akk yasası gelince mayısta 100mbit neti olanın hızı akkyi geçince 32mbit düşüyor aklında bulunsun bu paket
24 megabit olacak.
-
RimPalace bunu yazdı
akk yasası gelince mayısta 100mbit neti olanın hızı akkyi geçince 32mbit düşüyor aklında bulunsun bu paket
ooo yeee ttnet iyi kanırtıyor mk D: :D :D
-
Türknete KAFAM GİRSİN bulaşmayın sakın amk
bana da lazım ya komşudan çalıyorum 500 tane aygıt bağlı amk (3ü benim asdfghfjdhklj) -
şimdi reklamı geçiyor tv de.
turksatkablo
internet tv telefon günde 1 tl diyor .
-
Türknet üyeliğinde içinde modem yok - vdsl2 li bir modem gerekiyor
Uydunet-kablonet yok evimde
digitürk internet + tv için çanak parasi vermek gerekiyor.
vodofone 3 ay ücretsiz sonra ücretli bir tarife veriyordu şubat 28 sondu sanırım
TTye hiç bulaşmak istemiyorum ama NŞA'da ondan alınması gerekiyor diye düşünüyorum.
Karar veremiyorum.
-
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum , diğer firmalar da sonuçta ttnet in altyapısını kullanmıyor mu? Uydunet eutelsat üstünden 100mbit veriyor 25 lira diye hatırlıyorum
O yüzden alt yapı kullanmayıp direkt uydu ustunden almak daha mantıklı geliyor.
-
Roark bunu yazdı
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum , diğer firmalar da sonuçta ttnet in altyapısını kullanmıyor mu? Uydunet eutelsat üstünden 100mbit veriyor 25 lira diye hatırlıyorum
O yüzden alt yapı kullanmayıp direkt uydu ustunden almak daha mantıklı geliyor.
herkesin yapmak istediği o ama işte heryerde olmuyor kablonet işte :/ yoksa diğer dağıtımcılar adsl de komple TTnet üzerinden. Fiberde belli yerlerde SO kendi hattını kullanıyor diye biliyorum. onun dışında yine ttnet.
-
Son bir up yapmak istiyorum konu hakkında, düşüncelerinizi almak istiyorum tarifeler için. Aklımdaki fikir Turknet şuanda.
-
RimPalace bunu yazdı
arkadas herseyi secime gore ayarlıolar ya evet cıkarsa yaparız hayır cıkarsa nah alırsınız diolar :)
-
uydunet kullanıyorum. 60 lira
dezavantajları: 24 ay taahhüt yaptım, onun dışında hızda çok dalgalanma oluyor 54 megabitlik hizmet ama bazen 13-14 megabit oluyor, oyunda ping olabiliyor ama ben kablosuz bağlanıyorum ondan olabilir, haftada bir falan öyle 15-20 dakika internetin gittiği olabiliyor.
ankarada ilk kez internet bağlattığım için kıyaslama yapamayacağım altyapı açısından
edit: teledünya falan da içerisinde tv olmadığından unutmuşum :d + uydunet uyumlu modem için ayda 4 lira falan alıyolar galiba