En İyi İnternet En Ucuza ?
-
Yarın TürkNet e geçmeye karar verdim. Akşam arayıp tekrar soracaktım 100mbps mi dediniz diye ancak şimdi önceki mesajı da görünce emin oldum. En iyi ve güzel tarife bu olduğuna karar verdim. Teşekkür ederim yardımlarınız için :)
-
masuk bunu yazdı
Yarın TürkNet e geçmeye karar verdim. Akşam arayıp tekrar soracaktım 100mbps mi dediniz diye ancak şimdi önceki mesajı da görünce emin oldum. En iyi ve güzel tarife bu olduğuna karar verdim. Teşekkür ederim yardımlarınız için :)
100 megabite kadar. Adamlar kesin 100 megabit vereceğiz demiyor. Müşteri hizmetleri çok kötü hiç bir sorunu kabul etmiyor daire içi tesisatta problem var deyip çıkıyor işin içinden.
Uydunet soranlar olmuş. Uydunet iyidir ancak online oyuncu iseniz bulaşmayın. Ping süresi rezalet.
-
Bugün de dün olmak üzere 2 kere konuştum. Öncelik müşteri memnuniyeti bizde dediler hep dikkatimi çeken. 24 aylık tahüt yapmayacağım (Engelli olduğum için tahüt hakları yok benim için). Bu yüzden istediğim zaman iptal edebilirim. Evet 100ü zaten görebilmem imkansız. Evimde hiber internet olduğunu söylediler. 16 üstü ne olursa ona razıyım açıkçası. Beni tek cezbeden nokta 150gb olan adil kullanım kotası. Denemekte fayda var diye düşünüyorum.
-
Başvururken kredi kartı istiyorlar limiti olmayan sanal kart ile başvur hocam. Para çekemesinler hemen.
-
mkyb bunu yazdı
Başvururken kredi kartı istiyorlar limiti olmayan sanal kart ile başvur hocam. Para çekemesinler hemen.
:( malesef o adamı dün gerçekleştirdim. Verdim yani normal kredi kartını . İlk ay bedava olduğunu söylediler. Değiştirme imkanım olursa değiştireyim. Sanal karta geçeyim. Uyardığın için sağol.
-
Hiç affetmeden çekiyorlar hocam abonelik başlayınca. Soruncada gelecek ayı peşin çektik diyorlar. Dedim ben belki beğenmedim iptal ettireceğim cevap veremediler.
-
Çok saçma hakketten, zaten limitim az zaten, kesinlikle sanala geçmem gerek. Türknet kullanmış mıydın peki daha önce ? + ve - leri ne oldu senin için ?
-
RimPalace bunu yazdı
turknet 100mbit 150gb akn 59.90
akk yasası gelince mayısta 100mbit neti olanın hızı akkyi geçince 32mbit düşüyor aklında bulunsun bu paket
Hocam peki benim olduğum bölgede net hızım en fazla 30mb oluyor. kota aşılınca benim internetim hiç düşmeyecek öylemi?
Böyle anlayabilir miyiz?
-
caglar99 bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
turknet 100mbit 150gb akn 59.90
akk yasası gelince mayısta 100mbit neti olanın hızı akkyi geçince 32mbit düşüyor aklında bulunsun bu paket
Hocam peki benim olduğum bölgede net hızım en fazla 30mb oluyor. kota aşılınca benim internetim hiç düşmeyecek öylemi?
Böyle anlayabilir miyiz?
24 megabite düşecek hocam TurkNet Mayıs ayında.
-
masuk bunu yazdı
Çok saçma hakketten, zaten limitim az zaten, kesinlikle sanala geçmem gerek. Türknet kullanmış mıydın peki daha önce ? + ve - leri ne oldu senin için ?
Kullandım. Türk Telekomdan taşıyacağız dediler beceremediler. Hem Türk Telekom hem TurkNet aboneliğim oldu. Arayıp söyledim o zaman siz faks çekin Türk Telekoma iptal etsinler dediler. Bende çektim ve internet kökünden gitti.
Bana 1 aylık Türk Telekom faturası ve 10 günlük Türknet faturasına mal oldu. Birde Türk Telekom açma kapama parası yazdı.
Ha fatura tutarını nasıl iade aldın dersen kullanmadığım günlerin iadesini istiyorum aksi takdirde ekşi sözlükte bu durumu firmanız ile alakalı yorum olarak yazıp BTK'ya şikayet edeceğim bilginize vs vs diye mesaj yazmıştım.
10 gün sonra mesaj attılar şu linkten paranızı geri çekebilirsiniz diye.
Birde sağolsun aramızda Turknet'te çalışan bir Mürid var oda araya girdi