folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder En İyi Mp3 Çalar Hangisi? Bilgileriniz, Tecrübeleriniz Lazım...

En İyi Mp3 Çalar Hangisi? Bilgileriniz, Tecrübeleriniz Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Çoktandır alacaktım bi mp3 çalar ama aksadı işte. Alacam da şimdi hangisi iyidir, nasıldır vs bilgi almak istedim.
    Önereceğiniz mp3 çaların özellikleri ile birlikte kişisel görüşlerinizi de yazar mısınız?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Apple tuzlu gelirse Creative en iyisi.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ipod üstüne tanımam ;)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

3 tane mp3 player denen çin malı zımbırtı sahibi oldum.Hepsi de zamanla bana ayak uyduramamaya başladı.

Bende aldım shufflemı bakıyorum keyfime.Minnacık aletle 12 saat kesintisiz dinliyorum.Diğerleri en fazla 5 saat görüodu.

Abuk subuk çin mallarına 100 kağıt bayılacağına, 150 ver al bi shuflle kafan rahat olsun.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kameralı video ve resim çekme kabiliyetine sahip , içinde oyun ve e-book özelliği bulunan hatta sistemin içinde kendini formatlama yeteneğine sahip 512 mb + sd kart ile hafızası arttırılabilen bir aletim var çin malı 100 yetele ye aldım. taa temmuzda hata kullanıyorum taş  gibi (nazar değmez inş :) ortalama (sırf müzik için) 6-8 saat arası gidiyo. dışarıya ses veriyo. vs vs özelliklerle donatılmış bu alet piyasada 100 ytl bende 99 :P (şaka şaka:) 

bu özelliklerde bi alet bulursa al kaçırma süper ben memnunum bi tek tuşları dandik :/ 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    Creative or Zen.

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

philps SA2110 1 gb kullanıyorum 4-5 aydır..2 şarjlı pil bide şarj aleti aldım.. canavar gibi.

bi mp3 çalardan neler bekliyorsun bilmiyorum ama. amaç sadece mp3 dinlemekse iyi bi seçim.. ben 80 e almıştım 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    creative ekranı ufak modellerden birisi,yüksek amperli şarjlı bir pil işini 2-3 sene götürür.benim 4. senem.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Sony NW-E005 kullaniyorum, gayet memnunum...

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ipod kadar bilinmese amerikada çok ünlü olan cowon tavsiye ederim.ipodla aynı kalitede hatta mp4lerinde daha çok özelliği var

ayrıca sadece mp3 player olacak sony ve philispsin 150 ytlye dahili usbden şarj olan şeyi kesinlikle tavsiye ederim.kablo,aparat,pil derdi yok.usbden şarj usbside flashdisk gibi üzerinde.olmazsa alacağın mp3 player gürültü oranını sor..90'dan aşağıysa alma..minton,orite,sunny  vs..den uzak dur 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Ipod classic 80gb kullanıcısıyım sennheiser cx400 kulaklıkla kullanıyorum. kullandıktan sonra bi süre kulak çınlaması ve sağırlık gibi problemim var :) ikisini birden kullanmanı tavsiye ederim :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 4243 Toplam Mesaj: 22