En İyi Mp3 Çalar Hangisi? Bilgileriniz, Tecrübeleriniz Lazım...
-
Çoktandır alacaktım bi mp3 çalar ama aksadı işte. Alacam da şimdi hangisi iyidir, nasıldır vs bilgi almak istedim.
Önereceğiniz mp3 çaların özellikleri ile birlikte kişisel görüşlerinizi de yazar mısınız? -
Apple tuzlu gelirse Creative en iyisi.
-
ipod üstüne tanımam ;)
-
3 tane mp3 player denen çin malı zımbırtı sahibi oldum.Hepsi de zamanla bana ayak uyduramamaya başladı.
Bende aldım shufflemı bakıyorum keyfime.Minnacık aletle 12 saat kesintisiz dinliyorum.Diğerleri en fazla 5 saat görüodu.
Abuk subuk çin mallarına 100 kağıt bayılacağına, 150 ver al bi shuflle kafan rahat olsun.
-
kameralı video ve resim çekme kabiliyetine sahip , içinde oyun ve e-book özelliği bulunan hatta sistemin içinde kendini formatlama yeteneğine sahip 512 mb + sd kart ile hafızası arttırılabilen bir aletim var çin malı 100 yetele ye aldım. taa temmuzda hata kullanıyorum taş gibi (nazar değmez inş :) ortalama (sırf müzik için) 6-8 saat arası gidiyo. dışarıya ses veriyo. vs vs özelliklerle donatılmış bu alet piyasada 100 ytl bende 99 :P (şaka şaka:)
bu özelliklerde bi alet bulursa al kaçırma süper ben memnunum bi tek tuşları dandik :/
-
Creative or Zen.
-
philps SA2110 1 gb kullanıyorum 4-5 aydır..2 şarjlı pil bide şarj aleti aldım.. canavar gibi.
bi mp3 çalardan neler bekliyorsun bilmiyorum ama. amaç sadece mp3 dinlemekse iyi bi seçim.. ben 80 e almıştım
-
creative ekranı ufak modellerden birisi,yüksek amperli şarjlı bir pil işini 2-3 sene götürür.benim 4. senem.
-
-
ipod kadar bilinmese amerikada çok ünlü olan cowon tavsiye ederim.ipodla aynı kalitede hatta mp4lerinde daha çok özelliği var
ayrıca sadece mp3 player olacak sony ve philispsin 150 ytlye dahili usbden şarj olan şeyi kesinlikle tavsiye ederim.kablo,aparat,pil derdi yok.usbden şarj usbside flashdisk gibi üzerinde.olmazsa alacağın mp3 player gürültü oranını sor..90'dan aşağıysa alma..minton,orite,sunny vs..den uzak dur
-
Ipod classic 80gb kullanıcısıyım sennheiser cx400 kulaklıkla kullanıyorum. kullandıktan sonra bi süre kulak çınlaması ve sağırlık gibi problemim var :) ikisini birden kullanmanı tavsiye ederim :D