En İyi Mp3 Çalar Hangisi? Bilgileriniz, Tecrübeleriniz Lazım...
-
paraya kıyarım diorsan
İPOT yanına
http://www.sonymarket.com/DisProduct.asp?Pid=SONY%20MDR-EX32&SID=d563409011cdf7c21496965a316f408fd0b
alırsın ama dikkat et sağı olma
-
gıt 20-25 ytl cakma sony al yanınada yuksek amperlı sarjlı pıl al bozulsada uzulmezsın gıder yenısını alırsın.... Yok ılla detaylı bırsey alıcam dıyorsan parayıda gozden cıkardım dıyorsan gıt soyle okalısından bır telefon al nasılsa gunumuz telefonları her boku yapabılıyor ıster mp3 ıster mp4 hem telefonununda yenılemıs olursun hem yanında 2 tane zımbırtı tasımamıs olursun.....
-
yorumlar için teşekkürler hepinize. Şimdi daha detaylı anlatayım :
mp3 çalar mı ipod mu alsam, kararsızım.
MP3 Çalar alacaksam (Sony veya Philips) ek olarak istediğim özellikleri :
Kalite, uzun süreli şarj
Dışarı ses verebilme
flash disk olarak kullanabilme
bir de ses kaydı olsa fena olmaz
Apple iPod alacaksam:
2 GB lıklarından. -
ipod veya creative mp3 layerının ustune alet tanımam kulaklıktada senheisser ve creative
sonrada içine atıyosun rammstein in sarkılarını full seste bak bakalım kulak kalıomu
-
creatıve zen neon derim başka bişey demem ses kaydı var at gibi de alet valla 5 gb ta kadar da hafızası var istersen satılıkta var :D
-
zen stoneumla mutluyum
-
Night-7 ben hem Sony ve Philips kullanmış biri olarak IPOD al bence en kalitelisi ve kullanılabilirliği en güzel alet :)
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi kere en iyisi ipod apple ne şarj sorunu war ne bozulma sorunu var + olaraktan sesi faln çok iyi
tek kötü yanı itunes kullanmadan bişey yapamıyor olman
-----------------------------
bende ipod video 30 gb var, videoda şarjı pek dayanmıyo fakat mp3 için gayet iyi,
ayrıca bozulma sorunu yok demişsin, daha 2 gün önce HDD si yandı :D servise götürdüm en az 2 hafta gelmez dediler, peki burdan ne anlıyoruz? ipod'a istanblue vodka yaramıyo :D (üstüne dökülüp yumruklandı ipod ondan sanırım böyle oldu)
-
ipod veya zune
-
ii bi mp3 alcaksan o paraya sony W serisi almanı tavsiye ederim
telefon olarakta kullanabilirsin ben öyle yapıom :D
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010723&CS_Category=_SONY_ERICSSON223&CS_Catalog=_TELEKOM