folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder En Kral Programlar Hangileri? (Full Güvenlik)

En Kral Programlar Hangileri? (Full Güvenlik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Şimdiye kadar antivir falan fazla kullanmadım şimdi herşey kurmak istiyorum ne gerekliyse yani firewallsa firewall ne lazımsa.

Ama tartışma bitmiyor, yok şu daha iyi yok bu iyi...

En iyi güvenlik programları hangisi? Başta antivirüs.

Avast pro düşünüyorum forumda rene hep onu tavsiye etmiş onun referansına güveniyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

En iyi antivirüs Kaspersky dır.  Firewall olarakta kaspersky internet security ve security suit programlarını yükleyebilirsin.

Bunlar antivirüs ve firewall dı. 

Spyları filan bulması içinde en iyi program  Spyware Doctor.  Bu en iyisi , ama crackini bulmak zor:)  Bulursan bizlede payla$:D 

Edit: Sakın avast kurma öyle antivirüs olmaz.Avast kurucağına Avira antivirüs kur ;)  Ha bide Opera Explorer programını yükle, daha güvenli ve hızlı nette sörf yapmak için:D

Long Live Turkey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

rene avastin ankara basbayiligini aldi o yuzden tavsiye ediyor :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

Spyları filan bulması içinde en iyi program  Spyware Doctor.  Bu en iyisi , ama crackini bulmak zor:)  Bulursan bizlede payla$:D 

spyware doctor ın hangi versiyonu söylersen yardımcı olabilirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

Avast en iyisi sistemi zorlamaz rahat rahat çalışır kasper de iyidir

Not:firefox iyidir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    En Kral Antivirüs Yazılımı Tartışmasın Norton. Ama Tabi Bu Program PC'yi Aşırı Kasmasından Dolayı Fazla Tercih Edilmiyor. Bunun Dışında Kasperski Tavsiye Ederim. Ben Şahsen Antivirüs Programı Kullanmıyorum. Ama Kullanacak Olsam Kasperski Kullanırım. Avast Tavsiye Etmiyorum Çünkü Çok Yetersiz Bir Program. Bunun Yanında Firewall Olarak Kasperski Internet Security Kullanabilirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

ZaYGo bunu yazdı:

En iyi antivirüs Kaspersky dır.  Firewall olarakta kaspersky internet security ve security suit programlarını yükleyebilirsin.

Bunlar antivirüs ve firewall dı.

Spyları filan bulması içinde en iyi program  Spyware Doctor.  Bu en iyisi , ama crackini bulmak zor:)  Bulursan bizlede payla$:D

Edit: Sakın avast kurma öyle antivirüs olmaz.Avast kurucağına Avira antivirüs kur ;)  Ha bide Opera Explorer programını yükle, daha güvenli ve hızlı nette sörf yapmak için:D

sağol kardeş kasper yükleycem. Opera çok uğraştırıyo yaf, ie son sürüm kullanıyom iyi gidiyo.

Vayyy demek rene ondan tavsiye ediyo ha!! valla kırıldım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Moonchild bunu yazdı:
    ZaYGo bunu yazdı:

spyware doctor ın hangi versiyonu söylersen yardımcı olabilirim

karde$ spyware doctor keyi kabul edio ama bi update yaptın mı  o key işe yaramaz oluyo:D bu yüzdn 2 günde 1 key değiştiriom:D o yüzdn söyledim, 

Long Live Turkey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hacılar en iyisi ashampoo fire wall + kaspersky + nod 32 ve en son olarakda ad ware bunları pc ye yukleyin kralı gelse size bir sey oolmaz:D

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    nod32 rulezz. heç şaşma dayıı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

En İyi Diye Birşey Yoktur İyi Vardır

Antivirüs:Avira,Kaspersky 1 Yıla Kadar Kaspersky İyiydi. Fakat Avira Kendini Çok Geliştirdi Virüs Veritabanı Çok Sağlam Aviranın

Firewall:Comodo Pro 3.0 Ve Zone Alarm Pro İkiside İyiler Comodo Free Olmasına Karşın Testlerde Hep Birinci Geliyor.Zone Alarm Proda Ondan Aşağı Kalır Yanı Yok.

İnternet Security Olarak:Avira Premium Security Suite Veya Kaspersky İnternet Security Kullanmanı Tavsiye Ederim

Avast Çok Kötü Bir Antivirüstür.Virüs Silme Başarısı Çok Zayıf Ve Virüs Veritabanıda Zayıf..

Nod32 1 Yıla Kadar Kaspersky İle Baş Başa Gitsede Yeni Çıkardığı Nod32 3.0 Beklenen Başarıyı Gösteremedi.Kaspersky Ve Avira Solladı Durumu.

Sana Tavsiyem Avira Premium Security Suite.. ;) Ayrıca Avira Premium Security Suite Yaptığı Tanıtma Kampanyasıyla 6 Aylık Lisanslı Key Sunuyor Kaçırma Derim.

Ayrıca XSS Veya Herhangi Bir Zararlı JavaScriptlere Karşı Ekstra Bir Browser Kurmanı Tavsiye Ederim.Örnek:Mozilla Firefox Veya Opera...

Ayrıca Lisans Alabilirsen Spyware Doctor İyi Spyware Programıdır.Crack Çalışmıyor Çünkü Lisans Şart..

Toplam Hit: 7174 Toplam Mesaj: 29