En Kral Programlar Hangileri? (Full Güvenlik)
-
Vazgeçtim sakın avast kullanma bir iki trojan,viris indirdim tanıyamadı şerefsiz kasper kullan avira kullan avast kullanma
şunu tavsiye edebilirim [panda] http://inndir.com/Panda_Internet_Security-23546p.html
-
tek kasper klullanıyodum bu güne kadar bu konuyu okuyunca
spyware ve firewall da kurdum 1-2 virüs çıktı onlarda rarlı bi dosyanın içinde allahtan açmamışım dosyaları ben tüm dsoyaları kontro ledip taratırdım ama göte gelmeden kurtulduk saolun hocalar hacılar
-
AV deneyimlerim kısıtlı olsada, benım sımdıye kadar kullandıgım en saglam AV McAffee dir.
-
musket su kaspersky nin suresi dolsun serverda da clientlarda da mcafee ye donebilirim. kaspersky sistemi cok kasiyor birde artik civitmaya basladi kaspersky
eskisi gibi saglam cikmiyor.
-
Kaspersky kurdum ama hakkaten kasıyo bir de lisası kara listeye alınmış muhabbeti oluyo hep. kaç lisans denedim hep karaliste. var mı çözümü?
Mc Acfee nasıl? Underzero onu mu öneriyosun?
Bir de Alerjik demiş ki avira, hiç duymamıştım o nasıl bişey?
-
bi bok bilmionuz:D
en iyi antivirüs Kaspersky internet security 7.0 full:D
Lavasoft Ad-Aware
opera
silme programı=regeditin için edip bilgisayarda gereksiz dosyalasr kalmasını istemiosanız=your uninstall
film izleme programı= Media Player Classic
muzik dinleme=winamp
en ii sıkıştırma=winrar,winzip bende ikiside yüklü Nedeni özel;)
en ii tasarım=Microsoft Visual Basic 2008 Express Edition
en ii beleş program(ofis olaraktan)=OpenOffice.org
-
avira antivir kullanıyorum canavar gibiydi ama cpu kasan bi virüs gibi bişi vardı onu bulamadı kaspersky kurdum içim çok rahattı kara liste çıktı mızıkçılık oldu nod32 dediler onu kurdum kurduguma pişman oldum pc kendinden geçiyor olmayan virüsleri trojenleri kendi yaratıyor :)
sadete gelelim; kaspersky + avira antivir + ad-aware kesinlikle hiç eksik etme... -
Kaspersıkay
-
Kaspersky Internet Security + Ince ayar.
-
Bakın hocam yanlışınız şurda...
Kullanıcı gibi bakıyorsunuz..
Şimdi ben google da araştırsam Karspersky 7.0 a kill çekme algoritması bulabilirim...
Ama McAffee için bulamam...
Ya da Avira, ya da AVG Free için...
Az kullanıcılı sağlam şeylere bakmak lazım...
Ayrıca bugun malware kodlasam, ilk işim karspersky i kaldıran bir algoritma yazmak olur...
Bu AV işinde ne kadar popüler o kadar boktan bence...
Karspersky i kaldıramasam bile, ilk test edeceğim AV Karspersky olacaktır...
O bulamayıncaya kadar editlerim programımı...
Bu arad Under abi, en doğrusunu yaparsın...
CPU usage ı %1 bile olmayan başka bir AV daha olamaz...