En Pahalı Çikolatalar
-
Bi yudumluk şey la bunlar :D Yemeye kıyamam ben alırsam bu paraya bunları :| Ozamanda erir gider amq :(
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------
Bi yudumluk şey la bunlar :D Yemeye kıyamam ben alırsam bu paraya bunları :| Ozamanda erir gider amq :(
-----------------------------niye ki? misal hatuna evlenme teklif edeceksin bundan biraz yedir üstüne bir kadeh şarap sonra bas teklifi, değer yani... fakat bünye ve kese meselesi...
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------niye ki? misal hatuna evlenme teklif edeceksin bundan biraz yedir üstüne bir kadeh şarap sonra bas teklifi, değer yani... fakat bünye ve kese meselesi...
Herşey ii güzel, son iki kelime baya bi açıkladı durumu mu :D -
irwa bunu yazdı:
en pahalısını nutellama deişmem ,)
-----------------------------aynen katılıyorum baş ağrısına bile çok iyi geliyor nutella <3 =)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Herşey ii güzel, son iki kelime baya bi açıkladı durumu mu :D
-----------------------------boşver hiç bir şey alma jest falan da yapma öküz ol, sen bunları alırsan kendini bir şey sanıp miki fare edebilir.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ben aşık olmuşum farkında değilim.
cebimde 5 kuruş olmamasını unutup bu konuyu görünce "ona almak isterim" diye hayallare dalınca anladım.
:-/
hay dötümü tırmalasınlar
rezil :/ -
fatmagül'ün suçu ne :/
-
Prometheus bunu yazdı:
ben aşık olmuşum farkında değilim.
cebimde 5 kuruş olmamasını unutup bu konuyu görünce "ona almak isterim" diye hayallare dalınca anladım.
:-/ hay dötümü tırmalasınlar
-----------------------------rusların bi lafı var reis, "hayal kurmak günah değildir"
-
ta.aklılar için bu çikolatalar :D
-
çikolata yememki :f