En Ucuz Banka Hesabı
-
merhabalar.internetten alışverişler de mesela iş bankasının banka hesabından bankamatik kartını kullanabiliyoruz.Ancak 6 ay da bir 47 tl hesap işletim ücreti alıyorlar.Garanti de ise 45 tl.
Diğer bankalarda da durum böyle mi ? netten alışveriş için en uygun yol nedir? K.Kartı demeyin.
Ben istedim mi gidip o karta para yükleyeyim sonra o ordan o parayı nette kullanabileyim var mıdır böyle bir şey ?
-
o kart aıdatı olayı kalktı sanırım hocam ıstersen daha once aldıklarını bıle gerı alabılıyosun.
yıne tam bılmeden konusuyorum ama bırazdan bılen kısıler yazar
Ben aradıgımda kredı kartı ıcın aramıstım borcumdan dolayı ıptal oldugu ıcın vermedıler. :/
Acaba alabılır mıyım tuketıcı haklarından fılan bende bunu merak edıyorum neyse baltaya gerek yok :)
-
en para'yı dene . onlarda hesap işletim ücreti alınmıyor diye biliyorum . ayrıcak kredi kartı felan da veriyorlar . tahribatta görmüştüm böyle bir mesaj.
-
enpara'yı tek geçerim
-
netten alışveriş yapabiliyor muyum ? Benim amacım k.kartı almak değil bankamatik kartı gibi istediğimde atm ye gidip 50 tl yatırıp o karttan 50 tllik gg den bir şey alabilmek
-
rapidhacker550 bunu yazdı
merhabalar.internetten alışverişler de mesela iş bankasının banka hesabından bankamatik kartını kullanabiliyoruz.Ancak 6 ay da bir 47 tl hesap işletim ücreti alıyorlar.Garanti de ise 45 tl.
Diğer bankalarda da durum böyle mi ? netten alışveriş için en uygun yol nedir? K.Kartı demeyin.
Ben istedim mi gidip o karta para yükleyeyim sonra o ordan o parayı nette kullanabileyim var mıdır böyle bir şey ?
kredi kartı al hiç uğraşma 500 tl limitli al
hem her işinde kolaylık sağlar hocam
bankamatikle 6 ayda bir 50 tl keseceklerine kredi kartı kullan her alanda geçerli olmuş olur
bankamatikle uğraşılmaz
kredi kartı alırsan online işlemlerden her ödemeni yapar hertürlü konturunu yükler faturalarını ödersin
ayırca gelecekte kredi çekmen için puanın artmış olur
bende önce almak istemıyordum sonra gittim 500 tl limitli kart aldım şimdi 1250 tl limit yetiyor bana
yatırıp yatırıp kullanıyorum
-
internet alışverişine açtırabilme diye bir şey var sanırım. hesabını.
-
Enpara kullan bence.Bende var Paypal'da bile geçerli.Üstelik hiç bir ücret almıyorlar.Soruların varsa cevaplayabilirim.
-
Citizen bunu yazdı
Enpara kullan bence.Bende var Paypal'da bile geçerli.Üstelik hiç bir ücret almıyorlar.Soruların varsa cevaplayabilirim.
hocam şimdi nasıl para yükleyeceğim ben o en para ya elime kart mı geçecek sanal bir şey mi ?
-
Halkbank ta bankacılık işlemlerini sıfırladık reklamı var. Benim halkbankasında maaş hesabım var daha para kesmediler. Tahminimce diğer hesaplardan da kesmiyorlar. Kredi kartları paraf kart ama ben almadım. 2 kart bile fazla geliyor bana. işbankası soyguncudur. Borsa işlemlerinde halkbankasının neredeyse 8-10 katı fazla komisyon kesiyorlar.
Tanıdık vb.varsa özelde olur maaş hesabı olarak açtır. Diğer hesaplardan hiçbir farkı yok ama eft dahil neredeyse hiçbir işlemden ücret almıyorlar. -
Hocam bunun için özel ön ödemeli kartlar mevcut. Geçen birisi bir başlık açmıştı.
Onun konusu: http://www.tahribat.com/Forum-Internette-Indirimli-Her-Yerde-Gecerli-Alisveris-Karti-177693/
Bir de paybyme var. Geçen gün başvurdum. O da aynı mantıkla çalışıyor ama komisyon falan almıyorlar.