folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Ucuz Banka Hesabı

En Ucuz Banka Hesabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ing Bank'dan eğer daha önce kara listeye düşmediysen, ve bir adet fatura talimatı verebilirsen başvur, günlük pakete geç

Günlük pakette bankamatik kartı, kredi kartı, internet bankacılığı, sanal kart vs dahil herşey var, havale, eft, hesap işletim ücreti vs herşey ücretsiz.

Üstelik 700 lira ek hesap acıyorlar, eğer hesapta para yoksa faturaların vs oradan ödeniyor, yatırılan faturanın %2 side sana geri dönüyor.

Firmanın hesabı için actırmıştık, günlük pakete geçtim cok seviyorum ing yi :)

Ama günlük pakete geçemezsen aylık 8 lira alıyorlar, diğer herşeyde diğer bankalar gibi.

Onun haricinde iş bankası ile çalışıyorum, her şekilde öpüyorlar

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ininal kart aradığım şey sanırım.

aylık ücret sadece 1 tl o da içinde para varsa yoksa da para almıyorlar.

netten master card geçen yerlerde geçerliymiş

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Ziraat kullanıyorum hiçbir ücret yok.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Enpara kullan bence.Bende var Paypal'da bile geçerli.Üstelik hiç bir ücret almıyorlar.Soruların varsa cevaplayabilirim.

henüz paypal hizmeti vermiyolar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

hocam nasıl adamlara dün mesaj atmıştım.şöyle yanıtlamışlar ben mi yanlış anladım.seninki kurumsal mı acaba ? hangi hesap seninki ?

İlgi: 01.05.2013 ve 5555_BYS13031436 sayılı bildiriminiz.

İlgide belirtilen isteğiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Hesap açtırmak, kart talebiniz ve diğer detay bilgiler için en yakın şubemize başvuru yapmanızı rica ederiz.

Hesap İşletim Ücreti (HİÜ) TL/YP vadesiz mevduat hesapları aracılığı ile sunulan fiyatlandırılmamış hizmetlerin bedeli ve operasyonel işlem maliyetlerinin karşılığı olarak tahsil edilen masraf tutarı olup, Bankacılık sektöründe uzun süredir uygulanmaktadır. HİÜ Bankamızda da 31.03.2006 tarihinde hayata geçirilmiş ve konu ile ilgili duyurular Şubelere asılan afişler ve ücret komisyon tabloları, BDDK web sitesi (www.bddk.org.tr) ve Bankamız web (www.ziraat.com.tr) sitesinde duyurulmaktadır.

2013 yılı için Bankamızca belirlenen Hesap İşletim Ücreti;

Kapsam dışında bırakılan hesaplar (maaş ödemesi yapılan hesaplar, otomatik/düzenli ödeme talimatı verilmiş olup son bir yıl içerisinde talimata konu en az bir adet ödeme gerçekleşmiş olan hesaplar) , ayrık olmak üzere 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 800.-TL’den düşük olan TL hesaplardan, üç ayda bir (Mart, Haziran, Eylül, Aralık ay sonlarında) BSMV dahil 20.-TL, 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 350.-USD’den düşük olan YP hesaplardan üç ayda bir BSMV dahil 7,5 USD olarak tahsil edilmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla
    T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

kuveyt türk, " sizin hesabınızı işletmek için yıllık 100 TL lik harcama yapıyoruz. bunun adı da hesap işletim masrafıdır, "resen" yani çatır çatır haberin olmadan da çekerim şekerim" diyerek adam soymuyor. yakınında bir atm felan varsa hiç durma kuveyt türk e geç. geçmeden önce de insafsız bankaya git "ben hesabımı kapatmak istiyorum, hesap işletim masrafımı geri vermezseniz bi' imzayla olay biter" de.. belki hesap işletim masrafını böylelikle geri öderler, sen de rahatını kaçırmazsın hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Hellaven bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Enpara kullan bence.Bende var Paypal'da bile geçerli.Üstelik hiç bir ücret almıyorlar.Soruların varsa cevaplayabilirim.

henüz paypal hizmeti vermiyolar

edit.

CAgAtAy tarafından 02/May/13 20:59 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

hocam nasıl adamlara dün mesaj atmıştım.şöyle yanıtlamışlar ben mi yanlış anladım.seninki kurumsal mı acaba ? hangi hesap seninki ?

İlgi: 01.05.2013 ve 5555_BYS13031436 sayılı bildiriminiz.

İlgide belirtilen isteğiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Hesap açtırmak, kart talebiniz ve diğer detay bilgiler için en yakın şubemize başvuru yapmanızı rica ederiz.

Hesap İşletim Ücreti (HİÜ) TL/YP vadesiz mevduat hesapları aracılığı ile sunulan fiyatlandırılmamış hizmetlerin bedeli ve operasyonel işlem maliyetlerinin karşılığı olarak tahsil edilen masraf tutarı olup, Bankacılık sektöründe uzun süredir uygulanmaktadır. HİÜ Bankamızda da 31.03.2006 tarihinde hayata geçirilmiş ve konu ile ilgili duyurular Şubelere asılan afişler ve ücret komisyon tabloları, BDDK web sitesi (www.bddk.org.tr) ve Bankamız web (www.ziraat.com.tr) sitesinde duyurulmaktadır.

2013 yılı için Bankamızca belirlenen Hesap İşletim Ücreti;

Kapsam dışında bırakılan hesaplar (maaş ödemesi yapılan hesaplar, otomatik/düzenli ödeme talimatı verilmiş olup son bir yıl içerisinde talimata konu en az bir adet ödeme gerçekleşmiş olan hesaplar) , ayrık olmak üzere 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 800.-TL’den düşük olan TL hesaplardan, üç ayda bir (Mart, Haziran, Eylül, Aralık ay sonlarında) BSMV dahil 20.-TL, 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 350.-USD’den düşük olan YP hesaplardan üç ayda bir BSMV dahil 7,5 USD olarak tahsil edilmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla
    T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

Hocam 4 sene önce işkur için açılmıştı hesabım vadesiz. 

Aylık 2.000 ve üstü para yatar hesaba ama bugüne bugün 1 kuruş almadı banka

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

kuveyt türk, " sizin hesabınızı işletmek için yıllık 100 TL lik harcama yapıyoruz. bunun adı da hesap işletim masrafıdır, "resen" yani çatır çatır haberin olmadan da çekerim şekerim" diyerek adam soymuyor. yakınında bir atm felan varsa hiç durma kuveyt türk e geç. geçmeden önce de insafsız bankaya git "ben hesabımı kapatmak istiyorum, hesap işletim masrafımı geri vermezseniz bi' imzayla olay biter" de.. belki hesap işletim masrafını böylelikle geri öderler, sen de rahatını kaçırmazsın hocam.

kesinlikle kuveyt türk. kuruş para kesilmiyo. ve her türlü hizmetide var.

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

kesinlikle kuveyt türk. kuruş para kesilmiyo. ve her türlü hizmetide var.

benım ıstedıgım oluyo mu hocam?

Toplam Hit: 3457 Toplam Mesaj: 34