En Uygun Android Tablet
-
suhatuna bunu yazdı
http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-Incredible-Verizon-Wireless-Wifi-8-0-MP-Camera-8GB-Android-Cell-Phone-/170848931666?_trksid=p2053445.m2306.l3995
Bu arada bu urun ne ayak ya :) İngilizce sıfır anlamadım ama 500$ dan 65$ a gebermıs gozukuyor yanlıs anlamadıysam :)
Ne ayaktır bu tabletmıdır telefonmudur :)Bu telefonlar sadece data sim kartı açıyor.Yani gsm bandında çalışmıyor.
-
hocam 1.5 ay önce bu tableti kipa'dan aldım aletin bir sıkıntısını görmedim bu fiyata gerçekten iyi bir tablet işini görür diye düşünüyorum
-
BuzluBadem bunu yazdı
hocam 1.5 ay önce bu tableti kipa'dan aldım aletin bir sıkıntısını görmedim bu fiyata gerçekten iyi bir tablet işini görür diye düşünüyorum
hocam fiyatı çok pahalı KDV Dahil: 299,00 TL
bu kadar çok özellik olmasına gerek yok, tek bir uygulama çalışacak belki 2 tane. işlemcisi ve ram i olsun kafii bir de wi-fi si iyi olsun ..
-
Citizen bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-Incredible-Verizon-Wireless-Wifi-8-0-MP-Camera-8GB-Android-Cell-Phone-/170848931666?_trksid=p2053445.m2306.l3995
Bu arada bu urun ne ayak ya :) İngilizce sıfır anlamadım ama 500$ dan 65$ a gebermıs gozukuyor yanlıs anlamadıysam :)
Ne ayaktır bu tabletmıdır telefonmudur :)Bu telefonlar sadece data sim kartı açıyor.Yani gsm bandında çalışmıyor.
Ne bılım yaa o fıyattan o fıyata dusunce :D Merak yaptık :) Eywallah hocam
-
unbalanced bunu yazdıBuzluBadem bunu yazdı
hocam fiyatı çok pahalı KDV Dahil: 299,00 TL
bu kadar çok özellik olmasına gerek yok, tek bir uygulama çalışacak belki 2 tane. işlemcisi ve ram i olsun kafii bir de wi-fi si iyi olsun ..
anladım hocam bakalım dediğin işi yapacak ucuz yollu bir tablet gözüme çarparsa yazarım ama ucuz tabletlerin neredeyse hepsinde wi-fi sıkıntısı var
utat tarafından 31/Mar/13 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
wi-fi olmazsa olmaz hocam, yoksa hiç bi anlamı yok uygulamanın.. biraz güçlü olması lazım hatta.. :) teşekkürler
-
-
sağolasın hocam, ama bu dark nedense gözüme çok adi geldi :) bi de dikkat ettiğim iki şey var, hep tanıtımlar dandik oyunlar üzerine yapılmış,
madem güveniyorlar neden yüksek gpu isteyen oyunlarda deneme yapmıyorlar :) ve de şu resimlerdeki format tüm ürünlerde aynı, sanki cihazın içi
aynı sadece marka ve tasarımı değişik :) ama bu dark hoşuma gitmedi pek.. zaten alacağımız tablette önce uygulamayı deneyeceğiz (numune
ürün) gerekli testleri geçerse alacağız. çünkü küçük bir sorunda bizim başımız ağrayacak, bunları düşünmek gerekiyor.. sağolasın ilgin için
-
Eğer kaliteli bi şey istiyorsan Polypad'de iyidir.Ama biraz pahalı.
-
aslında benim yaptığım hatalı bir şey.. ürünü alıp incelemek test etmek gerek öyle karar vermem lazım. böyle internetten bakarak pek sağlıklı sonuçlara ulaşamam gibi.. o dark ın yorumlarına baktım kimi çok iyi diyor kimi çok dandik diyor.. ilginç :)