En Uygun Android Tablet
-
Arkadaşlar merhaba,
Bir projemiz için bize çok sayıda android tablet gerekecek, daha doğrusu uygulama ile birlikte tableti de satacağız. internet/intranet tabanlı bir uygulama olacak, sadece bu çalışacak. en düşük 256 mb lik ram li tablet gördüm 120 lira civarında.. Biraz daha iyi bir şey bakıyoruz ki bize sorun çıkarmayacak cinsten
http://www.tecnolojiavm.com/urunler/piranha-pro-ii-tab-7-0-tablet-pc/313/?ref=akakce&v=1.78
mesela piranha iyi midir bilmiyorum? hangi ürünü tavsiye edersiniz ve bunla ilgili toptancıyı nereden bulabilirsiz. Ama bi anda 1000 tane ürün
almayacağız, mesela önce 5 tane sonra 10 tane sonra 15 tane.. bu şekilde talebe göre alacağız.
bir uygulamamız var bu uygulamayı tablete ekleyip satacağız, yani hem tableti hem uygulamalayı satmış olacağız..
tabletlerde herhangi bir sıkıntı çıkarsa anında sorunsuz iade edebileceğimiz bir yer olmalı yani garantisinin mevcut olması gerek..
fikirleriniz nelerdir? bir de raspberry pi ye anroid yükleyip bu işi onunla mı halletsek acaba ?
teşekkürler
-
ucuz istiyosan çin malı al diyeceğim ama onlara da ha dıyınce gerı gonderılmıyor kı. yanlıs hatırlamıyorsam dün 1 yıl garantısı var dıye okumustum. çinden gelen tabletlerin.
-
hocam çin malı sıkıntılı olur bize.. hızlı bir çalışma lazım, çünkü bir tablet bozulduğunda yenisin alabilmemiz laızm, haa elimizde fazladan oalbilir ama
nereye kadar.. bi de o üründe çok sıkıntı çıkarsa hepten yanarız. biraz daha sağlam bir şey bakıyoruz, az pahalı olsun önemli değil o kadar..sorun
çıkarmaması daha önemli, tabii maliyeti de önemli, çünkü bir yere birden fazla satış yapılacağı için maliyet düşük olmalı yoksa biz de biliyoruz
samsung tablet almayı :))
-
http://www.tahribat.com/Forum-Tablet-Satis-Konusu-173509/
şuraya bak hocam -
-
pirana sakin alma.dark diye bi marka var onu tavsiye ederim.
-
Citizen bunu yazdıpirana sakin alma.dark diye bi marka var onu tavsiye ederim.
neden hocam ne sıkıntısı var?
bir de müşteriye bi kaç model alternatif sunmak istiyoruz.artık neyi istiyorlarsa onu alabilirler. o yüzden birden fazla alternatif olması iyi olur
-
pazartesi aynı konuyu açıcaktım çok iyi oldu bu konu :) direk takipteyim konuyu.
aliexpress ten felan topluca getirtip (nası toplu gelir bilmiyorumda) ufak çaplı stok yapmayı düşündüm en son ama o zamanda 3-5 satış yapsam eldeki stoklar tükenir diye şeedemiyorum. tek uygulamayı sürekli çalıştırmasının yanında dokunmatiğide güzel olsun ki müşteriye illallah dedirtmesin.
bide aynı şekilde toplu 2.el de olsa faturalı şekilde ipad1-ipad2 stoğu olan bi yer var mıdır ki? yine aynı şekilde arızalanan alet oldumu hop diye yenisini sipariş verebilmek gerek
-
Çin den telefon geldıgınde Gümrük te sorun oluyor da tablette olmuyor mu hacılar?
-
http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-Incredible-Verizon-Wireless-Wifi-8-0-MP-Camera-8GB-Android-Cell-Phone-/170848931666?_trksid=p2053445.m2306.l3995
Bu arada bu urun ne ayak ya :) İngilizce sıfır anlamadım ama 500$ dan 65$ a gebermıs gozukuyor yanlıs anlamadıysam :)
Ne ayaktır bu tabletmıdır telefonmudur :) -
@suhatuna, hocam bu telefonlar refurbished, yani tamir edilip tekrar satılan telefonlar, pek tavsiye edilmez. + verizon denmiş, bunlar simkart kilitli
telefonlar, süresi bittikten sonra her hangi bir kart ile çalıştırılabilir ya da kırdırmak zorunda kalabilirsin