En Uygun Konuşma Paketi Sizce Hangisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bryce
    Bryce's avatar
    Erkek

takipteyim up !

RESPECT !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Başka tavsiyesi olan. Bol her yöne konuşması olan bir paket lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

anneme yeni bi avea hat aldım. kadıncağız 40 yılın başı belki bi yeri arar? neyse bende genç avea tarifesi var aylık 10 tl ye 150 dk heryöne bedava. annemin hattı kendi üstüme yaptım çünkü o hattada aynı şeyi düşünüyordum. benim tc olmadı tabi kardeşimin tc yi girdim. genç aveaya hoşgeldiniz cart curt, neyse 150 yazıp 1100 a yolluyorum teşekkür ederiz ancak tarife içinde değilsiniz diyor. çıldırttı beni yahu zaten hat 1 haftada açıldı. ben memnunum aveadan ama yeni hatta sıçtı şimdide resmen sıvıyor :@

Kendi şansımı yaratırım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

vodafone cepnet paketi kaldırıldı yanlız yeni üyelik alınmıyor

benim aylık 500 dk 5000sms sınırsız cepnet üyeliği var extradan 1 yıl boyunca aylık 100 dk 100mb net var toplam 33 tl :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

aveanın hattını aveaya taşıyanlar için olan 19 liralık tarifesi sevgilisi falan olmayan birine işadamı falan da değilse müthiş !

> ister heryöne 500 dk / ister avea içi 1000 dk (heryöne 500 daha mantıklı, kabaca hesapla günde 17 dk konuşma sağlıyor, çok konuşmuyosanız ideal)

> her yöne 1000 sms (tıkır tıkır sürekli mesajlaşmıyorsanız bu da ideal)

> 1 gb mobil internet paketi (asıl kaymak burada, akıllı telefon kullanıyorsanız telefonu hakkıyla kullanmak için paket şart.turkcell 100 mb'ı 9 liraya satıyor!)

toplam sadece 19 tl. diğer hatların tarifelerine baktığımda çok kazık geliyor mesela tcell 20 liraya turkcell içi 500 dk satıyor sadece, sms ve internet için ayrı paket alıyorsunuz hepten giriyor.olay ortada yani.

ayda 20 lira yüklüyorum bi daha hiiiç bakmıyorum kaç kontör kalmış kaç dk kalmış vesaire...

hem çoğunluk turkcelli olduğundan sizi arayan pek olmuyor o açıdan da güzel :)

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

türkcell dicem sopayla kovalıcaksınız :D

ama öle

hattım avea numarası kol geliyodu her ay

vodofona gectım 1 ay normal sonra kol+koll

turkcell e gectım 29tl 600 dk her ay +1300dkx6ay turkcell+haftada 2 gun bedava turkcell sabah 6 aksam 6

bu duz paket sms yok net yok sadece konusma

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    vodafone genc avantaj 25 tl 500 dk 5000 sms falan filan arkadaslar bahsetmis dusunme bile buna gec ayrica dakikani 2ye katla kampanyasi var 30 tl vrriyorsun aylik o 500dkan oluyor 1000dk. +5000 sms bende bide 8 tl ye sinirsiz internet var 40 veya 41 geliyor faturalarda simdiye kadar bi iteleme gormedim vodafone iyidir turkcell ve avea ya rekabeti ogretti. zateb herkes su an vodafone a gecis yapior yikarda haberler bolumunde yazior numara tasimayla ilgili konusu var zaten.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

bende 22 kasım giibi vodafonun kapısıını çalmayı düşünüyorum...

şu genç avantaj için... çok konuştum biraz mesajlaşim arkadaşlarla....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

banada, konuşmanın sms in ve internetin bol olduğu bi tarife lazım aslında.. vodafone un red paketlerini düşünüyorum bende

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 4001 Toplam Mesaj: 27