Enpara Alternatifi : Cepteteb

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Kredi kartının yıllık ücreti olduğu için başvurmamıştım. Durum değişti mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

Hocam bunda sanal kart açmak için illa kredi kartı mı olması gerekiyor?? Tam anlıyamadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

neden cepteteb değilde enpara bende onu anlatayım. 

1.si teb atm si 100 tane ise finansbank atmsi 10000 tane para çekerken ve yatırırken büyk kolaylık bol atm olması ayrıca enpara müşterileri finansbank şubelerindende para çekme ve yatırma işlemlerini yapabiliyor yani enpara da 50k varsa yada yatıracaksan finansbanktan çekersin.

2. enpara kampanyalar için illa benim kredi kartımı kullan demiyor kredi kartı kullanmak istemeyen biri tüm kampanyalardan faydalanabilir fakat cepteteb de iyi kampanyaların çoğu kredi kartını zorunlu kılıyor

3. enpara kredi kartı aidat öder cepteteb ise standart bankalar gibi kredi kartı aidatı alır fakat ilk belli bilmem kaç müşteriye ömür boyu beleş dediler enparada kelle saymak yok aidat almaz aidat öder sker yani

cepteteb de müşteri kazanmak ve özellikle kredi kartı satmak için çok güzel kampanyalar yapıyor fakat sıkıntılar yukardakiler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yemeksepeti kampanyası iyiydi ama bitti. Keşke tekrar anlaşsalar baya kar ettiriyordu. Şuanda da sadece ispark kampanyasını kullanıyorum ayda 3 kere ücretsiz arabayı isparka bırakmak güzel oluyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

şimdi enpara cepteteb var böyle ücretsiz ama kampanyaları güzel başka varmı :)

yapıkredi nuvo vardı bir ara ama son durumunu bilmiyorum, enparadan başkası yalan

Sanal kart için kıvranmaya gerek yok. Mobil uygulamadan basıyorsun açılıyor basıyorsun kapanıyor. Sanal kart kullanmadan önce limit arttırmak için zaten uygulamadan giriş yapıyorsun. Aç internet alışverşini sonra kapat. 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

neden cepteteb değilde enpara bende onu anlatayım. 

1.si teb atm si 100 tane ise finansbank atmsi 10000 tane para çekerken ve yatırırken büyk kolaylık bol atm olması ayrıca enpara müşterileri finansbank şubelerindende para çekme ve yatırma işlemlerini yapabiliyor yani enpara da 50k varsa yada yatıracaksan finansbanktan çekersin.

2. enpara kampanyalar için illa benim kredi kartımı kullan demiyor kredi kartı kullanmak istemeyen biri tüm kampanyalardan faydalanabilir fakat cepteteb de iyi kampanyaların çoğu kredi kartını zorunlu kılıyor

3. enpara kredi kartı aidat öder cepteteb ise standart bankalar gibi kredi kartı aidatı alır fakat ilk belli bilmem kaç müşteriye ömür boyu beleş dediler enparada kelle saymak yok aidat almaz aidat öder sker yani

cepteteb de müşteri kazanmak ve özellikle kredi kartı satmak için çok güzel kampanyalar yapıyor fakat sıkıntılar yukardakiler

+

4. enparada istediğin atm'den ayda 1 kere komisyon vermeden para çekebiliyorsun. cepteteb'de var mı?
    finansbank atm'sinde sıra varsa enpara kartımla yanındaki boş vakıfbank atm'sinden para çekiyorum. Böyle bir rahatlık başka kartlarda yok.

5. enparada 7500TL'yi atm'den şakkadak çekebiliyorsun. 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek

enpara veya cebte teb de miles hesabı kısmı var mı bu kartların bilen var mı

yada soru şöyle gelsin en iyi miles kazandıran kart hangisi bilen var mı? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Başvurdum, 1 hafta oldu arayan soran yok. 

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Cepteteb hesap kartım var ama kredi kartı 75 tl yıllık ücret istiyor diye başvurmadım. 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

şimdi enpara cepteteb var böyle ücretsiz ama kampanyaları güzel başka varmı :)

yapıkredi nuvo vardı bir ara ama son durumunu bilmiyorum, enparadan başkası yalan

Sanal kart için kıvranmaya gerek yok. Mobil uygulamadan basıyorsun açılıyor basıyorsun kapanıyor. Sanal kart kullanmadan önce limit arttırmak için zaten uygulamadan giriş yapıyorsun. Aç internet alışverşini sonra kapat. 

Nuvo kapandı aynı ozellikler devam ediyor. 

Toplam Hit: 4652 Toplam Mesaj: 30
cepteteb