Enpara.Com Kullanan Memnun Olmayan
-
ben kendi gorusum bes para etmez cunku normal bi internet bankaciliginin en en kotu hali bence.... baska kullanip memnun olmayan varmi.
-
niye abi ne istiyorsunki basit kullanışlı minimalist (zumsuke selam apple'a devam) bi yapısı var asosyeller için de bire bir form dolduruyorsun evine gelip imzanı alıp kartını verip gidiyorlar sonra paypaldan hesabına para çek ödemeni al mis gibi ?
-
bahada geldiler kalem ve kartimi verdiler ama ben yapikredi kullaniyorum ve daha once is bankasini kullandim' enpara.com dada sanki on yasinda ki biri icin hazirlanmis gibi,
-
sanalkredi kartı eklemelerini istedim müşteri hizmetleri beni arayıp memnun olup olmadıgımı sordugunda.
öyle birşeyin yapılamayacağını söylediler. garantiye devam paracard. her an yanımda :)
banka kartı + sanal kredi kartı özelliği yoksa neyleyim o kartı. Bende aldım öyle duruyor lazım olur diye.
PanxeR tarafından 11/Mar/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
sanalkredi kartı eklemelerini istedim müşteri hizmetleri beni arayıp memnun olup olmadıgımı sordugunda.
öyle birşeyin yapılamayacağını söylediler. garantiye devam paracard. her an yanımda :)
banka kartı + sanal kredi kartı özelliği yoksa neyleyim o kartı. Bende aldım öyle duruyor lazım olur diye.
aynen sanal kart yok. -
finansbank neki enparası da ne olsun ya. gidin doğru düzgün bankalarla iş yapın.
yunanın kendine hayrı yok bize mi olacak
trooper tarafından 11/Mar/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Enpara'da hesaba nasıl para ekliyoruz ?
Alışverişleri taksitlendirme var mı ?
Diyelim ki bi restorantta yemek yedim ücreti verilen karttan çektirebilir miyim ?
-
Citizen bunu yazdı
Diyelim ki bi restorantta yemek yedim ücreti verilen karttan çektirebilir miyim ?
1. hesaba ister havale yapabilirsin (başka hesaptan ) yada finansbank atm sinden para yatırabilir - çekebilirsin.
2. banka hesap kartları taksit yapmıyor (ha arada vardır yine ama genelde yapmazlar , taksit demek borçlanmak borç demek kredi kartı demek)
3. pos cihazı olan her yerde ödeme yapabilirsin.
-
PanxeR bunu yazdıCitizen bunu yazdı
1. hesaba ister havale yapabilirsin (başka hesaptan ) yada finansbank atm sinden para yatırabilir - çekebilirsin.
2. banka hesap kartları taksit yapmıyor (ha arada vardır yine ama genelde yapmazlar , taksit demek borçlanmak borç demek kredi kartı demek)m
Anladım bilgi için teşekkürler.Şu taksit olayı olaydı güzel olacaktı.Peki memnun musun ?
-
Citizen bunu yazdıPanxeR bunu yazdıCitizen bunu yazdı
2. banka hesap kartları taksit yapmıyor (ha arada vardır yine ama genelde yapmazlar , taksit demek borçlanmak borç demek kredi kartı demek)m
Anladım bilgi için teşekkürler.Şu taksit olayı olaydı güzel olacaktı.Peki memnun musun ?
Hocam şimdi öyle bir sistemi herşey online karsında bir banka yok , hesabı acıyorsun geliyorlar evine form doldurtuyorlar kartını veriyorlar
cebinden 5 kuruş çıkmıyor , finansbank ın burda asıl hedefi altın - veya yüklü miktarda birikim yapacakların yatırımlarını çekmek
normal bir banka kartından farkı aidattır eft parasıdır felan ödememen. bir sorun yaşamadım , enpara.com dan garanti hesabıma eft yaptim 3dk sonra para diğer hesaptaydı
-
narkozMRT bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
aynen sanal kart yok.yapıkredi tl card diye bişey yapmış, normal hesap kartı online alışveriş yapılabiliyo.
ama garanti gibi harikulade (harbiden öyle) bir banka dururken başka bir bankayla çalışmak saçma