Enpara.Com Kullanan Memnun Olmayan
-
freudSusHaksizsin bunu yazdınarkozMRT bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sanalkredi kartı eklemelerini istedim müşteri hizmetleri beni arayıp memnun olup olmadıgımı sordugunda.
öyle birşeyin yapılamayacağını söylediler. garantiye devam paracard. her an yanımda :)
banka kartı + sanal kredi kartı özelliği yoksa neyleyim o kartı. Bende aldım öyle duruyor lazım olur diye.
aynen sanal kart yok.yapıkredi tl card diye bişey yapmış, normal hesap kartı online alışveriş yapılabiliyo.
ama garanti gibi harikulade (harbiden öyle) bir banka dururken başka bir bankayla çalışmak saçma
garanti gibisi yok
-
sanal kart yok mobil uygulama yok mobil versiyon yok. ne var lan it :D şubesiz internet bankacılığı diyorsan bunların olması lazım. hadi sanal kart neyse de mobil uygulama çok zor birşey değil yapım aşamasındaymış sözde yapamadılar hala.
ben yemeksepeti indirimi için kullanıyorum. onun dışında bi işe yaramaz şuan için. garantide de mobilden yapılan havale eft ler bedava zaten.
-
bakın arkaşlar 2 gün önce 181 günlük faizde oran 7,50 iken bugün 7,0 a düşmüş bana güven vermiyor yatırım amaçlı bende kullanıcaktım bu böyel düşerse dahda düşer gider ben güvenmiyorum.
-
SeRDaR bunu yazdı
bakın arkaşlar 2 gün önce 181 günlük faizde oran 7,50 iken bugün 7,0 a düşmüş bana güven vermiyor yatırım amaçlı bende kullanıcaktım bu böyel düşerse dahda düşer gider ben güvenmiyorum.
Şimdi de 9.90 a yükselmişim sanırım.
-
Enpara internet islemleri ve bedavacilar icin yapilmis eft havale bedava kart ucreti bedava hersey bedava arti internet subesi icin 5 yasinda olsan yine kullanirsin ama guvenlik cok dusuk
-
scarletbeard bunu yazdı
Enpara internet islemleri ve bedavacilar icin yapilmis eft havale bedava kart ucreti bedava hersey bedava arti internet subesi icin 5 yasinda olsan yine kullanirsin ama guvenlik cok dusuk
Ne gibi mesala? -
ben gayet çok memnunum. havale yapıyorum sağa sola ıvız zıvır almak için kesinti olmuyor.
bankaların aylık kart ücreti diye geçirdikleri zımbırtı yok.
mobil uygulaması 10 numara. anında havale işlemi yapabiliyorum yada gelen parayı kontrol edebiliyorum.
yıllardır ilk kez paypal açtım 10dk içinde hallettim hesaba bağladım aktif oldu oh mis.
sadece sanalkart olayı yok. gerçi hiç ihtiyacım olmadı sanalkarta ama olsa kullanırdım illa.
-
Kreyzi bunu yazdı
ben gayet çok memnunum. havale yapıyorum sağa sola ıvız zıvır almak için kesinti olmuyor.
bankaların aylık kart ücreti diye geçirdikleri zımbırtı yok.
mobil uygulaması 10 numara. anında havale işlemi yapabiliyorum yada gelen parayı kontrol edebiliyorum.
yıllardır ilk kez paypal açtım 10dk içinde hallettim hesaba bağladım aktif oldu oh mis.
sadece sanalkart olayı yok. gerçi hiç ihtiyacım olmadı sanalkarta ama olsa kullanırdım illa.
Bende begeniyorum. Sadece market karti gibi kartlari var ve sanal kart yok. Gecen yeni kart istedim ayni kartin sadece uzerine isim yazili olanini gondermisler :D
-
Arkadaşlar doğru mu anladım şimdi olayı.
https://www.finansbank.enpara.com/mevduat-oranlari/mevduat-faiz-orani.aspx?mode=vadeli
100.000 TL param var diyelim. Bunu enparaya yatırırsam bana 32 gün içinde paramı yaklaşık 100.726 TL olarak vericek değil mi?
-
Citizen bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Ne gibi mesala?Ben iphone dan kullanıyorum. Apple uygulaması var hiç bir şifre vs girmeden direk hesabıma geleni gideni kontrol ediyorum. Çok basit.
Yaptıgım işlemlerde kartta ücretsiz kullanım ücreti işlem ücreti yok