Era - Ameno [ Türk Yapımı :) ]
-
kilise müziğidir sözleri bilen warsa türkçeye çewirsin :)
bizimkiler çok fena makaraya sarmış videoda koptum açıkçası ben :)
-
Yawşaklık etmişler.
Hristiyanlar bi ezanla dalga geçsin kıyametleri koparırız biz müslümanlar. Bence hoş değil.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yawşaklık etmişler.
Hristiyanlar bi ezanla dalga geçsin kıyametleri koparırız biz müslümanlar. Bence hoş değil.
-----------------------------geçmedikleri bişeymi abi :|
sadece karikatür diyorum :V
-
2:10 dakkikayı izleyin :D
-
haywancım aynı videonun değişiğini ecnebi 3 çocuk ta yapmış :)
yani ezanla ilahiyi de bir tutuyosan aferin sana :)
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------haywancım aynı videonun değişiğini ecnebi 3 çocuk ta yapmış :)
-----------------------------Ben müslümanım.
Ama adamların dinine saygı duyulmasından yanayım. Yeter ki bir Tanrıya inansınlar isterse yahudi olsunlar. Saygı duymaktan yanayım.
-
abi bu kilise müziği :D
bir grubun şarkısı abartma Allahını sewersen :) ilahi bile değil amk ne ilahisi yaa :|
tarihi belgesellerde arka fonda veriyolar çoğu kez :)
-
Sen uzatıyosun ki :D
Ben sadece adamların ilahide olsa kilise müziğide olsa dalga geçmeyelim dedim yani :)
Yarın öbür gün sami yusufun şarkılarıyla dalga geçsinler senin sofular ayaklanır :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Addict bunu yazdı:
-----------------------------haywancım aynı videonun değişiğini ecnebi 3 çocuk ta yapmış :)
-----------------------------Ben müslümanım.
Ama adamların dinine saygı duyulmasından yanayım. Yeter ki bir Tanrıya inansınlar isterse yahudi olsunlar. Saygı duymaktan yanayım.
-----------------------------hoca bencede böyle.
Son günlerde ben bu olaylara iyice kafayı taktım.Yani arkadaşlar özgür olsun diyorsunuz, karikatür çiziyorlar olmasın diyorsunuz.Siz dalga geçerken onlarda karikatür çizer.
Öte yandan geçn izlediğim filmde elemanın birisi bende bushun karısıyla yatmak istiyorum dedi.Şimdi gel tayyibin karısıyla yatmak istiyorum de bi filmde.Olmaz
Özgürlük anlayışı ne tam olarak kestiremdim.Yani biz yapalım onlar yapmasın mı ? Biri saçma geliyor öteki fazla.
Klise müziğidir ve sandığım kadarıyla ameno din içerikli birşey.Amin gibi birşey olabilir.
amin diye şarkı yapılsa MÜSLÜMAN insanların bir çoğu ayaklanmaz mı ?
-
1- Kilise müziği olduğunu nerden biliyorsun?
2- Kilise müziği ne demek?
3- O elemanların Türk olduğunu nerden biliyorsun?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yawşaklık etmişler.
-----------------------------
haha güzel olmamış dersem yalan olur :DAma yinede hayvana katılıyorum